14 Mayıs 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

adminim şanslı masada sinan çalışkanoğlu var aynı saate yahşi cazibede de var nasıl oluyor ??? bu arada karakolun gece olan tekrarı fena gitmemiş

Rakiplerine bağlı olmakla birlikte Star gerçekten başarılı olabilir yaza.

Ama diğer sezona ne yapacakları da merak konusu. Çünkü yeni proje üretemiyorlar, bu sefer Kanal D'den de sağlam proje gelmeyecek büyük ihtimalle. Gelecek kış yine çok zor olacak Star'ın işi.

Reyting garantili 1-2 iş bulmaları şart. Yoksa 5.kanal olmaya mahkum olurlar...

adminim şanslı masada sinan çalışkanoğlu var aynı saate yahşi cazibede de var nasıl oluyor ??? bu arada karakolun gece olan tekrarı fena gitmemiş
İkisi de farklı zamanlarda çekildiği için problem yok.
Sinan Çalışkanoğlu büyük ihtimal yer aldığı dizi yükselmesine rağmen Şanslı Masa'dan dolayı hayal kırıklığı içindedir şu an

Kanald'de en son yayınlandığında 8 reyting almıştı.bence şüküfe geri dönerse reytingler yükselir ama o iş kapandı.Hatırlarsanız şüküfe konuk oyuncu olarak gelmişti reytingler yükselmişti starda iken.

geniş aile final yapacağı kesin mi bu kadar fazla karamsar olmayın yükselecek yazın görürsünüz belki başka kanala geçer bitmesin benim biricik ailem

Her şey olabilir. Ancak Star' ın dizileri genelde düşük bütçeli diziler ve Star' da orta derecede izlenilir bir kanal olmayı benimsemiş görünüyor, çünkü reytingler ortada. Dizileri düşük reyting alıyor ancak Star' ın aylık ortalamasından da yüksek reyting alıyor aslında. Gündüz programları ve PT2 programları inanılmaz düşük reyting alıyor. Cennetin Sırları dizisi vardı, ilk 100' e bile giremiyordu, hala devam ediyor mu bilmiyorum... Kanal D ve Star TV Doğan medya grubunun olduğu için belki düşük reytingler pek sorun teşkil etmiyor olabilir çünkü Kanal D her zaman lider. Star' ın kurtuluş yolu sağlam bir dizi transfer etmeleri ve Ay Yapım' ın yeni başlayacak dizisinin (İffet ya da Kıvanç' ın dizisi) Star' da başlaması.

Starın suçu geniş aile yükselemıyorsa hem starın suçu var hemde biraz senaristin

O zaman Kanal D ve Star birleşsin adıda Star D Tv olsun

Cennetin Sırları devam ediyor hala

Star evet reytingleri çok fazla önemsemiyor ama yine de üçüncü kanal olmak istediklerini düşünüyorum. Şu an sağlam proje olmadığından ellerindeki dizileri bitiremiyor. Bu reytinglerle idare ediyor ama uzun vadede durumdan pek memnun olmadıklarını düşünüyorum.

Belki de Star satılacaktır ilerleyen zamanlarda...

Zaten yeni sezonda diziler kısa olacakmış belki yeni sezonda star satılır ve starin dizileri boş saat kalmasın diye kanald ye geçer.

Yeni sezonda dizilerin kısa olacağını hiç ama hiç sanmıyorum ne yazık ki. Hala birçok dizi 2 saate varan sürelerde çekiliyor...
Çalışma bakanlığının çalışması lazım bu konuda

Evet ama belli olmaz.inşallar dizi süreleri azalır.

Evet azaltılmalı.Avrupa'da yok kardeşim böyle birşey

Dizi süreleri azalırsa kalite artar.

Azaltılmalı bana göre, 60 dk olsun herkes için iyi olur. TRT 1 dizileri gibi olmalı süreleri
Ayrıca çekim masrafları azalır böylelikle

Son düzenleme:
Evet Avrupa'da ben 13 bölümde biten dizi görmedim en az 1 sezon devam ediyor çünkü dizi süreleri kısa.Bizim bir bölümümüz onların 3 bölümüne bedel.13 bölümde biten bir diziyi 3 ile çarp:13.3=39 bölüm eder.39 bölümde aşağı yukarı 1 sezon demek.

Hemde dizi oyuncuları çok mağdur oluyorlar.Ama tabiki ben kısalacağını düşünmüyorum.Hiç bir kanal bir gecede 3 dizi yayınlamak istemez.Ama çalışma saatleri ne kadar kısalırsa dizinin bütçeside o kadar düşer bu yüzden belki 3 dizi bir dizi fiyatına gelebilir.

Son düzenleme: