14 Mayıs 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Şuan starın dizileri kanal d'de olsaydı çok iyi reytingler alırdı.ama nedense star pek tercih edilmiyor.

survivor programı ikiye bölüyorlar diyosunuz ama napsınlar yarışmayı özetle mi birleştirsinler:)
kanald star mı ki katlansın bir hafta tehlikeye atmazlar yarışmayı:) kanal d ile star tv yönetimleri aynı olsada

Survivor yeni bölüm ve özet olarak ikiye ayrılmıyor, böyle olsa bir şey demem zaten,özetlerin ayrılması bana çok tuhaf gelmiyor... Survivor'ın başlıyor kısmı hem özet hem yeni bölüm karışık... Adam hem özetimin reytinginin düşük olduğu pek görünmesin istiyor,hem en heyecanlı kısımları ben ayırayım,orası zirveye otursun, herkes benim çok izlendiğimi sansın istiyor,sahtekarlık bu bence...

bana göre kanal d bazı projeler tutabilirdi cumartesi izmir çetesi olsadı kanal d şimdi ilk 3 te olurdu öteki diziler yine tutmazdı çünkü kanal d nin o kadar çok izlenmesi çok kaliteli yapımlar olduğu için:)

Survivor yeni bölüm ve özet olarak ikiye ayrılmıyor, böyle olsa bir şey demem zaten,özetlerin ayrılması bana çok tuhaf gelmiyor... Survivor'ın başlıyor kısmı hem özet hem yeni bölüm karışık... Adam hem özetimin reytinginin düşük olduğu pek görünmesin istiyor,hem en heyecanlı kısımları ben ayırayım,orası zirveye otursun, herkes benim çok izlendiğimi sansın istiyor,sahtekarlık bu bence...

admin survivor başlıyor kısmı özet dedi bende öle bir düşünceye sahip oldum.............

Arkadaşlar uzun süre önce bir yerde okumuştun irfan şahin acun ile konuşmuş yarışmalarını starda yayınların diye ama acun kabul etmemiş.

Kanal D gelecek sezon için bir çılgınlık yapıp, Pazar gününe Behzat Ç. yi alabilir.

ÇGHB tekrarları hiç yayınlanmayacaktır,yeni bölümü bile izlenmiyor, kim tekrarını izleyecek, mecbur kalırsa boş kalmasın diye yayınlanabilir tabi...

Ameleler'in TNT'de olacağını düşünüyorum, Kanal D düşük ihtimal bence...

Artiz mektebi'nin tutmayacağı belli, popstar devri kapanalı yıllar oldu,osman tan defalarca farklı kanallarda denedi, olmadı, bu da istisna olmayacak, ben izlemem mesela,türkiye şarkıya, oyunculuğa doydu...

Üsküdar'a giderken bir gün 23:00'de yayınlanmaya devam eder herhalde, reyting almayacağı ortada ama iyi proje, hatır için devam eder...

Kanal D'nin bu yaz şanslı masa dışında hiç bir reyting alacak işi yok,bakalım nasıl geçirecek bu yazı, dibe batabilir, bugünlerde sürpriz bir iş ortaya çıkarmazsa işi çok çok zor, en iyisi 7 gün şanslı masa yayınlasın, az çok izlenir işte...
Ben 1-2 yeni dizi projesi çıkaracaklarını tahmin ediyorum.

Ameleler'in TNT'de başlayacağını sanmıyorum. En kötü ihtimal Star olur bence :) Büyük ihtimal Kanal D bana göre.

