13 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

AB
10 ISLER GUCLER STAR TV 13.11.2012 22:24:24 00:19:46 3,02 10,32

işler güçlerde işler iyi gitmiyor her hafta düşüş .. espiriler azaldı küfür artı konu yine tıkandı. bu sonuç normal

İşler Güçler'in düşmesindeki önemli bir sebepte vizeler olabilir. Malum dizinin izleyici kitlesinin büyük çoğunluğu üniversite öğrencisi ve hemen hemen tüm üniversitelerde vize dönemi şu an. :)

İnanmıyorum öbgzk 7'lere düşmüş. :D

Ama A/b'de yeri sağlam.

Mahsun'un zaten a/b'den yana yüzü gülemedi. :D

ÖBGZK düşüş yaşamış. Ama normal bu. Çok abartmaya gerek yok. Bir bakmışsınız yükselmiş. Geçen sene 7 alan dizi, bu sene 12 alıyorsa ÖBGZK neden artmasın? :d

- - - Ekleme - - -

Karşılaştırmalı Tablo Az Sonra...

- - - Ekleme - - -

AB
büsra girdi dizi battı

Gelince müthiş oyuncu diyordun ama. Çok garip

bu sonuçlara göre seksenlerde totalde rahat 5 abde 7 reyting almış gözüküyor tns de. çünkü tnsde oerlama 25 reyting oluyor prime timede

İlk olarak obgzk totelde dustu ama bu bolum soluk gecti .. Aydin'in vurulmaa sahnesi sosyal medyada yanki uyandirirsa , ve haftaya bomba gibi fragmanlar hazirlanirsa ve artik biu reklamli yayima girerse dizi totelde 9'u gorur.. Zaten ab guru gayet iyi gitmis.. Obgzk her iki gurupta gecmis :d

AB
büsra girdi dizi battı

büşra diziye bir katkı saglamadı ama senaryoda kötüleşti sürekli küfür sürekli erkek bel altı espiriler el küfürleri.. genelde küfür insanlar tıkanınca ortaya çıkar küfürle espiri yapmak kolaydır ama çok yapılınca insalar sıkılır tabi kadınlarında sayarsak bu tarzdan acil dönülmeli dünkü bölüm bende yalan dünya efekti yaptı.:) hiç gülmedi hemen hemen :)))

İşler Güçler'in düşmesindeki önemli bir sebepte vizeler olabilir. Malum dizinin izleyici kitlesinin büyük çoğunluğu üniversite öğrencisi ve hemen hemen tüm üniversitelerde vize dönemi şu an. :)

Aynen. Kaç gündür doğru düzgün tv izlemedim. Haliyle İşler Güçler de arada kaynadı.

ÖBGZK artık baya düştü. Bir zamanlar ortalama 23 Reyting alan dizinin bu hale düşürülmesi gerçekten üzücü. Haftaya GS maçı var Kanal D akıllılık yapıp özetsiz yayınlamazsa dizi Total de dahada düşecektir.

Benin için üzülme Total de zirveye yürüyor. Dün akşam annemle izledim :) çok güzel bir Bölümdü. Bakalım haftaya Cenaze Bölümü ile ne yapacak? Tabi GS macini unutmamak lazım.

Ustura Kemal Show Tv yi ayakta tutmaya çalışıyir ama işi gerçekten zor.

İşler Güçler de düşüş devam ediyor ama bunsa Ozan ın dediklerini dikkate almak lazım.

