14 Ekim 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dün aksam maalesef evde degildim. Kaderimin Yazildigi Gün cok iyi baslamis bence. Tekrari da iyi gitmis. Gelecek haftalar icin oldukca ümit verici. :)

Daha geçen "Küçük Ağa'm" yazıyordun anlamadım ben seni. :)

Küçük Ağa düşüşe devam ediyor. :A

Kaderimin Yazıldığı Gün beklediğim gibi başlamış Karagül gibi kuru heyecanı dayarlarsa iyice yükselir. :)

Hükümet Kadın 2 gayet iyi gitmiş ABC1'de zirvede yer almış tebrikler. :)
Gecen derken ne kadar zaman once :) ya @xemrexxx e özgü soylemisimdir yada dalga manasinda yada herkes oyle soyluyor diye :)

Şunu belirtmek istiyorum ; bence Kaderimin Yazıldığı Gün'ün bu saatten sonra zirvede yer alması garanti gibi. Eğer senaryoyu çok iyi kullanırlarsa yılın en reytingli işlerinin başında gelir. Hatta 10+ bile yapabilir zamanla. :) Ama dediğim gibi herşey senaryoda bitiyor. Oyuncuların dünkü bölümde elinden geleni yaptıkları belliydi zaten. Özellikle Hatice Şendil'in :)

Geçen hafta @xemrexxx 'e " BURDA " demiştim AB'de Küçük Ağa daha da düşer diye:X Kadınlar artık Özcan'a bakar :A Zaten Küçük ağa da Kaderimin Yazıldıgı Gün de kadınlarda 7+ reytingle başa baş gitmişler :X

Kaçak resmen dökülüyor AB'de atv'nin yeni anlaşiyina göre dizi 1 ay sonra bitti bitecek haberiyle dönerse şaşirmam :)

Alın Yazım dün AB'de reytinglere girememişti :X Mügo'sh'umun karşisinda duramamiş. Bugun listede ama bir reytingi bile yok 😱 Kanal D yine haftaya saat değiştirir haberleri çıkar :X

TV8'de Aramızda Kalmasın'ı dün izledim güzel programdı :X Rast geldikçe bakarım. Ama kesinlikle akşam saatine kaydırılmalı. Hülya'ya gündüz show'u yakışmıyor.Hülya'yı geceye kaydırsınlar :X

Kaderimin Çizildiği Gün süper dizi zirveye yerleşir belki zamanla

Küçük ağanın düşüşü show sayesinde :A ab lik filmler oynatıyor komedi tarzı sayesinde küçük ağayı batırıyor,

Emnat,KYG ile düşüşlerde

geri kalan aynı gibi ,O ses e tebrikler :)

Küçük Ağa bu sezon çok düştü ve bunu hepimiz bekliyorduk. Senaryo bir kere çok değişti. Dizi ilk üçde bu sezon ekrana veda eder bence.

Kaderimin Yazıldığı Gün çok iyi başlamış , tekrarı bir harika gitmiş. Diziyi bende izledim ama benim tarzım değil. Aşırı ağır bir dizi olmuş. Dizinin sonunda dizinin tutacağını düşündüm , dizi zirvede rahat olacaktır bence.

Hükümet Kadın 2 çok iyi gitmiş. Show Tv bu filmlerle yüzünü baya güldürecek bence.

Küçük ağa bence 4 düşer)))
KYG entrika için izlenecek Hatice eğüm takışmıyorlar Özcana