Bu senenin atmosferi ile ali kaptan ve farah'da olsaydi cok cok iyi giderdi.. Ama ben suanda tek seyden sikayetciyim dizide cok genclerin uzerinde duruyo, yani surekli mithat onun kardesi , aydin ve osman.. Cemile , carolin , mete , hakan ve berrin bunlari nerdeyse giremiyoruz gibi bisey.. Farkettin mi bu bolumde soner ve bahar yoktu nerdeyse sadece 2 sahneleri vardi. Onlarda kisa sahneler..
İzleyici 2 senedir alisti cemilenin dramina birden genclik catismakarina agirlik berince izleyiciler bocalamistir..senarist bence buyukler uzerindeki sorunlara yogunlasmali..
Zuhal Topal'ın eğlenceli sunumuyla "Kazanmak İçin 1 Dakika" yı izliyorum keyifle.
Tam senlikmiş, ben Kazanmak İçin 1 Dakikadan memnunum.trt 1 de şabanoğlu şaban var muhteşem onu izle )
Tam senlikmiş, ben Kazanmak İçin 1 Dakikadan memnunum.
gençler hakkını veriyor rollerin ama dediğin eğer mithatın rüyalarıysa haklısın çok fazla yer ayrıldı bu sahnelere gereksizdi ..
evet soner ve bahar diznin sadece 10 dakikasında vardı cemile de çok az rollerde gözüküyor hele benim çok sevdiğim yaşlı babaanne yok gibi ) ama artısı geçen seneki gereksiz kenanlı sahneelrin diziden çıkarılması olmuş.. ayrıca karolinede kıl oldum artık onu hiç göstermeselerde olur )
Merhaba Hayat PT2'ye alınmalı.
cemile arifte yoğunlaşmalı biraz arif şeker gibi adam çok iyi uymuş rolüne ..
Zeynep için hazmediyorum.benlik filmler sanada uyar diyemem tabiki sen emiride hazmedebiliyorsun))
mesela arif cok bosta kaliyo, onun birazdaha on planda olmasi gerekir. Bahar ile sonerin yakinlasmasi lazim o da cok yavas. Ayca ile mete'de oyle.. Bu durumlar hizli gelisse daha iyi olacak bence.. Dediginde haklisin gencler cidden isin ustesinden rahat geliyo ama soyle bisey var dizi artik etiket olmus ve obgzk dendiginde akla kisaca 3 isin geliyodi osman , ali ve cemile dizi bu 3 isimden 2 sini kaybetti, ki diger onemli isimleri soylemiyom bile dizi cemileyide cok golgede birakirsa artik baska bi yone dogru gider ve o etiket kaybolabilir o yuzden cemile hep baslarda olmali golgede birakilmamali..
Evet arif cidden cok basarili ama artik o kirtasiyeden ciksa da olaylara karissaa, daha da seker olacak.