Arkadaşlar uzun süre önce bir yerde okumuştun irfan şahin acun ile konuşmuş yarışmalarını starda yayınların diye ama acun kabul etmemiş.

kanal d için desedi belki kabül ederdş acum hülya avşarın programında biz show tv ile aile olduk artık dedi aralarında büyük sorun çıkmazsa asla acun showdan vazgeçmez acunu bu kadar ünlü olmasında show tvnin etkisi varmış hülya avşar showda öle anlatmıştı

admin survivor başlıyor kısmı özet dedi bende öle bir düşünceye sahip oldum.............
Özet dedim ama yani özetin içinde olduğu kısım olarak. Zaten özetin 1,5 saat yeni bölümün 1 saat olması çok saçma olurdu :):)

Evet, Acun'a çok iyi rakamlar teklif edilmiş. Ama Acun, yıllarca çalıştığı kanalı bırakmamış doğal olarak :)

bana göre kanal d bazı projeler tutabilirdi cumartesi izmir çetesi olsadı kanal d şimdi ilk 3 te olurdu öteki diziler yine tutmazdı çünkü kanal d nin o kadar çok izlenmesi çok kaliteli yapımlar olduğu için:)
Bence Star'daki dizilerden hiçbiri Kanal D'de yayınlansa tutunamazdı. Şimdikinden daha iyi reyting alırlardı ama yine de Kanal D için yetersiz seviyelerde olurlardı.

Kanal D gelecek sezon için bir çılgınlık yapıp, Pazar gününe Behzat Ç. yi alabilir.
Hiç sanmıyorum. İhtimal dışı bana göre :)

Ben 1-2 yeni dizi projesi çıkaracaklarını tahmin ediyorum.

Ameleler'in TNT'de başlayacağını sanmıyorum. En kötü ihtimal Star olur bence :) Büyük ihtimal Kanal D bana göre.

admin bu kanal dnin yazın başlayıp yeni sezonda tutunan tek bir dizisi olmadı geniş aile hariç başka var mı ki

Acun'dan duyuduğum kadarıyla( CNNTÜRK'te bir röportajda Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtlıyordu) İrfan Şahin Acun'u Kanal D'ye davet etmiş ama zaman kanal D açık ara zirvede, her işi tutmuş, kanal yuldızlarla dolu... Acun da Show'da ben tek yıldızım, orada çok popülerim. Şimdi Kanal D'ye geçersem yıldızlar rasında bir yıldız olurum sadece tarzında bir şeyler söyeniş ve reddetmiş... Show o zaman çok kötü surumda... Star için teklif gelmemiş ama gelirse kabul edebilirim demişti. Show'dan ayrılmamasının bir diğer nedeni de kimse ona sahip çıkmazken SHOW'un çok desrek çıkmasıymış,vefa diyebiliriz. Bu arada ACUN'U ilk keşfeden İrfan Şahin'dir ama o zaman Show'daydı İrfan Şahin..

admin bu kanal dnin yazın başlayıp yeni sezonda tutunan tek bir dizisi olmadı geniş aile hariç başka var mı ki

Akasya Durağı, kısmen Kavak Yelleri (Üsküdar'a Giderken gibi sezonun bitmesine birkaç hafta kala başlamıştı.), Fırtına, Genco, Acemi Cadı...
Var yani baya tutan diziler ama benim hatırladığım Geniş Aile, Akasya Durağı ve Kavak Yelleri dışında çok tutan yok :)

Star' ın reytingleri çok dengesiz. Papatyam dalya dediği 100. bölümüyle 1 reyting yani yaklaşık 1 milyon izleyici kaybedebiliyor. Haftalarca Star' ın en çok izlenen dizisi Behzat Ç. totalde 1, AB' de 1.5 reyting kaybedip Star' ın en az izlenen dizilerinden birisi olabiliyor. Star' da bu durumun farkında ki, dizilerine final yapmıyor. Star' da 3 yeni program başlıyor sanırım. 1 tanesi Deniz Seki' nin programı, büyük ihtimalle Cumartesi PT2 olur, bir tanesi Pazar PT2' ye eklenen yeni yarışma (adını hatırlayamıyorum), bir diğeride Akademi Star türünden bir ada sahip olan yarışma. Bu yarışma 1 ay sonra filan başlar ama hangi güne koyarlar, kestirmek güç.

