14 Ekim 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eskiden bizim forumdaki gibi 15 dk de bir veri paylaşan yerler var ona göre dizinin lider olduğu anlar çokidi :X
gorunen koy kulavuz istemez dizinin konusu agir total ab de nasil birinci olacak))) sosyal medya takilma onlarin dedigi ne zaman cikti yahuu)))

belediye ile genel seçim bir mi :))) misal ıspartalıyım arada gidiyim millet belediyede akp ye oy veriyor ; genelde mhp ye :)))
Engin siyasi bilginle bizi mest ediyon))))

Bu secimde %46 aldi belediye secimlerinde pek farki yok bir iki puan belediye baskanina gore sapma gosterirbo da yine akp secmeninde oynama olur chp secmeni yine ayni. Mesela ankara secimlerine bak akp kil payi kazandi. Cumhurbaskanligi secimde %10 daha fazla oy aldi. Demek akp secmeni sorguluyor

Engin siyasi bilginle bizi mest ediyon))))

Bu secimde %46 aldi belediye secimlerinde pek farki yok bir iki puan belediye baskanina gore sapma gosterirbo da yine akp secmeninde oynama olur chp secmeni yine ayni. Mesela ankara secimlerine bak akp kil payi kazandi. Cumhurbaskanligi secimde %10 daha fazla oy aldi. Demek akp secmeni sorguluyor
sorgulasa nolacak 3 yanlıştan birini seçecek: akp-chp-mhp :))) neyse hacı reyting konusunda bu ka yeter:)))

Kaderimin Yazıldığı gün tahmin ettiğim gibi iyi oranlar almış .Konusu iyi gözüküyor + özcan+hatice zirve yarışında olacaktır

Acun ne yapmış öyle yine dizilerin başına bela oldu . KYG gelmesiyle Emanet'te düşüş olmuş yazık oldu
guççuk ağa nerde eski reytingler zor 6 almış :F

ordakı çocuğu hiçç sevmiyorum kardeşim olsa boğardım vlla mümkünse televizyonlarda bir daha görmek istemiyorum bukadarmı itici sevimsiz olur bir çocuk yanıı hiç anlamadım 🙂
:Faynen:F hiç sevimli değil katılıyorum :F

Salı diziler anlamında boşluk vardı. Küçük ağanın bu kadar reyting alması bu bosluktandi kyg bu boşluğu doldurdu
Yerinde bir tespit olmuş :ok:

kyg iyi başlamış hele kurt seyitle kıyas edersek star tv eşek den inip ata binmiş oldu :D o ses iyi gitmiş kolay kolay kaybetmez ab yi , küçük aga düşüşüne devam ediyor, kaçak da yine düşük gitmiş bu sene final yapar
Kıvanç'ın her dizisinin iş yapacağını zannettiler Kurt Seyit Türk izleyicisinin tarzı değildi
Kaderimin Yazıldığı Gün tabii ondan iyi gitti :)

Küçük Ağa Çarşambaya kaydırılsın bence. Zirvede kalmanın tek yolu bu. :A
Ankara'nın Dikmeni iyi gidiyordu fakat yazın düştü tekrar yükselme şansı olabilir

Son düzenleme:
Kucul Aga 6 ratingi gecerek zirvede yer almis, tebrikler.
Kaderimin Yazildigi Gun ilk bolumuyle cok iyi baslamis, umarim dizi haftaya guzel bir sekilde yukselir. :)
O Ses Total grubunda 4+ ratingle 7.sirada yer almis, Ab grubunda ise rahatlikla zirvede yer almasina sevindim. :)
Emanet cok guzel dizi bu oranlari kesinlikle haketmiyor, umarim yukselir.

Küçük Ağa düşüşüne devam ediyor. :D Çok hızlı düştü dizi. :D Total de tehlikede Kaderimin Yazıldığı Gün zirveye yerleşebilir. :D

Kaderimin Yazıldığı Gün çok iyi başlamış ben 5 reyting beklemiyordum. :D Tekrarları da gayet iyi gitmiş. :D

Hükümet Kadın 2 çok iyi gitmiş. Show bu hafta iyi oranlar alıyor. :D Sinema filmleri de iyi izleniyor.

O Ses Türkiye AB'de yine zirvede. Bu sezon yükselerek devam eder. :D

Emanet, Kaderimin Yazıldığı Gün'ün gelmesiyle büyük bir düşüş yaşamış. Bekliyordum aslında bu düşüşü...

Seksenler Total'de kötü AB'de yine iyi gitmiş.

küçük ağa çok kısa sürede çöktü dediğimiz gibi bu dizinin ömrü de bu kadarlıkmış bu bile çok fazla :D
haftaya kaderimin yazıldığı gün zirveyi alır baya iyi başlamış ilk bölümden 5 i geçmiş haftaya 7-8 reytingi geçip zirveyi alır gibi gözüküyo

kaçak 4 üstü ama daha fazlasını hakediyor haluk bilginer gelince dizi daha güzel oldu keşke 6 falan alsa da risk olmasa
o ses iyi gitmiş yeni jüriler iyi