WesTxCoasT
Favori Üye
Vadi süper bir bölümle ekranlara geldi gerçekten arabaya bindirilen polat değil gibi ama bir daha izlemek lazım bu arada kara mete ve mete aymar sahnesi süperdi..
beyler onur tan da akif te çok çok iyiler kimse lagaluga yapmasın bence vadi forumunda 2-3 çocuk laf söylüyo diye onur tan a bişey demeyin yav adam isterse berbat çeksin ki aksine harika yönetmen(geçen yıl tnt deki bölümler bence çok iyiydi ben çok beğenmiştim onur tan ı) adam vadiyi yaşıyo resmen hani futbolda eğlenerek idmana çıkarsın keyifle idman yaparsın ya onur tan da öyle twit atıyo foto paylaşıyo tam bir vad iruhu var yani kesinlikle onur tan la devam akifi zaten söylemiyom piyasada oyuncuyum diye dolaşanları cebinden çıkarır müthiş bi oyuncu tartışmasız
[TABLE="class: cms_table, width: 650, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]ATV: 17.27 Almışız İyi Ortalama 16.20 Gelir Totalde Ab 13[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
aga adam vadiyi yaşayarak çekiyo önemli olan bu bence
aga 17.40 da var anlık rekoru
- - - Ekleme - - -
yav o baştaki 9 falan doğrumuydu sbt de eğer doğruysa ortalamayı çok düşürür inşallah sbt bozulmuştur yoksa rekor kıramayız 9-11 aldık ilk 2 anlıkta
tamam zaten öyle çekmesi gerekir eyvallah ama birazda sahnelere özen göstermesi gerekir(efektler bakımından) bölümü iyi yönetmesine bişey dediğim yok zaten bide şu kurguyla görüntü yönetmenine dişini gösterse süper olur bu konuda ben şefkat tepe yi tanırım adamlar hiç bi masraftan kaçınmıyo 1 snyelik bişey olsa bile en uygun prodüksiyonu sağlıyolar Vadinin de bunu yapması lazım.
Show Tv'den ayrılınca bırakmışsın demek ki.Vadi yi tebrik ederim gerçekten senelerdir yayınlanıyor ve hala zirvede büyük başarı gerçi ben en son başbakan cami deyken vuruluyordu o bölümden sonra izlemeyi bıraktım ama neyse...
Show Tv'den ayrılınca bırakmışsın demek ki.
inşallah ama tns de ne olur kestiremiyorum
- - - Ekleme - - -
aga ne şefkat tepesi ya vadi en az 100 gömlek üstü kalitede o patlamaları boş arazilerde dağlarda yapıyolar tabi öyle olur ona bakma aga vadi çok daha üst düzey
dağda istediğin patlamayı yaparsın ama istanbulun ortasında zor ki ona rağmen üst düzey arada bize yakışmayan efektler olsada istisnalar kaideyi bozmaz aga