13 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bilgisayar mühendisi ve metalurji mühendisi arkadaşlar haftalardır çalışıyolar. Fizikte okuyan arkadaşı saymıyorum, çocuk kafayı yedi. Çoğu bölümde çalışma haftası olayı vardır. Öğrenciler o haftalarda hayattan elini eteğini çekiyor. Bilene sormak lazım. :))))))

Reytinge illa ki etkisi olmuştur. 1-2 hafta daha 3 reytinge talim olacaktır dizi... Karşısına gelen yeni rakipleri de göz ardı etmemek gerek tabi.

- - - Ekleme - - -

Neyse malum ders çalışmam gerek. Görüşürüz.

Bazıları sabahtan akşama forumda pineklemeye devam etsin, su gibi izlesin. :) Hayat onlara güzel be. :))))))

öbgz yine her hafta olduğu gibi her iki grubu lider tamamlamış..

totalde biü deki başarılı sonuca rağmen öbgz nin birinciliğini koruması biünün bundan sonraki haftalarda öbgz yi geçemeyeceğine bir işaret gibi

öbgz nin ab grubundaki oranıda muhteşem..

biü geçen haftaki gibi totalde iyi ab grubunda berbat gitmiş

kısaca biü yü atv yaktı resmen salı değilde cuma gününe konsa bu dizi hem totalde hem ab grubunda şu anki reytinglerinin iki katını alırdı şimdi öbgz yi yakalamak için elinden geleni yapıyor ama karşısında da son üç yılın en istikrarlı dizisi var..

koçana yer açmak için çırpınan atv çok istiyorsa koçanı salıya alsında görelim koçanın kaç kuruşluk reyting aldığını

mahsunun son dizisine yazık ettiler hele ab grubunda aldığı reytingler çok büyük hayal kırıklığı oysa geçen sene hayat ın ab grubu ilk haftalar totalle aynıydı sonra düştü biü de bunu göremiyoruz oysa biü hayat devam ediyordan daha da kaliteli bir iş olarak başladı..

starın filmi starı idare edecek oranlar almış

istavrit severlerin istavriitin aldığı reytinglerden hiç bahsetmemeside ilginç:)

sbt de ise yine öbgz her iki grupta lider seksenler ab de ikincilikte sıralamalarda sbt ile tns arasında fark yok gibi sadece sbt nin oranlarından 2 çıkardığınızda tns oranlarını elde ediyorsunuz bu kadar basit :))

Son düzenleme:
Benim İçin Üzülme dizisinin A/B grubunda daha az reyting alması bence normal. Çünkü karşısında A/B'si yüksek Seksenler ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizileri var.

merhaba hayat ço kdüşmemiş :D totalde en çok düşen ustura ab de ise işler güçler sanırım büşra pekin sevilmedi
ustura sonunda layığına doğru gidiyor o kadar kali,teye bu ka reyting daha da dşer mahsunun dizi arttıkça
öbgz ufakl senaryo değişikliği ile fark ıartırır mahsunun dizisi her bölümde 1-2 karakter öldüremez o yüzdenb sonuhde gibi :D

merhaba hayat ço kdüşmemiş :D totalde en çok düşen ustura ab de ise işler güçler sanırım büşra pekin sevilmedi
ustura sonunda layığına doğru gidiyor o kadar kali,teye bu ka reyting daha da dşer mahsunun dizi arttıkça
öbgz ufakl senaryo değişikliği ile fark ıartırır mahsunun dizisi her bölümde 1-2 karakter öldüremez o yüzdenb sonuhde gibi :D

aynen yani biü nün ilk hafta aldığı oranları görünce öbgz yi geçemeyeceğini anlamıştım şimdi bazı haftalar çok yaklaşır bazı haftalar burun buruna gelir ama sonuçta sanki hep ikincilikte takip edecekmiş gibi bir his uyandı bende ::)

zaten ab grubunda öbgz nin yanına yaklaşamıyor buda pek hoş değil biü safi total dizisimi acaba oysa bir çok sosyal şeye değidiriyor hiç ab nin dikkatini çekmiyormu :))

aynen yani biü nün ilk hafta aldığı oranları görünce öbgz yi geçemeyeceğini anlamıştım şimdi bazı haftalar çok yaklaşır bazı haftalar burun buruna gelir ama sonuçta sanki hep ikincilikte takip edecekmiş gibi bir his uyandı bende ::)

zaten ab grubunda öbgz nin yanına yaklaşamıyor buda pek hoş değil biü safi total dizisimi acaba oysa bir çok sosyal şeye değidiriyor hiç ab nin dikkatini çekmiyormu :))

ab grubu mahsunun adını duydu mu kaçıyor Allahın entelleri ıssız adam a ödül yağdırır mahsuna 3 filmde 3 ödül gelmemiştir doğr u düzgün

Biü artmaya devam ediyo farkı eritti haftaya zirveyi alır

Bu Sene Rahatım:D Okula Gitmeyeceğim Bu Sene:D Gecelere Kadar Ayaktayım.Öğleden Sonra 2-3 gibi kalkarım artık:D

- - - Ekleme - - -

Ö.b.g.z Haftaya Ölür
B.i.ü haftaya coşar

Benim için üzülme muhteşemdi ve çok iyi oranlar almış

ÖBGZK düşmeye devam ediyo dizi 7li reytinglere kadar düştü haftalıklarda ilk 5te zor yer alacak gibi duruyo , dizi totalde 7.66 reyting abde 9.18 reyting alarak abde iyi durumda.

BİÜ zirveyi alamayacak diyenler vardı daha alamamış ama henüz 2.bölüm aralarında 0.73 fark var ÖBGZK 22.45 - 23.00 arası vurulma sahnesi ve BİÜ yokken 9 alabilmiş zirve har an yer deiştirebilir totalde 6.93 reyting abde 4.63 reyting almış.

Son hava bükücü totalde 4.96 reyting abde 4.46 reytingle gayet iyi gitmiş.

Ustura Kemalde düşüş yaşıyo show tv çok kötü durumda dizi totalde 3.85 abde 2.74 reytinglere düştü.

Merhaba hayat totalde 29. , abde
21.sırada yer alarak kötü gitmiş.