sosyal medyada ab sinin totalindne iyi gideceği konuşuliyidi 1.olacak demedim panpaDün kyg yi izlerken de soylemistim @xemrexxx sosyal medyanin gazina gelip kyg AB de de birinci dediğinde imkânsız demiştim ab birincisi oses olacagini yazmisyim. anca kyg totalde küçük ağa ile yarışır)). Totalin seveceği bir konu Kaderinin Yazıldığı gün. Salı diziler anlamında boşluk vardı. Küçük ağanın bu kadar reyting alması bu bosluktandi kyg bu boşluğu doldurdu ama salı dizilerinin hepsi totis olunca bu iş acuna yaradı. Kyg tabiki en büyük reytingi diğer koylu dizisinden emaneten reyting koparmış. Bu sene gördük ki iki koylu dizisi ayni anda yuksek reyting alamıyor. Tns denekleri yavaş yavaş agb deki reyting sistemine bezesmeye başladı.
gayet iyi başlamış bence çarşamba 5 alan lider alıyor 6 alan dizi 2-3 günde lider olabliybiliyorKaderimin yazdigi gun bunca reklama ragmen orta baslamis.Onumuzdeki hafta belli olur diyecektim ama galiba onumuzdeki hafta Galatasarayimin maci var .Maclarda etkiliyor reytingleri
ama dizi bana benim için üzülmeyi anımsattı kendini çabuk tüketebilir )
emanet ve kaçak iyi değil
o ses yavaş yavaş açılacaktır zaten acunun elinde bir o ses bir survivor all star kozu var
seksenler bu sene bitmeli ama trt ye göre iyi gittiğinden bitmez