14 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Vadi süper bir bölümle ekranlara geldi gerçekten arabaya bindirilen polat değil gibi ama bir daha izlemek lazım bu arada kara mete ve mete aymar sahnesi süperdi..

aga onur tan dışında diğer söylediklerine katılıyorum onur tan bu bölümü gerçekten iyi yönetmiş hakkını yememek lazım ama bu adam bi sadullah şentürk serdar akar selahattin sancaklı veya zübeyr şaşmaz değil onlar gibi olması için çok çalışması lazım

aga adam vadiyi yaşayarak çekiyo önemli olan bu bence

[TABLE="class: cms_table, width: 650, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]ATV: 17.27 Almışız İyi Ortalama 16.20 Gelir Totalde
Ab 13[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table, width: 650, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]ATV: 17.27 Almışız İyi Ortalama 16.20 Gelir Totalde
Ab 13[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

aga 17.40 da var
anlık rekoru

- - - Ekleme - - -

yav o baştaki 9 falan doğrumuydu sbt de eğer doğruysa ortalamayı çok düşürür inşallah sbt bozulmuştur yoksa rekor kıramayız 9-11 aldık ilk 2 anlıkta

aga adam vadiyi yaşayarak çekiyo önemli olan bu bence

tamam zaten öyle çekmesi gerekir eyvallah ama birazda sahnelere özen göstermesi gerekir(efektler bakımından) bölümü iyi yönetmesine bişey dediğim yok zaten bide şu kurguyla görüntü yönetmenine dişini gösterse süper olur bu konuda ben şefkat tepe yi tanırım adamlar hiç bi masraftan kaçınmıyo 1 snyelik bişey olsa bile en uygun prodüksiyonu sağlıyolar Vadinin de bunu yapması lazım.

İşte Ona Bakarak 16.20 Dedim

inşallah ama tns de ne olur kestiremiyorum

- - - Ekleme - - -

aga ne şefkat tepesi ya vadi en az 100 gömlek üstü kalitede o patlamaları boş arazilerde dağlarda yapıyolar tabi öyle olur ona bakma aga vadi çok daha üst düzey

KVP tabiki 100 gömlek üstü ama sende eğer dikkatli takip ediyosan ki ediyosun
bu son sezonki efekler şefkat tepenin 100 gömlek altında boş dağlarda çekiyo diyosun tamam haklısın ama bundan önceki sezonlarda vadi paraya kıyıp evleri arabaları patlatmıyomuydu patlatıyodu benim demek istediğim vadinin bu sezonki efektleri fos diğer herşey süper

eğer gerçekten 9 la başlamışsak bir rekor daha kırdık 9 la başlayıp 18 le bitirdik bi bölüm içinde bu da efsane farkı olmuş oluyo
eğer 23.00-23.15 arası reklam girmeseydi vadi 18-19 alacaktı kesin
bu arada maç bizim rakibimiz bile değil artık avrupa maçı falan farketmez inşallah yarın bölünmez maç

dağda istediğin patlamayı yaparsın ama istanbulun ortasında zor ki ona rağmen üst düzey arada bize yakışmayan efektler olsada istisnalar kaideyi bozmaz aga

vadi 40 dk ızlıyemedım fb macından netten bakcam

dağda istediğin patlamayı yaparsın ama istanbulun ortasında zor ki ona rağmen üst düzey arada bize yakışmayan efektler olsada istisnalar kaideyi bozmaz aga

işte aga kabul et vadinin bu sezonki efektler berbat her nekadar yasak densede yapları lazım en azından bazı sahnelerinde ama ona rahmen dizi süper yoksa başka bi dizi olsa uçurumu boylamaıştı