13 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

bu mühendis paso seksenleri övüyo birolun adamlarıdır kesin :d

22:45 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 9.09 , 2) ATV: 6.83 , 3) TRT1: 4.02 , 4) STAR: 2.83 , 5) SHOW: 2.54

son sahne hakettiğinden daha düşük çıkmış..

Harbi haftaya gs maçı var dimi

evet aga rekor kıracak rekor manuyla oynuyoz off be

- - - Ekleme - - -

hahaha öbgzk nin işi bitti artık en heycanlı vurulma sahnesi 9 alırken 15 dk full reklamlı biü 7 almış kral artık benim için üzülme bu kesinleşti

@endgame nerde? BİÜ 10 rating görür diyordu başlamadan önce.Adamın dediği oldu 10 ratng gördü.Bu mutlu anlarini niye yorumlariyla süslemiyor(b):X

BİÜ için diyorsun dimi:X Kaç dk reklam verdi dip yapti:F:F

hatlar karıştı sanırım :))

biü bugün muhteşem gitmiş göründüğü kadarıyla yarın tekrarına bakarım bakalım neler oluyor batı yakasında ..

öbgz muhteşemdi bugün umarım o da iyidir kaliteli dizilerin artması sevindirici olur :)

- - - Ekleme - - -

@endgame nerde? BİÜ 10 rating görür diyordu başlamadan önce.Adamın dediği oldu 10 ratng gördü.Bu mutlu anlarini niye yorumlariyla süslemiyor(b):X

haftada bir gün dinleniyor endgame bugüne denk gelmiş :)

22:45 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 9.09 , 2) ATV: 6.83 , 3) TRT1: 4.02 , 4) STAR: 2.83 , 5) SHOW: 2.54

son sahne hakettiğinden daha düşük çıkmış..

Evet dusuk almis bide su etkili 48 gece basladi -57 gece reklam girdi yani 6 dk si reklamdi.. Tam 15'i kapsasaydi rahat 11 - 12 lere cikardi.

aga 15 dk sı fulll reklamdı ben atv yi açtım bizzat gördüm ve 7 almış öbgzk en heycanlı vurulma sahnesinde bile 9 alabilimiş artık zirve biü nindir bu kesin ve net bu arada o dilimde vadi fragmanını gösterdiler 7 reyting fragmanı izledi :d

Kanal D ve TRT reklama
girdi, İşler Güçler için şimdi
artık rating avı zamanı. AB
kategorisinde 6.80 ratine
ulaştılar.

tns de kıl payı biri zirvede olacak bakalım bence biü 1.olur

atv coşuyo resmen vadi kanalı şahlandırdı resmen geçen yıl sürünüyodu :D pazartesi salı perşembe cuma atv de şu an cumartesi idare ediyo bi çarşamba bi pazar kötü

Oley Be Benim İçin Üzülme ÖBGZK yi ezdi!!!!

- - - Ekleme - - -

23:00 - 23:15 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 6.37 , 2) KANALD: 5.56 , 3) STAR: 3.45 , 4) SHOW: 3.19 , 5) FOX: 2.96

- - - Ekleme - - -

atv coşuyo resmen vadi kanalı şahlandırdı resmen geçen yıl sürünüyodu :D pazartesi salı perşembe cuma atv de şu an cumartesi idare ediyo bi çarşamba bi pazar kötü
çarşamba dizi yokki aga :D