'Yeraltı' Başrollerinden İlk Kare! | NOW

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,416
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1001512089.jpg

NOW'ın Medyapım imzalı yeni dizisi 'Yeraltı' için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor.

Yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu, senaryosunu Berna Aruz’un kaleme aldığı, Deniz Can Aktaş, Uraz Kaygılaroğlu ve Devrim Özkan'ın başrollerini paylaştığı dizinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı.

Sümeyye Aydoğan, Burak Sevinç, Ekin Mert Daymaz, Emir Benderlioğlu, Koray Şahinbaş, Hülya Gülşen, Hakan Çelebi ve Mehmet Yılmaz Ak'ın kadrosunda yer aldığı dizinin konusu ise şöyle:
Ailesinin katilini öldürerek intikamını alan Haydar Ali (Deniz Can Aktaş), cezaevine düştüğünde kendini Türkiye’nin en tehlikeli yeraltı kartellerinden birinin ortasında bulur. Ancak asıl ölümcül yüzleşme üç yıl sonra özgürlüğüne kavuştuğunda başlar: Haydar Ali’nin hâlâ unutamadığı kadın, artık onun en yakınındaki adamın karısıdır.
Yeraltı, yeni yılda NOW'da başlıyor.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Ekli dosyayı görüntüle 138254

NOW'ın Medyapım imzalı yeni dizisi 'Yeraltı' için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor.

Yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu, senaryosunu Berna Aruz’un kaleme aldığı, Deniz Can Aktaş, Uraz Kaygılaroğlu ve Devrim Özkan'ın başrollerini paylaştığı dizinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı.

Sümeyye Aydoğan, Burak Sevinç, Ekin Mert Daymaz, Emir Benderlioğlu, Koray Şahinbaş, Hülya Gülşen, Hakan Çelebi ve Mehmet Yılmaz Ak'ın kadrosunda yer aldığı dizinin konusu ise şöyle:

Yeraltı, yeni yılda NOW'da başlıyor.
senaryoyu daha iyi beklerdim.

• Beğendim
Ecünnü parlak oğlanın ablası gibi durmuş. :(

tutmazssa başarısız görünmek istemiyorlar heralde o zaman pana film'e dönsünler eğer yeraltı tutmazssa 😃😃
NOW'ın yayın politikasını merak ediyorum şu an Yeraltı ile ilgili. "Kurtlar Vadisi ekibinden"i kullanacaklar mı kullanmayacaklar mı acaba? :A

• Aynen
Çok klişe bir senaryosu varmış @TenTen @Alemdar

Pazartesiye gelirse bize etki etmez :A @Bully
bu sefer bahadır özdener'de yok ilginç hakkaten 😃😃
Hadi ona alışığız da Bahadır nereye kayboldu? :A
NOW'ın yayın politikasını merak ediyorum şu an Yeraltı ile ilgili. "Kurtlar Vadisi ekibinden"i kullanacaklar mı kullanmayacaklar mı acaba? :A
'Kurtlar Vadisi'nin ekibinden bir dizi daha'
İlk bölüm sonunda : SENARYO BERNA ARUZ 😂😂😂😂