14 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
harbiden haftaya perşembe vadi başlamadan hemen önce başkanımızı seçelim hem böylece forum başkan görsün :D
bu eylemden sonra televizyona çıkarmıyız başkanım :F

Kvp'nin aldığı en yüksek reyting 17 sanırım :)) Neyse genede tebrikler.Ama esas sonuçlar yarın belli olcak.Anlıklara pek güvenim yok çünkü.

23:30 - 23:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 5.61 , 2) ATV:
4.12 , 3) SMNYL TV: 2.83 ,
4) FOX: 2.64 , 5) TRT1: 2.01

Çabuk cevap verin. Bölüm nasıldı?

Harikulade?
Muhteşem?
Süper?
Çok güzel?
Güzel?
Ortadan iyi?
Eh?
Kötü?
Vasat?

vadiye artık kelimeler yetmiyo onun için süper müthiş vs. vs. gibi cümleleri söylemicem harbiden sözün bittiği an resmen perşembe akşamlarım ziyafet :D ailecek ziyafet çektik ziyafet sadece güzel bişey yiyince olmaz vadi izleyince en büyük ziyafeti çekiyoruz zaten :d ve şunu söylim bu efsaneyi izlemeyenler çok şey kaçırıyo çok onlar adına üzülüyorum :D

onur tanla akif bu bölüm gözüme girdiler inş hep böyle devam ederler yoksa kapı orda :D

- - - Ekleme - - -

vadiye artık kelimeler yetmiyo onun için süper müthiş vs. vs. gibi cümleleri söylemicem harbiden sözün bittiği an resmen perşembe akşamlarım ziyafet :D ailecek ziyafet çektik ziyafet sadece güzel bişey yiyince olmaz vadi izleyince en büyük ziyafeti çekiyoruz zaten :d ve şunu söylim bu efsaneyi izlemeyenler çok şey kaçırıyo çok onlar adına çok üzülüyorum valla :D

Aynen Conivaynen izlemeyenler ancak atıp tutmakla yetiniyo dicem ama onuda yapamıyolar atıp tutamıyolar :F

beyler onur tan da akif te çok çok iyiler kimse lagaluga yapmasın bence vadi forumunda 2-3 çocuk laf söylüyo diye onur tan a bişey demeyin yav adam isterse berbat çeksin ki aksine harika yönetmen(geçen yıl tnt deki bölümler bence çok iyiydi ben çok beğenmiştim onur tan ı) adam vadiyi yaşıyo resmen hani futbolda eğlenerek idmana çıkarsın keyifle idman yaparsın ya onur tan da öyle twit atıyo foto paylaşıyo tam bir vad iruhu var yani kesinlikle onur tan la devam akifi zaten söylemiyom piyasada oyuncuyum diye dolaşanları cebinden çıkarır müthiş bi oyuncu tartışmasız

bir ekipte ruh varsa başarı zaten gelir vadi ekibindeki gibi helal olsun çaycısından yönetmenimiz onur tana kadar :D