14 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Millet hala bahane arama derdinde artık millet rekorada inanmıyo vadi kıskançlığı diz boyu

Yiğidi öldür hakkını yeme gerçekten iyi gitmiş Vadi bu akşam tebrik ediyorum.İntikam bu hafta düştü mü anlıklarda bilmiyorum incelemedim ama eğer düşmüşse maç bunda etkilidir zaten.Gece anlıkları iyice bir inceleyeyim reytingleri ona göre ayarlarım :D

22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 17.4 , 2) KANALD: 7.84 , 3) TRT1: 5.43 , 4) STAR: 1.79 , 5) SMNYL TV: 1.28

22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 17.4 , 2) KANALD: 7.84 , 3) TRT1: 5.43 , 4) STAR: 1.79 , 5) SMNYL TV: 1.28

Rekorizm gururla sunar :D

Alınmadım Vadinin anlıklarını takmadiğim gibi takmıyorum.Yönlendir ben cevap veririm onlarada :X
bizde zaten intikamın anlıklarını takmıyoz kardeş....çünkü sbt de takmıyo da ondan..neyse artık .senin anlığın sana benimki bana....bu mesajı okuduktan sonra görevimiz tehlike filmindeki gibi bu mesajın kendini imha ettiğini farzette cevap yazma....böyle kapansın okey.....çünkü aynı yere varcaz dönüp dolaşıp...:winkk:

İntikam bu bölümüyle hız kesti,pek keyif vermedi.Dizi ağır aktı,tempo hayli düşüktü,yine Atakan Ilgazdağ ile avunabildim.Sıla da iyiydi.Ama yine de Mike Kelley ustayı sevdim,iyi bir matematik kurmuş.Bu arada bu bölüm partinin ve flashback'in olmadığı tek bölümdü sanırım şimdiye kadar.

Reytinglere bişey oldu sanırım bugün.Bi düştü bi yükseldi anlamadık :D Neyse yarın net sonuçlar belli olucak bakalım.En çok intikam'la Zkfo'nı merak ediyorum.