Gız dur daha izlemedim spoi verme.şimdi ilk bölüm bitti. biri ölüyor yine? clay mi ya da justin mi yoksa ? 😱
alex, zach'i öptü şOK! 😱
Gız dur daha izlemedim spoi verme.şimdi ilk bölüm bitti. biri ölüyor yine? clay mi ya da justin mi yoksa ? 😱
alex, zach'i öptü şOK! 😱
Vermedim aslında.Gız dur daha izlemedim spoi verme.
Kaçıncı bölüme geldin bu sezon sürükleyici mi?Vermedim aslında.
2. Bölüm 10 dak önce bitti. O da çok iyiydi. Winston değildir bence o gizli kişi. A gibi olaylar var. bir gizli kişi var habire bişile r yapıyorKaçıncı bölüme geldin bu sezon sürükleyici mi?
3. bölüm bitti ''A'' var resmen dizide. onları arıyor (sesi tuhaf bile bile tanınmasın diye) 😱Kaçıncı bölüme geldin bu sezon sürükleyici mi?
2. Bölüm 10 dak önce bitti. O da çok iyiydi. Winston değildir bence o gizli kişi. A gibi olaylar var. bir gizli kişi var habire bişile r yapıyor
PLL'yi özlemiştik ikimiz de, çok iyi oldu bu.3. bölüm bitti ''A'' var resmen dizide. onları arıyor (sesi tuhaf bile bile tanınmasın diye) 😱
3. bölüm de çok çok iyiydi. clay deliriyor
sorma ya çok özlendi o daPLL'yi özlemiştik ikimiz de, çok iyi oldu bu.
dün 4 ve 5.bölümü de bitirdim gece. yine çok iyiydiler.PLL'yi özlemiştik ikimiz de, çok iyi oldu bu.
Ben dün bitirdim diziyi. Şoke olacaksın4x1
Güzel başladık özlemişim. Ergen çocukların bu kadar ağır yaşadıkları hepsinin psikolojisini bozmuş özellikle de Clay'in. Hepsinde öfke sorunu var. Bu dizide kendimi çok buluyorum özellikle de Clay'de, dışardan çok güçlü gibi ama içten içe her gün cenazesi kaldırılıyor.. Yavaş yavaş bitiyor. Alex Zach'i neden öptü onu anlamadım ne ara bisex oldu bu çocuk.7/10
3.sezon sezon finalini bir daha izlemek istemiyorum konuyu unutmuşum ya.@haluk792 @Forumdash
Previously on kısmı da yoktur şimdi bunun4x1
Güzel başladık özlemişim. Ergen çocukların bu kadar ağır yaşadıkları hepsinin psikolojisini bozmuş özellikle de Clay'in. Hepsinde öfke sorunu var. Bu dizide kendimi çok buluyorum özellikle de Clay'de, dışardan çok güçlü gibi ama içten içe her gün cenazesi kaldırılıyor.. Yavaş yavaş bitiyor. Alex Zach'i neden öptü onu anlamadım ne ara bisex oldu bu çocuk.7/10
3.sezon sezon finalini bir daha izlemek istemiyorum konuyu unutmuşum ya.@haluk792 @Forumdash
5. sezon da olsaydı keşke4x2
Sabah okul yine yangın yerine döndü sprey boyayla kapıya biliyoruz yazmış birileri, baştan beri Monty'nin kardeşi olabilir diye gösterdiler ama bence Clay yaptı. Çocukta ağır bir şizofreni başlangıcı var. Her türlü tersköşeye hazırım. Justin sonunda kendini toparladı millet kıskançlık yapıyor sinir oluyorum, keş olsa daha mı iyi. Alex gay olduğunu duyurdu, bakalım ilk sevgilisi kim olacak kesin Monty'nin exaşkı bunu kandıracak. Sonuçta katillerinden biri... Üniversite gezisi güzeldi, Zach'in bu tavırları da sinir bozucu ayrıca. Puanım; 7.5/10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?