SBT harbiden tam komedi olmus
Kaale almamak en dogrusu
SBT harbiden tam komedi olmus
Ben hala söylüyorum, fenerin maçları gs den az izleniyor diye, bi fenerli olarak... Ben sabitim merak etme.. Mesajlarını ciddiye alalım diyosunda, bunu bana en son söylicek kişisin..
- - - Ekleme - - -
West seninde huyun ; herşeyi kasıtlı yazmak sonrada ben ona demedim ki lafı.. Bunları çok gördük west
kurtlar vadisi bu hafta ciddi düşüş yaşamış total 12.58 ab 9.88 reyting almış takas bu arada vadi 13 altına inmez demiştin , fenerbahçe maçı total 12.15 ab 15.79 reyting alarak muhteşem gitmiş , itikam totalde 7.70 abde 8.20 reyting alarak çok iyi oranlar almış , zkfo total 3.49 ab 3.76 reyting alarak trtye göre iyi gitmiş
Muhteşem Yüzyıl karşısına böyle maçlar gelse alamadığı 12'yi hiç göremez.
başın sıkıştı mı konu dışına çık
Arkadaş dizinin karşısında maç olduğunu hatırlayamadı herhalde bende örnek verdim.
kusura bakma da dünkü yorumalra bakıyorum vadinin en iyi bölümüydü diyenler var neyse ben de örnek vereyim senin avatarındaki kuzey hiçbir program yokken 6.5 u geçemiyor
kusura bakma da dünkü yorumalra bakıyorum vadinin en iyi bölümüydü diyenler var neyse ben de örnek vereyim senin avatarındaki kuzey hiçbir program yokken 6.5 u geçemiyor
Boşuna tartışmayı bAşlatan sensin ben bahane üretmem, bazı gerçekler size bahane geliyorsa ben yapacak bişeyim yok.
Yakup boşuna tartışmam senle Vadi zaten her hafta İntikamı geçiyor geçecek fazla bahane üretmene gerek yok.
sen örnek diyince ben d eörnek verdim
Konu dışına çıkmadın dimi şimdi ayrıca sen izlemiyorsun sanki Kuzeyi.
Arkadaş dizinin karşısında maç olduğunu hatırlayamadı herhalde bende örnek verdim.
maç olduğunu biliyorum takas vadi 13 altına düşmez dedi , hem muhteşem isterse 12 alamasın özetinle beraber ilk ikiyi kapatıyo ya o yeter
İntikam haftaya A/B'de kesinlikle zirvede yer alacaktı. Fragman harika
yine bir perşembe akşamı yine bir vadi zaferi 20 milyon küsür taraftarı olduğu söylenen fb nin avrupa çeyrek finale çıkma rövanş maçı bile vadi karşısında eğilmiş durumda daha nolsun helal olsun poyraz geldi esecez artık
maça rağmen intikam artmış o fragmanla haftaya fda artmaya devam edecek
tahminlerim tuttu gene polatın olmayışıydı vadiyi yükselten adamın yüzü aıldı reyting 15 ten 12.5 a kadar düştü
Polat ve abdülhey çıksa o diZiden 7'ye düşer. Net diyorum..