13 Aralık 2013 Cuma Reyting Sonuçları

dikkatli bak görürsün ig nasıl youtube de
dizinin ortamında çekilmiş klip diziile tanınmış grup işte ne var .ss bizim millet böyle saf aşklara bayılır bknz: emir-feriha burada onların biraz olgunlaşmış hali var işte

Yahu diziye hiç bakmasam yerdim
Bunlarin saf aşklari insanlari "saflığa koymaksa" bilemicem
Emir ve Feriha'da en azından tempo-aksiyon vardi. Çalıkuşu fragmanlarnda bile senin tabirinle "saflığa" vuruyorlar.

Yahu diziye hiç bakmasam yerdim
Bunlarin saf aşklari insanlari "saflığa koymaksa" bilemicem
Emir ve Feriha'da en azından tempo-aksiyon vardi. Çalıkuşu fragmanlarnda bile senin tabirinle "saflığa" vuruyorlar.
tamam işte bozulmamış ne güzel aşk ikili de yakışıyor en azından takozsuz anlaşıyorlar

emir-ferihadan iyidir duygu konusunda bu ikili
Feriha - Emir'in oyunculuklarini savunmayacam
Bende çok beğenmezdim, Çalıkuşu'nda da aynısı Küçük Sırlar'dan gelen ergenik pala bıyıklı oğlumuz
Fahriye'nin en azından bi gideri var neşeli halleri çekiliyor

önemli olan uyum ikisi bence uymuş
oyunculuk olarak emir-ferihan ın bir kademe üstü ikisi de bence yeterli zaten dizide senaryo baya değişecek hep onları izlemicez

önemli olan uyum ikisi bence uymuş
oyunculuk olarak emir-ferihan ın bir kademe üstü ikisi de bence yeterli zaten dizide senaryo baya değişecek hep onları izlemicez
Değiştiğinde bizde bakariz heralde
Salılarımız boş. Ama sana göre "saf" bana göre cıvıtık" aşk hikayesinden bişey çıkmaz

İnadına Yaşamak'ın gece 2'deki tekrarlarından ne umuyorlar ki?

ya zaten ergenik aşkları hiç sevmezsin yabancı dizileri geçtim 2 saat önce izlediğin serenay-çağatay hiç ergenik değildi
Yabancı dizilerin hangisi ergenik-aşk??? 2 saat önce dediğin dizi Medcezirse bu akşam izlemedim
Foruma girip yazdiğim yazının saatine bak
Hatta sen alıntı yaptın o postu

Yabancı dizilerin hangisi ergenik-aşk??? 2 saat önce dediğin dizi Medcezirse bu akşam izlemedim
Foruma girip yazdiğim yazının saatine bak
Hatta sen alıntı yaptın o postu
yabancı dizi kısmına girmeyelim çıkışı yok çünkü
neyse hatırlmaıyom post medcezir iel ilgiliyse hafızaya atmaya bile tenezzül etmemişimdir

Yarın Karagül farkla zirvede olacaktır her zaman ki gibi

Ben sadece "pes" diyorum artık. "PES". A/B`de de Karagül almış zirveyi.