SÜPER GİDEREDHO
TOTAL : 7.93
AB : 7.71
ABC1 : 8.27
SÜPER GİDEREDHO
TOTAL : 7.93
AB : 7.71
ABC1 : 8.27
DÜŞÜK SAYILIRHEKİMOĞLU
TOTAL : 2.39
AB : 3.52
ABC1 : 2.69
İDARE EDER
Ben sana demedim mi harika. NAZAR Değmesin. amin.
Baraj'ıma yorumun yok üzdün.Mas. Apartmanı durdurulamıyor, Ab De 15 e ulaşmak Üzere. MaşAllah. Edho inanılmaz yükselmiş, burada edho içi olumsız yorumlar hatırlıyorum, herhalde yorumları yapanlar şaşkınlıklarını gizliyemiyordur. Gecenin kaybedeni hekimoğlu olmuş, ma da okadar konuk reklamına rağmen totaldr düşmeye devam etmiş, bakalım yeni gününde ne yapacak.
Herkes istediği yorumu yapabilir lakin diziler için ''ezmek'' tabiri hoş değil, burası da belli kurallar çerçevesinde var olan bir platform. Yazdığın bu mesaj uygunsuz bir mesajdır, belirtmek isterim.AMAN GENE MENEJERİŞMİŞ ARA diz özelteri geçememiş benim diziler süper gidiyor..ezip geçiyor dizileri
sildim tesekurler saol uyardığın kardeşim..Herkes istediği yorumu yapabilir lakin diziler için ''ezmek'' tabiri hoş değil, burası da belli kurallar çerçevesinde var olan bir platform. Yazdığın bu mesaj uygunsuz bir mesajdır, belirtmek isterim.
Bak buna sevinirim işte. Ben patladıysam herkes patlasın isterim.Ay EDHO'dan herkes patladı bence.
Bence o kadar emin olmaBak buna sevinirim işte. Ben patladıysam herkes patlasın isterim.
Her dizisi mi. 😱 TRT’nin Diriliş’ten başka 15 reyting alan dizisi mi oldu. Masumlar Apartmanı’nın şişirildiğini düşünmüyorum çünkü çevremde kime sorsam Salı günleri Masumlar Apartmanı izliyor. Doğru kadroyla, doğru senaryoyla kurulan bir iş karşılığını alıyor kesinlikle. Her yerde konuşuluyor bu dizi.Hekimoğlu için acil gün değişikliği lazım. Diziyi izlemeye yeni başladım, bu kadar kaliteli bir dizi biterse üzülürüm.
Baraj fena değil ama kanal için reytingleri çok düşük. 11 12 gibi final yapar.
EDHO henüz kemik kitlesini çekmiş, birkaç haftaya 10 reytingi göreceğini düşünüyorum. 6. sezonuyla bu kadar reyting alan iki diziden biri
Masumlar Apartmanı'nın reytinglerinin gerçeği yansıttığını düşünmüyorum. Tipik TRT işte her dizisi 15 alıyor
meyve veren ağaç taşlanırHekimoğlu için acil gün değişikliği lazım. Diziyi izlemeye yeni başladım, bu kadar kaliteli bir dizi biterse üzülürüm.
Baraj fena değil ama kanal için reytingleri çok düşük. 11 12 gibi final yapar.
EDHO henüz kemik kitlesini çekmiş, birkaç haftaya 10 reytingi göreceğini düşünüyorum. 6. sezonuyla bu kadar reyting alan iki diziden biri
Masumlar Apartmanı'nın reytinglerinin gerçeği yansıttığını düşünmüyorum. Tipik TRT işte her dizisi 15 alıyor
Diriliş olsa neyse de herkes Masumlar'ı izleyip konuşuyor o 15 almayacak da kim alacak. Kendisi bozulmaya yüz tutmuş Elma'yla ilgilensin. @VeteranHer dizisi mi. 😱 TRT’nin Diriliş’ten başka 15 reyting alan dizisi mi oldu. Masumlar Apartmanı’nın şişirildiğini düşünmüyorum çünkü çevremde kime sorsam Salı günleri Masumlar Apartmanı izliyor. Doğru kadroyla, doğru senaryoyla kurulan bir iş karşılığını alıyor kesinlikle. Her yerde konuşuluyor bu dizi.
Bir de sektörün içindesin yani senin gibi biri bunu söyleyince komik oluyor.
Elenirsin inş. tez vakitte.Bak buna sevinirim işte. Ben patladıysam herkes patlasın isterim.
Bana. 😱 Nasıl dersin bunu.ssElenirsin inş. tez vakitte.
Kırmızı Oda'yı sevemedim ama o bundan daha fazla izleniyor bence TRT Diriliş'ten beri fena gitmeyen dizilerin reytinglerini biraz şişiriyorHer dizisi mi. 😱 TRT’nin Diriliş’ten başka 15 reyting alan dizisi mi oldu. Masumlar Apartmanı’nın şişirildiğini düşünmüyorum çünkü çevremde kime sorsam Salı günleri Masumlar Apartmanı izliyor. Doğru kadroyla, doğru senaryoyla kurulan bir iş karşılığını alıyor kesinlikle. Her yerde konuşuluyor bu dizi.
Bir de sektörün içindesin yani senin gibi biri bunu söyleyince komik oluyor.