14 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurtlar vadisi bu hafta ciddi düşüş yaşamış total 12.58 ab 9.88 reyting almış takas bu arada vadi 13 altına inmez demiştin :) , fenerbahçe maçı total 12.15 ab 15.79 reyting alarak muhteşem gitmiş , itikam totalde 7.70 abde 8.20 reyting alarak çok iyi oranlar almış , zkfo total 3.49 ab 3.76 reyting alarak trtye göre iyi gitmiş

Ben hala söylüyorum, fenerin maçları gs den az izleniyor diye, bi fenerli olarak... Ben sabitim merak etme.. Mesajlarını ciddiye alalım diyosunda, bunu bana en son söylicek kişisin..

- - - Ekleme - - -

West seninde huyun ; herşeyi kasıtlı yazmak sonrada ben ona demedim ki lafı.. Bunları çok gördük west :)

Yakup boşuna tartışmam senle Vadi zaten her hafta İntikamı geçiyor geçecek fazla bahane üretmene gerek yok. :)

kurtlar vadisi bu hafta ciddi düşüş yaşamış total 12.58 ab 9.88 reyting almış takas bu arada vadi 13 altına inmez demiştin :) , fenerbahçe maçı total 12.15 ab 15.79 reyting alarak muhteşem gitmiş , itikam totalde 7.70 abde 8.20 reyting alarak çok iyi oranlar almış , zkfo total 3.49 ab 3.76 reyting alarak trtye göre iyi gitmiş

Muhteşem Yüzyıl karşısına böyle maçlar gelse alamadığı 12'yi hiç göremez. :D

İntikam haftaya A/B'de kesinlikle zirvede yer alacaktı. Fragman harika :)

Arkadaş dizinin karşısında maç olduğunu hatırlayamadı herhalde bende örnek verdim. :)

kusura bakma da dünkü yorumalra bakıyorum vadinin en iyi bölümüydü diyenler var :) neyse ben de örnek vereyim senin avatarındaki kuzey hiçbir program yokken 6.5 u geçemiyor :)

kusura bakma da dünkü yorumalra bakıyorum vadinin en iyi bölümüydü diyenler var :) neyse ben de örnek vereyim senin avatarındaki kuzey hiçbir program yokken 6.5 u geçemiyor :)

eğer dünkü bölüm o kadar süper olmasa 10 alırdı vadi süper ötesi bi bölümdü haftaya artar maç vardı ne kadar düşerse düşsün hakkıdır

Konu dışına çıkmadın dimi şimdi ayrıca sen izlemiyorsun sanki Kuzeyi. :F

yine bir perşembe akşamı yine bir vadi zaferi 20 milyon küsür taraftarı olduğu söylenen fb nin avrupa çeyrek finale çıkma rövanş maçı bile vadi karşısında eğilmiş durumda daha nolsun helal olsun poyraz geldi esecez artık

maç olduğunu biliyorum takas vadi 13 altına düşmez dedi , hem muhteşem isterse 12 alamasın özetinle beraber ilk ikiyi kapatıyo ya o yeter

my nin karşısına bi avrupa maçı gelsin 8 i geçemez hazırlık maçı bile geçmişti bi kez neden bahsediyon

İntikam haftaya A/B'de kesinlikle zirvede yer alacaktı. Fragman harika :)

İnansak mı? :mmm:

- - - Ekleme - - -

yine bir perşembe akşamı yine bir vadi zaferi 20 milyon küsür taraftarı olduğu söylenen fb nin avrupa çeyrek finale çıkma rövanş maçı bile vadi karşısında eğilmiş durumda daha nolsun helal olsun poyraz geldi esecez artık

Yarısına yakını izlemiş işte. Yetmez mi? :F

maça rağmen intikam artmış o fragmanla haftaya fda artmaya devam edecek :)
tahminlerim tuttu gene polatın olmayışıydı vadiyi yükselten adamın yüzü aıldı reyting 15 ten 12.5 a kadar düştü :)

maça rağmen intikam artmış o fragmanla haftaya fda artmaya devam edecek :)
tahminlerim tuttu gene polatın olmayışıydı vadiyi yükselten adamın yüzü aıldı reyting 15 ten 12.5 a kadar düştü :)

Polat ve abdülhey çıksa o diZiden 7'ye düşer. Net diyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...