Haftaya gs-manu maçı var öbgzk 5 alır :d

Bence de. Sonuçta maç olduğunda diziler daha da düşer. Somut bi örnek

1 FATMAGUL''UN SUCU NE KAND 21:00:01 1:30:27 16,58% 41,08%
2 FATMAGUL''UN SUCU NE (OZET) KAND 19:59:23 0:49:41 9,14% 24,00%
3 KURTLAR VADISI PUSU TNT 20:52:15 1:39:57 5,85% 14,56%

dizi salıya geçtiğinden beri her hafta düşüyor . bu haftaya özel bir durum değil

16.10.2012
13 ISLER GUCLER STAR TV 23:41:28 01:27:12 3,13 16,54 (maçtan dolayı geç saate başlamış ama shari çok iyiyi)

30.10.2012

4 ISLER GUCLER STAR TV 22:05:23 23:48:44 4,12 12,6

6.11.2012

5 ISLER GUCLER STAR TV 22:17:25 00:20:07 3,71 11,92

bu hafat
10 ISLER GUCLER STAR TV 22:24:24 00:19:46 3,02 10,32

Bence de. Sonuçta maç olduğunda diziler daha da düşer. Somut bi örnek

1 FATMAGUL''UN SUCU NE KAND 21:00:01 1:30:27 16,58% 41,08%
2 FATMAGUL''UN SUCU NE (OZET) KAND 19:59:23 0:49:41 9,14% 24,00%
3 KURTLAR VADISI PUSU TNT 20:52:15 1:39:57 5,85% 14,56%

Revan yine tartışma çıkaracak mesaj atıyorsun. Tartışmaya karşı değilim ama hergün aynı şeyi tartışıyorsunuz ve birilerinin ban yemesi hariç bir sonuç yok ortada. Takas kardeşimin cümlesinin arkasına koyduğu smiley de doğru değil ama tahmini bence çokta yanlış değil. Bu arada senin paylaştığın mesaj da doğru ama tartışma çikaracak mesajlardan kaçınmak lazım

Sınavlar sadece bu hafta değil ki. Birçok üniversitede geçen hafta da sınavlar vardı.

Ayrıca öğrenciler sınavlardan önceki en az 1 hafta çalışma kampına girerler. Lise değil ki bu 1-2 günlük çalışmayla olsun. :D

Üniversite okuyanlara sormak lazım. :D

Revan yine tartışma çıkaracak mesaj atıyorsun. Tartışmaya karşı değilim ama hergün aynı şeyi tartışıyorsunuz ve birilerinin ban yemesi hariç bir sonuç yok ortada. Takas kardeşimin cümlesinin arkasına koyduğu smiley de doğru değil ama tahmini bence çokta yanlış değil. Bu arada senin paylaştığın mesaj da doğru ama tartışma çikaracak mesajlardan kaçınmak lazım
Harfiyen katılıyorum. İkisi de yanlış, ki ben bu mesajı takasın anlaması için yaptım ama gördüğün gibi sen anladın ve ikisinin de yanlış olduğunu söyledin. Eğer ben bu mesajı atmasaydım sen takasın mesajının sonundakinin yanlış olduğunu söylemezdin. Ama ben smile koymadım.

Son düzenleme:
vize haftası en fazla 2 hafta sürer ama düşüş 1 aydır sürüyor vizesi biten tekrar izler yani eger vizeler etkilese ki ben reyting aletlerin ögrenci evlerine ve yurtlara takıldıgını zanetmiyorum :)))) reyting biraz düşer sabit kalması lazımdı ama düşüş sürekli oluyor .. bu düşüşü başka yerde aramak lazım

sınavlara 1 hafta öncesinde çalışan üniversite ögrencisi anca olsa olsa tıpta olur onda da çok az :)))))

- - - Ekleme - - -

hala agb den örnek verenler var ya inananmıyorum :))) adamlar dogru ölçeseydi reklam verenler ve kanallar agbyle sözleşmelerini iptal etmezlerdi. adamların 800 denegi ortalarda geziyor aletlerin %30u bozuk. adamalara 800 denegi değiştirin deniyor adamlar tınlamıyor :)))) böyle bir şirketin ölçümlerini hala örnek gösteriliyor. madem o sonuçlar dogru ocaktada görmek lazım bu agbyi örenek veren arkdaşları :)))))

Konu yine yanlış yerlere gidiyor. Takas kardeşim sakin ol şurda Perşembe ye bir gün kala ban yeme...