14 Ekim 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dün aksam maalesef evde degildim. Kaderimin Yazildigi Gün cok iyi baslamis bence. Tekrari da iyi gitmis. Gelecek haftalar icin oldukca ümit verici.

Gecen derken ne kadar zaman once
ya @xemrexxx e özgü soylemisimdir yada dalga manasinda yada herkes oyle soyluyor diye

Şunu belirtmek istiyorum ; bence Kaderimin Yazıldığı Gün'ün bu saatten sonra zirvede yer alması garanti gibi. Eğer senaryoyu çok iyi kullanırlarsa yılın en reytingli işlerinin başında gelir. Hatta 10+ bile yapabilir zamanla.
Ama dediğim gibi herşey senaryoda bitiyor. Oyuncuların dünkü bölümde elinden geleni yaptıkları belliydi zaten. Özellikle Hatice Şendil'in

Geçen hafta @xemrexxx 'e " BURDA " demiştim AB'de Küçük Ağa daha da düşer diye
Kadınlar artık Özcan'a bakar
Zaten Küçük ağa da Kaderimin Yazıldıgı Gün de kadınlarda 7+ reytingle başa baş gitmişler

Kaçak resmen dökülüyor AB'de atv'nin yeni anlaşiyina göre dizi 1 ay sonra bitti bitecek haberiyle dönerse şaşirmam

Alın Yazım dün AB'de reytinglere girememişti
Mügo'sh'umun karşisinda duramamiş. Bugun listede ama bir reytingi bile yok 😱 Kanal D yine haftaya saat değiştirir haberleri çıkar

TV8'de Aramızda Kalmasın'ı dün izledim güzel programdı
Rast geldikçe bakarım. Ama kesinlikle akşam saatine kaydırılmalı. Hülya'ya gündüz show'u yakışmıyor.Hülya'yı geceye kaydırsınlar

Kaderimin Çizildiği Gün süper dizi zirveye yerleşir belki zamanla

Küçük ağanın düşüşü show sayesinde
ab lik filmler oynatıyor komedi tarzı sayesinde küçük ağayı batırıyor,

Emnat,KYG ile düşüşlerde

geri kalan aynı gibi ,O ses e tebrikler

Küçük Ağa bu sezon çok düştü ve bunu hepimiz bekliyorduk. Senaryo bir kere çok değişti. Dizi ilk üçde bu sezon ekrana veda eder bence.

Kaderimin Yazıldığı Gün çok iyi başlamış , tekrarı bir harika gitmiş. Diziyi bende izledim ama benim tarzım değil. Aşırı ağır bir dizi olmuş. Dizinin sonunda dizinin tutacağını düşündüm , dizi zirvede rahat olacaktır bence.

Hükümet Kadın 2 çok iyi gitmiş. Show Tv bu filmlerle yüzünü baya güldürecek bence.

Küçük ağa bence 4 düşer)))
KYG entrika için izlenecek Hatice eğüm takışmıyorlar Özcana