f.reytingci
Üye
Youtube yorumlarından belli oluyo hem zaten tahmin etmek zor degil ve hemde ne var olamazmi kotu degilki. O ergenlerde birer insansaydın mı?
Youtube yorumlarından belli oluyo hem zaten tahmin etmek zor degil ve hemde ne var olamazmi kotu degilki. O ergenlerde birer insansaydın mı?
adı üstünde ergen .ssYoutube yorumlarından belli oluyo hem zaten tahmin etmek zor degil ve hemde ne var olamazmi kotu degilki. O ergenlerde birer insan
Ben ne dedim sana? Dizi Rusya'da yayınlanıyor.Rus hackerlar iş başinda demiştim Konuyu boşa canlandırma reytingiyle orantılı olsun rakamlar amennayoutube de çalıkuşunun son bölümü karadayının son bölümünü geçmiş izlenmede hemi de 1 gün sonra eklenmesine rağmen dedim sana dizinin kitlesi sağlam
Bir de adalet diye bi kavramdan bahsediyolarBeyaz tüm dizileri harcarken kendi uçuyor.
Beyaz hak ediyor ve alıyor. Adaletsiz olan tns..Bir de adalet diye bi kavramdan bahsediyolar
bu işler reytinge bakmaz bak leyla ile mecnun un şarkısı 25 milyon olmuş gidiyorBen ne dedim sana? Dizi Rusya'da yayınlanıyor.Rus hackerlar iş başinda demiştim Konuyu boşa canlandırma reytingiyle orantılı olsun rakamlar amenna
Sema Ergenekon @semaergenekonn 1 dk
@MuratSaracoglu@mesutakusta@YvzbNgl@turhanserkan@Ece44 bütün Karagül ekibini canı gönülden kutlarım. Başarının resmidir Karagül.İnacın.
Iki tane basarili dizi yürütüyorlar kolay is degil
Yok Sema ve Eylem, Karagül'ün hikayesi ve ilk 2 bölümünü yazdı sadece.
Hacı bunadın mı???😱 25 milyon dediğin olay nerde?Aynı şeyi geçende söyledin bende geçende sana bu soruyu sordum. Twitter mı 25m dediğin? Yumurta kafalari insandan saymıyoruz dedim. Niye konuyu up'latıyorsun harbiden? Yeni deliller araştirip karşima geçip laf verdim mi diyecen ne diyecen? 😕bu işler reytinge bakmaz bak leyla ile mecnun un şarkısı 25 milyon olmuş gidiyor
Dedikoducu Çocuk @dedikoducucocuk 5 dk
Ocak ve şubat ayında Fox tv`nin Avşar ve Gold imzalı dizileri başlayacakmış... Meraklardayım...
Olaya şöyle bak Bir adam ve kadın çocuk yapıp yetimhaneye bırakıyor, bu çocuk zamanla "iyi" yetişiyor, gerçek anne babalar gidip çocuguna bakan anne baba teşekkür ediyor Saçma mı oldu bilemem durum bu
Hah yapsın yapsın pazara bişeyler koysunŞükrü'cüm bize de dizi yapacak. BS size kalsın @Forumdash
leyla the band miydi neydi gir bak lo ayrıca lim değil sadece behzat ç., güneşi beklerken,medcezir,işler güçler gibi sosyal medya desteği olan pek çok dizi iyi izlenme sayılarına ulaşıyor youtube deHacı bunadın mı???😱 25 milyon dediğin olay nerde?Aynı şeyi geçende söyledin bende geçende sana bu soruyu sordum. Twitter mı 25m dediğin? Yumurta kafalari insandan saymıyoruz dedim. Niye konuyu up'latıyorsun harbiden? Yeni deliller araştirip karşima geçip laf verdim mi diyecen ne diyecen? 😕
TNS'nin güvensizliğine vurma hem😕 Çalikuşuda MY'de Tims'e ait. Diğeri neden gittikçe artarken diğeri ortalarin altında geziniyor? Sana ben cevap vermeyeceğin soruları bir bir sıralarım.Ne kadariyla tatmin edersin bilinmez En iyisi gece gece senin de benimde sinirler gerilip moreller bozulmasın
Yahu aklın alıyor mu? Leyla The Band'i bende dinliyorum, ama diziyi izlemiyorum şarkıyla diziyi bir mi tutuyorsun GB Medcezir aldiği reyting belli zaten onlarin youtubede izlenme sayılarina bişey demiyorum. İşler Güçlerinde youtubede izlenme sayısı pek parlak değilleyla the band miydi neydi gir bak lo ayrıca lim değil sadece behzat ç., güneşi beklerken,medcezir,işler güçler gibi sosyal medya desteği olan pek çok dizi iyi izlenme sayılarına ulaşıyor youtube de