14 Ocak 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Revan starın yst 3 yapmak zorunda survivor martta baslicak bosgunu yok kanalın mecburen persembe yayınlanıcak ki persembe tv için altarnatif olmus reytinglere göre

İntikam başarılı ama siz vadiyi ezecek beren parçalar dediğiniz için kimse başarılı demez vadiyi geçemez zaten 8 reyting fark var

@Revan starın yst 3 yapmak zorunda survivor martta baslicak bosgunu yok kanalın mecburen persembe yayınlanıcak ki persembe tv için altarnatif olmus reytinglere göre
Cuma-Cumartesi-Pazar daha kaliteli bir yayın akışı olurdu. Perşembeden Cumartesiye atlamak pek hoş durmuyor. Dila Hanım Perşembe yayınlanabilirdi.

İntikam başarılı ama siz vadiyi ezecek beren parçalar dediğiniz için kimse başarılı demez vadiyi geçemez zaten 8 reyting fark var

Ben "ezer, parçalar" gibi laflar kullanmadım asla. Yorumlarımı da ortaya koymuştum zaten. Ben ilk bölümüyle A/B`yi alır demiştim. Çünkü, A/B`ye hitap eden dizi. Ama Acunla kitleleri çarpışınca bir az düşüş yaşadı. Ama düşüş 1 reyting bile değil. Ben daha fazla bekliyordum.

@Revan dila hanım persembe olsa cuma günkü basarısını yakalayamazdı o gün dila hanım kitlesi ve intikam kitlesi benzer beren saat tehlikesi olurdu dila için

Revan ne kitlesi intikam 0.5 düştü demekki boşluktan izleniyomuş

@Revan dila hanım persembe olsa cuma günkü basarısını yakalayamazdı o gün dila hanım kitlesi ve intikam kitlesi benzer beren saat tehlikesi olurdu dila için
Aksine Dila Hanımın kitlesi uyuşmuyor İntikam ile. İntikam A/B dizisi, Dila Hanım yoğun bir Total dizisi. Düşüş yaşardı elbette ama Yetenek Sizsiniz`in Cuma yakalayacağı başarı bunu örterdi.

İntikam geldi acun geldi vadi yükseliyo bu nasıl dizi

Revan ne kitlesi intikam 0.5 düştü demekki boşluktan izleniyomuş

0.5 düşünce boşluk mu oluyor?

Şu bir gerçek ki, Acun 23.45`e kadar sürmesine rağmen A/B`de geçemedi İntikam`ı. Totalde de kılpayı geçti.

İntikam 22.15`te bitti.

Neyse, burası Perşembe konusu değil. Bu Perşembe bakalım neler olacak.

Vadi olmasa acun 12 falan alırdı vadi izleyicisi acunda izliyo

Karadayı anlıklara yükselmesine rağmen yükselmemiş.

Hay ben bu SBT'nin..

- - - Ekleme - - -

Vadi olmasa İntikam da 13ü geçerdi. A/B`yi saymıyorum bile.

Geçerdi geçmesine önemli olan Vadi varken geçmek.

Bak Vadi İNtikam ve Acun varken kendi rekoruna çok yaklaşmıştı

16,02
15,97

Nedir bu kiskirtiyosun kelimesi?? Mahoni sen bunu cok kullanmaya basladin ki en cok sende kiskirtiyosun herkezi. Bende burdan 100 kulp bulur, herkezin kiskirttigibi soylerim, ne yani yorum yapmayalim mi senin icin acuna?? Acun ab'de zirveyi alamamis mi ?alamamis. Bitmistir o zaman bende bu duruma yorum yaparim. Rakaari dusmusse , dustu derim.. Gercekler bunlar kabul etmen lazim. Hem her konuyu persembeye getirmeyin, kvp kelimesi duymaktan cok sıkıldık. Konuyu saptirmayin.

Sizde o zaman vadinin intikamı 2 ye katladığına inanın gerçekler bu

Herhangi bir kıskırtıcı mesaj oldugunu hissedersen şikayet edersin aşadiga kıskırtmıssı nsen kimin kimi ikiye katladigini persembe gördük

nedir bu beren ve kvp duskunlugu Pazartesi konusunda. Persembeye daha 2 gun var. Bugun 20 Dakika gunu