arif mi destere arifi sever
lukunkuyu çağrıştırdı sana sanırım )))
arif mi destere arifi sever
lukunkuyu çağrıştırdı sana sanırım )))
lukunkulasınlar seni emi
Şaban oğlu şaban çok güzel ya
geçen seneki kadrodan ali kaptan ve aylin ayrılıncaikiside diziyi izlemem sebebeplerimdendi .. ben kendi adıma diziyi bırakırım diye düşünüyordum .. ama diziye yeni gelen oyuncular sırıtmadı rollerinin hakkından geliyorlar, ama buna rağmen dizide konulardaki çeşitlilik bol olmalı dediğin gibi geçen seneki çok konulu karmaşadan bu sene sade bir konuya sahip tekdüzelik gelmiş gibi oysa bütün dizideki renklerin konuya dahil olduğu dengeli bir dağılım çok daha iyi olur ..
bence bu bir geçiş dönemi dizideki her karakter konuya yavaş yavaş dahil olacaktır umarım kısa sürede başarırlar bu işi.. sadece bir karolin ve kemalin karısı at suratlı kadın dizinin kalitesini düşürüyor onlar olmasada olur )
- - - Ekleme - - -
kırtasiyede kalsın cemile onun yanına gitsin kırtasiyedeki sohbetleri güzel )
Katiliyorum , ama neriman benim favorim ben o kadini gordugum an gulme krizlerine giriyorum umarim kisa surede hizlandirir senarist. Ben cikiyim malum yarin ilk ders 8.30 da sana iyi aksamlar , iyi sohbetler
hop hop arif dop arif ))
- - - Ekleme - - -
helal olsun bende onu izliyorum )
00:00 - 00:15 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) TRT1: 3.88 , 2) ATV: 3.35 , 3) KANALD: 2.61
Şaban Oğlu Şaban iyi gidiyor.
00:30 - 00:45 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 2.75 , 2) TRT1: 2.41 , 3) STAR: 1.92
uyuyanlar çoğaldı sanırım