13 Ekim 2020 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/İzlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
Kırmızı Oda'yı sevemedim ama o bundan daha fazla izleniyor bence :A TRT Diriliş'ten beri fena gitmeyen dizilerin reytinglerini biraz şişiriyor :D

İlk bölümünü izledim ve bu diziyi de sevemedim :F :F
TRT’nin şu an Uyanış ve Masumlar Apartmanı dışında yüksek alan işi yok. Bir sürü yıldız kadrolu işler 2 reyting aldı. Şu an Benim Adım Melek, Tövbeler Olsun, Kalk Gidelim 2-3 bandında alıyor bunlar da mı şişirme. :F

Sen sevemedin diye şişirme oldu hayret. :A Belki Diriliş için kabul ederim ama Masumlar Apartmanı’nın şişirildiğini düşünmüyorum. Hakkıyla alıyor. :A

Menajerimi Ara'ya salı günleri için veda ettik sonunda. Son gününü AB'de 0.52 artışla kapamış. Pazar günü AB ve ABC1 reytinglerini 4 bandının üzerinde açılış yapar umarım.

• Beğendim
Reactions: Aserat
Diriliş olsa neyse de herkes Masumlar'ı izleyip konuşuyor o 15 almayacak da kim alacak. :A Kendisi bozulmaya yüz tutmuş Elma'yla ilgilensin. :A @Veteran
Yasak Elma kadar başına taş düşsün inş. Sen bozulursun Yasak Elma bozulmaz, gelecek haftadan itibaren eski formuna dönüyor daha çoooook kuduracaksın. :Z

Özgür beyciğim dururken sizin gibi hainlere mi güveneyim... :A @Maskeli Fedai de hiç cevap vermiyor baksana, biliyor hain olduğunu tabii. :A

Rica ederim Özgür beyciğim, gerçeklerin herkes farkında siz içinizi ferah tutun. :A
@Maskeli Fedai gerçek bir hain olduğu için durumu kabullenmiş. :A Ama ben hain değilim, sizler gibi hainlere had bildirmek için buradayım. :A

Masumlar Apartmanı güzel gidiyor. Ama ben 10 bölüm falan dayanırım en fazla. Çok uzun sahneleri var ve sıkıyor beni

@Maskeli Fedai gerçek bir hain olduğu için durumu kabullenmiş. :A Ama ben hain değilim, sizler gibi hainlere had bildirmek için buradayım. :A
Hepimiz bir parça hainiz, aramızda masum yok. :A Bu gerçeği kabul et artık. :A @Maskeli Fedai @Özgür

D53AFE15-46B1-47CA-93E0-FB549FE1CAA5.jpeg