survivor programı ikiye bölüyorlar diyosunuz ama napsınlar yarışmayı özetle mi birleştirsinler
kanald star mı ki katlansın bir hafta tehlikeye atmazlar yarışmayı kanal d ile star tv yönetimleri aynı olsada
Survivor yeni bölüm ve özet olarak ikiye ayrılmıyor, böyle olsa bir şey demem zaten,özetlerin ayrılması bana çok tuhaf gelmiyor... Survivor'ın başlıyor kısmı hem özet hem yeni bölüm karışık... Adam hem özetimin reytinginin düşük olduğu pek görünmesin istiyor,hem en heyecanlı kısımları ben ayırayım,orası zirveye otursun, herkes benim çok izlendiğimi sansın istiyor,sahtekarlık bu bence...
Ben 1-2 yeni dizi projesi çıkaracaklarını tahmin ediyorum.ÇGHB tekrarları hiç yayınlanmayacaktır,yeni bölümü bile izlenmiyor, kim tekrarını izleyecek, mecbur kalırsa boş kalmasın diye yayınlanabilir tabi...
Ameleler'in TNT'de olacağını düşünüyorum, Kanal D düşük ihtimal bence...
Artiz mektebi'nin tutmayacağı belli, popstar devri kapanalı yıllar oldu,osman tan defalarca farklı kanallarda denedi, olmadı, bu da istisna olmayacak, ben izlemem mesela,türkiye şarkıya, oyunculuğa doydu...
Üsküdar'a giderken bir gün 23:00'de yayınlanmaya devam eder herhalde, reyting almayacağı ortada ama iyi proje, hatır için devam eder...
Kanal D'nin bu yaz şanslı masa dışında hiç bir reyting alacak işi yok,bakalım nasıl geçirecek bu yazı, dibe batabilir, bugünlerde sürpriz bir iş ortaya çıkarmazsa işi çok çok zor, en iyisi 7 gün şanslı masa yayınlasın, az çok izlenir işte...
Arkadaşlar uzun süre önce bir yerde okumuştun irfan şahin acun ile konuşmuş yarışmalarını starda yayınların diye ama acun kabul etmemiş.
Özet dedim ama yani özetin içinde olduğu kısım olarak. Zaten özetin 1,5 saat yeni bölümün 1 saat olması çok saçma olurduadmin survivor başlıyor kısmı özet dedi bende öle bir düşünceye sahip oldum.............
Evet, Acun'a çok iyi rakamlar teklif edilmiş. Ama Acun, yıllarca çalıştığı kanalı bırakmamış doğal olarakArkadaşlar uzun süre önce bir yerde okumuştun irfan şahin acun ile konuşmuş yarışmalarını starda yayınların diye ama acun kabul etmemiş.
Bence Star'daki dizilerden hiçbiri Kanal D'de yayınlansa tutunamazdı. Şimdikinden daha iyi reyting alırlardı ama yine de Kanal D için yetersiz seviyelerde olurlardı.bana göre kanal d bazı projeler tutabilirdi cumartesi izmir çetesi olsadı kanal d şimdi ilk 3 te olurdu öteki diziler yine tutmazdı çünkü kanal d nin o kadar çok izlenmesi çok kaliteli yapımlar olduğu için
Hiç sanmıyorum. İhtimal dışı bana göreKanal D gelecek sezon için bir çılgınlık yapıp, Pazar gününe Behzat Ç. yi alabilir.
Ben 1-2 yeni dizi projesi çıkaracaklarını tahmin ediyorum.
Ameleler'in TNT'de başlayacağını sanmıyorum. En kötü ihtimal Star olur bence Büyük ihtimal Kanal D bana göre.
Arkadaşlar uzun süre önce bir yerde okumuştun irfan şahin acun ile konuşmuş yarışmalarını starda yayınların diye ama acun kabul etmemiş.
admin bu kanal dnin yazın başlayıp yeni sezonda tutunan tek bir dizisi olmadı geniş aile hariç başka var mı ki
kanal dnin yazın başlayıp yeni sezonda tutunan tek bir dizisi olmadı geniş aile hariç başka var mı ki
Star' ın reytingleri çok dengesiz. Papatyam dalya dediği 100. bölümüyle 1 reyting yani yaklaşık 1 milyon izleyici kaybedebiliyor. Haftalarca Star' ın en çok izlenen dizisi Behzat Ç. totalde 1, AB' de 1.5 reyting kaybedip Star' ın en az izlenen dizilerinden birisi olabiliyor. Star' da bu durumun farkında ki, dizilerine final yapmıyor. Star' da 3 yeni program başlıyor sanırım. 1 tanesi Deniz Seki' nin programı, büyük ihtimalle Cumartesi PT2 olur, bir tanesi Pazar PT2' ye eklenen yeni yarışma (adını hatırlayamıyorum), bir diğeride Akademi Star türünden bir ada sahip olan yarışma. Bu yarışma 1 ay sonra filan başlar ama hangi güne koyarlar, kestirmek güç.
Behzat Ç; sezon finali yapıyor. Kesinleşti.
Dürüye ?
Küçük Sırlar yazın devam edecek ve final yapacak. Kesinleşti.
İzmir Çetesi yazın devam etme ihtimali yüksek.
Papatyam'ın sezon finali yapacağını düşünüyorum.
Geniş Aile' nin de yazın devam edebileceğini düşünüyorum.
Yeni başlayacak programların hiçbirisi büyük umut vaat etmiyor ne yazık ki...
Papatyam da sezon finali yapacak. Kesinleşti o.
Geniş Aile'nin de yazın devam etmesi kesin. Büyük ihtimal yaz sonu final yapacak.
Dürüye'nin Güğümleri'nin de yaz sonunda final yapacağını tahmin ediyorum. Yazın yine iyi iş çıkarabilir Star için...
Yeni başlayacak programların hiçbirisi büyük umut vaat etmiyor ne yazık ki...
Papatyam da sezon finali yapacak. Kesinleşti o.
Geniş Aile'nin de yazın devam etmesi kesin. Büyük ihtimal yaz sonu final yapacak.
Dürüye'nin Güğümleri'nin de yaz sonunda final yapacağını tahmin ediyorum. Yazın yine iyi iş çıkarabilir Star için...