14 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Haftaya Galip Derviş geliyor ve bu nedenle İntikam 20:45'de başlayıp 22:45'de bitecek.Umarım galip derviş tutar da İntikam dünkü gibi geç saatlere kadar uzatılmaz.

fena değil reytingler bu maçı bile geçtiysek helal olsun haftaya fena coşarız :D maç vadiden sonra 1 saat sürmesine rağmen geçit yok helal pana
dünkü o inanılmaz bölüme az reytingler ama maç varken 1.olmak süper

Bu arada sonuçlara bakıyorum da çok komiğime gidiyor.Hem Kurtlar Vadisi hem İntikam 21'e kadar özet vermiş ve A/B'de İntikam'ın özeti daha çok izlenmiş.Saat 21:00 olunca ise izleyiciler yanlış şeyi izlediklerini farkedip Kurtlar Vadisi'ne yönelmişler.Yeni bölümde düşen dizi olur mu? Bana çok saçma geldi,siz hala bu sonuçlara inanın.

vadiye tebrikler böyle önemli bir maçta bile totalde maçın önüne geçebiliyorsa sadece takdir etmek gerekir.

dünkü bölüm muhteşemdi

Kurtlar Vadisi iki grupta da daha çok izlenmiş olmalı bence,3000 kişinin izlediğinden hayır gelmez.

eğer dün maça rağmen ab de intikam vadiyi geçemiyorsa ne zaman geçecek çok merak ediyorum

İntikam'da önümüzdeki 2 hafta iyi bölümler olacak gibi gözüküyor,reelde iyi izlenebilir,bu ölçümlerde değişiklik olmaz.

vadi farkını konuşturmuş maça geçit yok

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

:dbeklenen sonuç:d

- - - Ekleme - - -

Doğudakiler ve askerlerin izledikleri sayılmıyor maalesef :mmm:

ne doğusu askeri aga sadece artacak bi deneklerde vadinin zıpladığı görülür her yerde izleniyo totalden belli zaten :kiki:

- - - Ekleme - - -

dünkü anlıklardan sonra maç bizi geçer diyodum ama yine geçemedi :D

Sadece askerle-doğuyla ilgili değil ki,3000 kişiyle sağlıklı ölçüm yapmanın akıl alır bir yanı yok.Olasılık teorisine göre rastgele seçilen 3000 kişinin 3000'i de Kurtlar Vadisi'ni izleyebilirdi,geri kalan 69 milyon 997 bin kişi hiç Kurtlar Vadisi'ni izlemeyebilirdi veya tam tersi.Sonuçlar işte bu kadar gerçekten uzak çıkma ihtimaliyle yayınlanıyor,bu sonuçların neyine inanalım.

vadi belki son zamanlardaki en düşük reytingini aldı ama maç çok önemliydi üstelik gs nin çeyrek finale çıkmasıyla herkes gaza gelmişti ve maç vadiden sonra 1 saat gitti ve de geçemediyse harbiden bu 12.5 benim gözümde 20 değerindedir helal olsun

Sadece askerle-doğuyla ilgili değil ki,3000 kişiyle sağlıklı ölçüm yapmanın akıl alır bir yanı yok.Olasılık teorisine göre rastgele seçilen 3000 kişinin 3000'i de Kurtlar Vadisi'ni izleyebilirdi,geri kalan 69 milyon 997 bin kişi hiç Kurtlar Vadisi'ni izlemeyebilirdi veya tam tersi.Sonuçlar işte bu kadar gerçekten uzak çıkma ihtimaliyle yayınlanıyor,bu sonuçların neyine inanalım.
O 3500 kişi kabataslak seçilmiyontabiki. İlk bakışta saçma geliyo ama seçilen kişilerin uzunca süre analizi yapılıp eğer uygunsa seçiyolar. Ama tabiki tam sağlıklı değil.

intikam totelde yükselmiş.. Gayet iyi.. Ab'de düşüş var..
Vadi 12 lere kadar düşmüş, üstelik aksyonlu bölüme...
maç totelde normal ab'de çok iyi..

- - - Ekleme - - -

Hemen avuntular başlamış :kiki:

ne avuntusu zirvedeyiz hala bazıları gibi 10-15 reyting fark yemedik :kiki:

Komediler bitmiyor,tamamen zengin kesimi anlatan ve doğrudan A++'ya hitap eden İntikam alt gruplarda A kadar izleniyor,belki de haftaya daha çok izlenecek,mantıksız.

vadiyle-maç birebir kitlesi uysa bile çok düşmemişiz haftaya maç yok vadi 14-15 lere fırlar intikam 7 de kalır yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...