Behzat Ç; sezon finali yapıyor. Kesinleşti.
Dürüye ?
Küçük Sırlar yazın devam edecek ve final yapacak. Kesinleşti.
İzmir Çetesi yazın devam etme ihtimali yüksek.
Papatyam'ın sezon finali yapacağını düşünüyorum.
Geniş Aile' nin de yazın devam edebileceğini düşünüyorum.

Adminim bence geniş aile hala kanald de olsaydı iyi reyting alırdı.

SURVIVOR yine birinci. İzleyiciler sıkılmıyor bu yarışmadan. Lale Devri yine çok başarılı. TOTAL'de özellikle öne çıkmış. Yahşi Cazibe uzun süre sonra 6 reytingi geçmiş A/B'de. Şanslı Masa burada daha hiçbir şey belli olmadan yazdığım gibi çok düşük reyting almış... Şanslı Masa inandırıcılığını yitirmeye başladığını düşünüyorum. 25-26 bölüm önceden çekilmiş. Peki ya sonra? Bütün çekilenler gösterilince yeni çekimler yapılacak ve herkes bu yarışmayı biliyor olacak... Bence en azından 50 bölüm kanala göndermelilerdi. İzmir Çetesi yine 3 reytingin altında. Disko Kralı geç saatte olmasına rağmen başarılı bence... Karakol'un tekrarı perşembeden çok fazla reyting alarak 2.2 reyting ile ilk 18'e girmiş.

Star' ın reytingleri çok dengesiz. Papatyam dalya dediği 100. bölümüyle 1 reyting yani yaklaşık 1 milyon izleyici kaybedebiliyor. Haftalarca Star' ın en çok izlenen dizisi Behzat Ç. totalde 1, AB' de 1.5 reyting kaybedip Star' ın en az izlenen dizilerinden birisi olabiliyor. Star' da bu durumun farkında ki, dizilerine final yapmıyor. Star' da 3 yeni program başlıyor sanırım. 1 tanesi Deniz Seki' nin programı, büyük ihtimalle Cumartesi PT2 olur, bir tanesi Pazar PT2' ye eklenen yeni yarışma (adını hatırlayamıyorum), bir diğeride Akademi Star türünden bir ada sahip olan yarışma. Bu yarışma 1 ay sonra filan başlar ama hangi güne koyarlar, kestirmek güç.

Behzat Ç; sezon finali yapıyor. Kesinleşti.
Dürüye ?
Küçük Sırlar yazın devam edecek ve final yapacak. Kesinleşti.
İzmir Çetesi yazın devam etme ihtimali yüksek.
Papatyam'ın sezon finali yapacağını düşünüyorum.
Geniş Aile' nin de yazın devam edebileceğini düşünüyorum.

Yeni başlayacak programların hiçbirisi büyük umut vaat etmiyor ne yazık ki...

Papatyam da sezon finali yapacak. Kesinleşti o. :)

Geniş Aile'nin de yazın devam etmesi kesin. Büyük ihtimal yaz sonu final yapacak.
Dürüye'nin Güğümleri'nin de yaz sonunda final yapacağını tahmin ediyorum. Yazın yine iyi iş çıkarabilir Star için...

Geniş Aile'nin de yazın devam etmesi kesin. Büyük ihtimal yaz sonu final yapacak.
Dürüye'nin Güğümleri'nin de yaz sonunda final yapacağını tahmin ediyorum. Yazın yine iyi iş çıkarabilir Star için...

O zaman star sadece yazın yayın yapmalı:A

O zaman Geniş Aile, Küçük Sırlar yazın kesin devam ediyor. İzmir Çetesi yazın büyük ihtimalle devam ediyor. Dürüye' nin Güğümleri' de yazın devam etme ihtimali yüksek bir dizi. Star' ın yarışmalarıda yazın devam edecek. Kışın oldukça başarısız olan Star TV, yazın çok başarılı olabilir. Tabi, diğer kanallarda birkaç dizisini devam ettirebilir. Bu arada dizilerin yaz moduna geçebileceğini düşünüyorum. Sahillerde filan bayağı çekim olur artık. :D