14 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oooooooooooooo...vadi yine muhteşem ül ile .vay canına ülün arasında bir noktaya atış yapmış..tam da 12.5 dan vurmuş hedefi...maç hariç diğer boşluk yapımları bi varlık gösterememişler yine....nisana kadar maş yok...ab koltuğu da artık fener gelene kadar vadiye ve atv ye teslim...nokta....bitti....😱ha:😱ha:😱ha:😱ha:😱ha:[sm=s16.gif]😱ha:😱ha:😱ha:😱ha:😱ha:

@XanTier 3000 kişi kültür seviyesi ve parasına göre seçiliyormuş masala göre.Seçilme yöntemi normal,olması gereken bu.Saçma olan ölçülen bir vatandaşın izlediği bir yapımın onunla aynı money'e sahip 25 bin kişi tarafından da izlendiğini kabul etmek.1'e 25 bin,akıl alır gibi değil,benimle aynı paraya sahip olan arkadaşlarım var,hepimiz farklı yapımları seviyoruz,25 bindeki farklılık uçurum olur.

ne avuntusu zirvedeyiz hala bazıları gibi 10-15 reyting fark yemedik :kiki:
Bu bölüme 12 :kiki: :kiki: üstelik maçın ikinci yarısıyla bile tamı tamına karşılaşmadınız :kiki: bide karşılaşsa 11 en fazla :kiki: neyse ama sen 20 diyosun ya 20 değerindeymiş. :kiki:

Intikam hem yeni bolumuyle hem ozetiyle Ab grubunda cokiyi gitmis :)

Kvp gs maçıyla karşılaşsa totel 10 ab 7'ye düşerdi :kiki: bence..

intikam maç varken bile vadiye yaklaşamıyo ümidi kestik artık :D

Bazı yapımlar türkiye kupası maçlarına geçiliyor vadi çok önemli fener avrupa kupası maçını geçmiş..

İntikam'dan maça hiçkimse zap yapmıyomu şimdi bunumu dedin :kiki: :kiki:

Bu arada haftaya Galip derviş başlıyor,güzel bir dizi olacak,ben orijinalinde çok keyif aldım,ilk 3 bölümü izleyin derim.(1 ve 2 biraz sıkabilir çünkü)Ben haftaya izleyip bizimki mi iyi,Monk mu iyi yazarım.Ben Monk izleyicisi olarak çok mutluyum uyarlanmasına,Monk biteli çok olmuştu,özlemiştim.

intikam totelde yükselmiş.. Gayet iyi.. Ab'de düşüş var..
Vadi 12 lere kadar düşmüş, üstelik aksyonlu bölüme...
maç totelde normal ab'de çok iyi..

- - - Ekleme - - -

Hemen avuntular başlamış :kiki:
fener maçı ab de çok iyi demek....bu fener dün geceki fener mi ...yoksa 2 gün önce 9 reytingli diye dalga geçtiğin fener mi...acaba piyasaya birileri sahte fener filan mı sürüyoki...ayçiçeği bitkisi gibi güneşin olduğu yere dönme de istersen sabit kal yerinde de mesajlarınıa ciddi olarak cevap verelim..:hihi:

yani gs nin fb den çok daha büyük olduğunu kabul ediyosun bir fb li olarak :kiki:

Hep aynı cvp :kiki: takım olarak fb hep önde, maç izlenmesinde gs nim maçları daha fazla izleniyo :kiki: bu cevabımı kopyala, genelde hep aynı soruyosunda.. Kendin sorar kendin cevaplarsın artık :kiki:

e aga zahmet olcak gs maçı 20 reyting alıyo fb nin o kadar seyircisi olsun artık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...