Star TV' nin sitesi yine kilitlenmiş, iflas etmiş. Ne zaman dizi tekrarı eklense bu kanalın sitesi çöküyor.
Hayır. Ben girdim şimdi açılıyor.Bir sorun yok sitede.
Star TV' nin sitesi yine kilitlenmiş, iflas etmiş. Ne zaman dizi tekrarı eklense bu kanalın sitesi çöküyor.
Hayır. Ben girdim şimdi açılıyor.Bir sorun yok sitede.
Bende ya açılmıyor ya da "The service is unavailable." diyor. Benim nettemi sorun var?
Bence geniş ailenin yükselmesi için aşkı biraz azaltmaları lazım.Ayrıca geçen sene saltuk,kunter,pencerede duran 3 kız gibi etkiler vardı. Keşke onlar geri dönse dizi dahada komik olur.
Hollanda' da internet sansürü yok tabi. Biz de site açılmayınca direk sansür akla geliyor. Gerçi 22 Ağustos' a pek bir şey kalmadı.Bende de aciliyor
17.04.2005 tarihli TÜM Grubu Rating RaporuSon 4-5 yıldaki en çok reyting alan Geniş Aile bildiğim kadarıyla. 13-14 reytinge ulaşmıştı geçen sene. O rakama ulaşan başka bir dizi daha hatırlamıyorum.
Ama daha eskiden reytingler daha yüksek oluyormuş. Ekmek Teknesi, Emret Komutanım gibi eski diziler bu rakamı geçmiştir büyük ihtimal...
Program Adı | Tiploji | Kanal | Saat | RT | SH | |
1 | KADIN ISTERSE [NET] | Serials Turkish | STAR | 20:48 | 11,9 | 29,1 |
2 | KADIN ISTERSE (GIRIS) [NET] | Serials Turkish | STAR | 19:59 | 10 | 28,4 |
Epey başarılıymış o da17.04.2005 tarihli TÜM Grubu Rating Raporu
Kadın İsterse De Komedi Değil Di Ama Komedi Tarafı Vardı
Program Adı Tiploji Kanal Saat RT SH 1 KADIN ISTERSE [NET] Serials Turkish STAR 20:48 11,9 29,1 2 KADIN ISTERSE (GIRIS) [NET] Serials Turkish STAR 19:59 10 28,4