14 Ekim 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dün kyg yi izlerken de soylemistim @xemrexxx sosyal medyanin gazina gelip kyg AB de de birinci dediğinde imkânsız demiştim ab birincisi oses olacagini yazmisyim. anca kyg totalde küçük ağa ile yarışır)). Totalin seveceği bir konu Kaderinin Yazıldığı gün. Salı diziler anlamında boşluk vardı. Küçük ağanın bu kadar reyting alması bu bosluktandi kyg bu boşluğu doldurdu ama salı dizilerinin hepsi totis olunca bu iş acuna yaradı. Kyg tabiki en büyük reytingi diğer koylu dizisinden emaneten reyting koparmış. Bu sene gördük ki iki koylu dizisi ayni anda yuksek reyting alamıyor. Tns denekleri yavaş yavaş agb deki reyting sistemine bezesmeye başladı.
sosyal medyada ab sinin totalindne iyi gideceği konuşuliyidi 1.olacak demedim panpa :X

Kaderimin yazdigi gun bunca reklama ragmen orta baslamis.Onumuzdeki hafta belli olur diyecektim ama galiba onumuzdeki hafta Galatasarayimin maci var .Maclarda etkiliyor reytingleri
gayet iyi başlamış bence çarşamba 5 alan lider alıyor :) 6 alan dizi 2-3 günde lider olabliybiliyor :X
ama dizi bana benim için üzülmeyi anımsattı kendini çabuk tüketebilir :))

emanet ve kaçak iyi değil
o ses yavaş yavaş açılacaktır zaten acunun elinde bir o ses bir survivor all star kozu var
seksenler bu sene bitmeli ama trt ye göre iyi gittiğinden bitmez

Küçük Ağa Total'de zirvede kalmış sadece. Diziye vurdukça vuruyorlar. Dahada çökeceğe benziyor.

O ses Ab'de zirveyi bırakmamış. Diğer gruplardada iyi.

Hükümet Kadın baya iyi gitmiş. Film 2. ve Acb'de 1. olmuş. Tebrikler. Show Salı günlerini iyi kullanıyor.

Kaderimin Yazıldığı gün güzel başlamış. Ben zirve beklemiyorum diyecektim ama tekrarlarının öyle muhteşem gittiği gruplar varki inanamadım. Tuttu bence.

Emanet çökmüş.:( Dizi büyük etkilendi Kaderimin Yazıldığı Gün'den. Tamda tuttu diyorduk ama bu olmadı şimdi. İlerleyen Haftalarda ilk 10 olursa sezon sonunu görür gibi. Yada gün değiştirsin Çarşamba'da böyle karışık ama daha fazla şansı olur gibi.

Reytinglerde rakamlar çok yakın her şey olabilecek pozisyonda. Açık ara zirve yapan yok Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri. Baya eğlenceli olur bu.:D
Carsambaya gelirse Yilanlarin Ocu karsinda sansi olmaz En dogru gun pazartesi dizi icin

Pazartesi'de yoğun gün ama aynen köylü dizisinin olmaması lazım. Pazartesi hem Mehmet Akif'in eski dizileride yayınlanmıştı benimde ilk baştan ön gördüğüm gündü ama olmadı. Olur umarım.:)

@eros dedigim abc1de oldu bitek :D

kucuk aga denen dizimsi baya dusmus bu sekilde azalarak biter insallah :D starin dizisi saliyi alir zamanla bence

Pazartesi'de yoğun gün ama aynen köylü dizisinin olmaması lazım. Pazartesi hem Mehmet Akif'in eski dizileride yayınlanmıştı benimde ilk baştan ön gördüğüm gündü ama olmadı. Olur umarım.:)
İnşallah Guzel dizi ama Rakipleri guclu geldi

ordakı çocuğu hiçç sevmiyorum kardeşim olsa boğardım vlla mümkünse televizyonlarda bir daha görmek istemiyorum bukadarmı itici sevimsiz olur bir çocuk yanıı hiç anlamadım 🙂

Bende pek sevmem :)
Dizi biter bence düşerse boyle :)
Kanal d sabretmez yerine seref meselesini poyraz karayeli yalan dunyayi vb. Seyleri koyar :)

Küçük ağanın koltugu sallamaya başladı.

