14 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
44 geçe reklam türkiyenin en büyùk dizisi tek rakibi kendisi

Yarınki sıralamayı tahmin etmek kolay da reyting oranları ne olacak, meraklardayım..
Tahmin yapıcam yorumlarınızı bekliyorum vadici arkadaşlar, önceki tecrübelerinize göre Vadi yarın listede kaç reyting görünür? :)

vadinin işte beklediğimiz bölümü buydu haftaya herşey ortaya çıkıcak ve daha süper olucak sonunda istenilen bölümler geliyoooo.

Rekor geleceğini söylemiştim keşke geç başlasaydı 20 görürdü

arkadaslar

9.1 + 10.93 + 14:11 + 16:52 + 17:12 67 küsür bölün 5e 13.86 çıkıyor bu anlıkta 17 ve üstü gelicek ortalama 15 olacak

maçın erken bitmesi vadiye yamadi sadece kendi seyircisi diziye maç bittikten sonra döndü sonuc olarak

22:15 baslamadigi sürece maçlar totalde tehtit değil :)

forumda tek kötü espri yapanı kendim sanırdım....seninkilerde fena değil hani....beyazsoy hesabımı hacklese bundan iyiydi ...artık tüm kötü yorumlarımı sana yönlerndirecem................hahahahhaha....yaşasın kötülük...şaka..şaka.....şaka....vadinin anlıkları moralinizi bozmasın....haziranda final yaptıktan sonra belki sizlerinde olur böyle anlıklar....

Alınmadım Vadinin anlıklarını takmadiğim gibi takmıyorum.Yönlendir ben cevap veririm onlarada :X

Gelmiş geçmiş en büyük dizi rekorların tek sahibi efsane dizi kurtlar vadisi