yarın 37 share olurmuki vadi
eğer gerçekten 9 la başlamışsak bir rekor daha kırdık 9 la başlayıp 18 le bitirdik bi bölüm içinde bu da efsane farkı olmuş oluyo eğer 23.00-23.15 arası reklam girmeseydi vadi 18-19 alacaktı kesin
bu arada maç bizim rakibimiz bile değil artık avrupa maçı falan farketmez inşallah yarın bölünmez maç
aga 17.40 da var anlık rekoru
- - - Ekleme - - -
yav o baştaki 9 falan doğrumuydu sbt de eğer doğruysa ortalamayı çok düşürür inşallah sbt bozulmuştur yoksa rekor kıramayız 9-11 aldık ilk 2 anlıkta
9la başladığını sanmıyorum. SBT`de arıza vardı. En az 11-12 falandı o.
işte aga kabul et vadinin bu sezonki efektler berbat her nekadar yasak densede yapları lazım en azından bazı sahnelerinde ama ona rahmen dizi süper yoksa başka bi dizi olsa uçurumu boylamaıştı
Intikamin dun yayinlanan bolumu cok cok guzeldi
Kesinlikle.Bu sefer daha çok bizleştirmişlerdi sanki diziyi.Aksiyon,aşk,entirika herşey vardı.
Evet ya özellikle son sahneler. Haftaya kadar nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum furkan ya ejection:evet cok guzeldi degil mi hilal.. ozellikle yagmur ruzgar sahneleri
aksiyonun kralı kurtllar vadisidir tüm rekorların tek sahibi efsane dizi kendisine ait olan anlık sbt rekorunu dün iki kez geliştirdi yeni rekor 17.40
Evet ya özellikle son sahneler. Haftaya kadar nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum furkan ya ejection: