14 Ocak 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ama heyecanla beklenecek o kadar sahne varki??

ben şimdi ferideye ne diyeceğini merak ediyorum feride 8 numaralı kapıda gidip viran eve dikiz yaparken salihe soracağı soruları aklından biriktiriyordur herşey haftaya :))

birde içişleri bakanı acaba feridenin fadıra ne cevap verdi acaba orasıda muamma :))

bnm anlamadığım şimdi sen karadayıyı izliyon ama dizi zirvede yoksa şike mi yapıyolar 😀d:d

İcislerinde öyle bir adamimiz yok olacak cevap...

ama heyecanla beklenecek o kadar sahne varki??

ben şimdi ferideye ne diyeceğini merak ediyorum feride 8 numaralı kapıda gidip viran eve dikiz yaparken salihe soracağı soruları aklından biriktiriyordur herşey haftaya :))

birde içişleri bakanı acaba feridenin fadıra ne cevap verdi acaba orasıda muamma :))

Ben o kızda hiç ışık görmuyorum ya :X Kibrite başka bi kız yazsınlar..Songül'de o zamanların hastalıgı olan Kara Sevda'ya tutulsun ölsün gitsin :F:F

o kızı ışığa tutup bakacaksın bişeyler görmek için :))

ışığa tutarsan songülün iç güzelliği görülüyor :))

Karadayi'yi İzlemeden yorum yapmayin lÜtfen.karadayi 4 kuŞak reklam verdİ

ortalama 45 dakİka reklam verdİ

pike var gardaş :(
o gün destere ikiye bölünüyor totosu hürrem diye atıyor aklı kuzeyde ama :D

öyle olmuyor direk hürreme dalıyorum :))

kuzeyi sonradan izliyorum yani aklım ikiye bölünmeden sakince izliyorum ikisinide ikiside muhteşem ama hürrem tabiki daha muhteşem :))

atv Karadayı için bugun 3 kuşak "BLOK" reklam verdi nerden baksan 42-45 dk eder buda...

öyle olmuyor direk hürreme dalıyorum :))

kuzeyi sonradan izliyorum yani aklım ikiye bölünmeden sakince izliyorum ikisinide ikiside muhteşem ama hürrem tabiki daha muhteşem :))
şimdi mantıken bir kuzeyin göğüaslere bakarsınb bir hürremeinkilere karar vermek zor olmasa gerek :) zaten zorlanıyosan sorun vardır :D