Bu fotoğrafta yer almıyorum ben.Hepimiz bir parça hainiz, aramızda masum yok. Bu gerçeği kabul et artık. @Maskeli Fedai @Özgür
Ekli dosyayı görüntüle 93807
Bu fotoğrafta yer almıyorum ben.Hepimiz bir parça hainiz, aramızda masum yok. Bu gerçeği kabul et artık. @Maskeli Fedai @Özgür
Dördüncü kim o zaman? 😱Bu fotoğrafta yer almıyorum ben.
Bir fotoğraf nasıl her şeye uyar arkadaş...Hepimiz bir parça hainiz, aramızda masum yok. Bu gerçeği kabul et artık. @Maskeli Fedai @Özgür
Özgür beyciğim dururken sizin gibi hainlere mi güveneyim... @Maskeli Fedai de hiç cevap vermiyor baksana, biliyor hain olduğunu tabii.
Rica ederim Özgür beyciğim, gerçeklerin herkes farkında siz içinizi ferah tutun.
Tamam benim için kavga etmeyin@Maskeli Fedai gerçek bir hain olduğu için durumu kabullenmiş. Ama ben hain değilim, sizler gibi hainlere had bildirmek için buradayım.
Hoşt be ne münasebet. .ssTamam benim için kavga etmeyin
Tamam benim için kavga etmeyin
Sayın Gs'li dostum adamdır... Onun için her türlü kavgaya girerim lakin Serhat isimli şahıs ateş olsa cürmü kadar yer yakamaz, o yüzden kendisi ile kavga dahi etmem.Hoşt be ne münasebet. .ss
Sizi yaktım, daha ne yapayım. Hepinizi toplasalar bir ben etmezsiniz.Sayın Gs'li dostum adamdır... Onun için her türlü kavgaya girerim lakin Serhat isimli şahıs ateş olsa cürmü kadar yer yakamaz, o yüzden kendisi ile kavga dahi etmem.
Sizi yaktım, daha ne yapayım. Hepinizi toplasalar bir ben etmezsiniz.
Bu durum araştırılmalı...Bir fotoğraf nasıl her şeye uyar arkadaş...
Tam olarak.
Bu durum araştırılmalı...