Kaderimin yazıldığı gün çok iyi giriş yapmış.

Hükümet kadın çok iyi reytingler almış.

Kaderimin Yazıldığı Gün çok iyi başlamış. Bence gelecek hafta 7-8 reyting alıp zirveye oturacak. Dizinin ilk bölüm sonrası tekrarı yayınlanması diziye artı sağlıyor büyük ölçüde. Ama Kanal D akılsızı yaptığı dizilerden kurtulamadığından PT2 boşluğu kalmıyor.

Küçük Ağa iyice eriyor ben toparlanır diyordum. Nerede o 13 reyting alan dizi. :D

Bu arada herkes Küçük Ağayı taşlamış ama yerine zirveye gelecek olan dizi ondan gram kalite üstün değil. Hatta daha kötü. :D

Kaderimin Yazıldığı Gün çok iyi başlamış. Bence gelecek hafta 7-8 reyting alıp zirveye oturacak. Dizinin ilk bölüm sonrası tekrarı yayınlanması diziye artı sağlıyor büyük ölçüde. Ama Kanal D akılsızı yaptığı dizilerden kurtulamadığından PT2 boşluğu kalmıyor.

Küçük Ağa iyice eriyor ben toparlanır diyordum. Nerede o 13 reyting alan dizi. :D

Bu arada herkes Küçük Ağayı taşlamış ama yerine zirveye gelecek olan dizi ondan gram kalite üstün değil. Hatta daha kötü. :D
Göndermelerime hazır olun 23 ekim perşembe

Bu arada şimdi dikkatimi çekti. Hayat Ağacı geç saatte başlamasına rağmen trkrarıyla kendi gününde aldığı oranları 2 ye katlamış AB de 29. Sıraya gelmiş. Tabi bunda o aralıktaki boşluğunda etkisi var, ama TRT bu boşluğu değerlendirmeli Diziyi Salı Seksenlerin ardına koyabilir.

Küçük Ağa Çarşambaya kaydırılsın bence. Zirvede kalmanın tek yolu bu. :A

Bende pek sevmem :)
Dizi biter bence düşerse boyle :)
Kanal d sabretmez yerine seref meselesini poyraz karayeli yalan dunyayi vb. Seyleri koyar :)
Daha geçen "Küçük Ağa'm" yazıyordun anlamadım ben seni. :)

Küçük Ağa düşüşe devam ediyor. :A

Kaderimin Yazıldığı Gün beklediğim gibi başlamış Karagül gibi kuru heyecanı dayarlarsa iyice yükselir. :)

Hükümet Kadın 2 gayet iyi gitmiş ABC1'de zirvede yer almış tebrikler. :)

Son düzenleme:
sosyal medyada ab sinin totalindne iyi gideceği konuşuliyidi 1.olacak demedim panpa :X

gayet iyi başlamış bence çarşamba 5 alan lider alıyor :) 6 alan dizi 2-3 günde lider olabliybiliyor :X
ama dizi bana benim için üzülmeyi anımsattı kendini çabuk tüketebilir :))

emanet ve kaçak iyi değil
o ses yavaş yavaş açılacaktır zaten acunun elinde bir o ses bir survivor all star kozu var
seksenler bu sene bitmeli ama trt ye göre iyi gittiğinden bitmez
Yazdigin mesaji anlamiyorsun benim mesajlarimi mi anlayacaksim)))

Dunki mesajın altta oku bakalım ne demissin))

twitterda konuşulana göre dizi totoşta ve aboşta liderimiş :)))

Küçük ağa'daki Düşüş sürüyor

o ses gayet iyi gidiyor

kyg iyi başlamış

kaçak vasat hala total'de biraz iyi gibi ama yetersiz

Galiba tns o bölüme kızdı sana soyledim profil mesajından​
Bence senaryo tıkandı