13 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

akşam 12 de starda kuyruklu kızın dizisi var:))

türkçesi: deney

orjinal ismi : splice

Alev Alev neo öyle la (b) Bu seyirciyi cumartesine cekti bu hafta cekti cekemedi Allah'ın selamatiyle.

- - - Ekleme - - -

tabi canım biz şu an aydın aydın ın vurulma sahnesini konuşuyoz mesela çok pis vuruldu ama he :d :d
Herkesin çevresi herkesle çevrili oldugundan kapsama alanı "herkes" :F:F:F Yoksa "herkes" konuşuyor:X

Acikcasi aydin kolundan , gogusunden vurulur falan sandim ama anlin'dan vurulunca soka girdim.. Bide babasinin sokakta kucaginda tasiyisi!!! Annesinin gitti oglum diye haykirislari. O atmosfer cok iyiydi.. Zeynep gunay tan cidden dort dortluk is cikariyo...

geçen sene çoğu sahnede sıkılıyordum bu sene geçen seneden daha özenli çekiliyor muhteşem sahneler var ..

Ne diyelim bu kız da
şeytan tüyü var
@zuhaltopall hangi işe el
atsa rating
basıyor.Kazanmak İçin 1
dakika hem total hem
AB'de şu an zirvede

zuhal topal harbiden çok başarılı bi isim nedeni yok ama sevdiğim bi isim :D

23:15 - 23:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
4.9 , 2) KANALD: 3.77 , 3)
FOX: 3.63 , 4) STAR: 2.57 ,
5) TRT1: 2.51

geçen sene çoğu sahnede sıkılıyordum bu sene geçen seneden daha özenli çekiliyor muhteşem sahneler var ..

Bu senenin atmosferi ile ali kaptan ve farah'da olsaydi cok cok iyi giderdi.. Ama ben suanda tek seyden sikayetciyim dizide cok genclerin uzerinde duruyo, yani surekli mithat onun kardesi , aydin ve osman.. Cemile , carolin , mete , hakan ve berrin bunlari nerdeyse giremiyoruz gibi bisey.. Farkettin mi bu bolumde soner ve bahar yoktu nerdeyse sadece 2 sahneleri vardi. Onlarda kisa sahneler..