Beyaz tüm dizileri harcarken kendi uçuyor.hem diğer dizilerin oyuncularını konuk edip bitirticek, hem de benim eleştirilerinden yoksun kalıcak. öyle bi dünya yok
Yalan dünyayı ab'de geçen geçene
Kesinlikle. Totalde. 4 olur ama ilk 5 te kesinlikle olur. Ab de ise şöyle. Anliklarda ne zaman yuksek aldikmi ab düşük geliyo. İnşallah bu sefer böyle olmazYarin yükselir gibi, sence?
Neyse eklenir belki.Hiç internetten dizi izlemediğim için bilmiyorum ki. FOX'un sitesine eklenmemiş daha..
Pazar gününe kadar beklersen Tv'den izle dicem amaKaragül nereden izleyebilirim @xBUGRAx Youtube da daha yeni eklenmiş sanırım ağız bir oynuyor video ayrı.
Arayı soğutmam o kadar. En geç yarına izlerim.Pazar gününe kadar beklersen Tv'den izle dicem ama
youtube de çalıkuşunun son bölümü karadayının son bölümünü geçmiş izlenmede hemi de 1 gün sonra eklenmesine rağmen dedim sana dizinin kitlesi sağlamMecezir'i izlemedim ama çok iyi gitmiş
Hep ergenler izliyor %99 uyoutube de çalıkuşunun son bölümü karadayının son bölümünü geçmiş izlenmede hemi de 1 gün sonra eklenmesine rağmen dedim sana dizinin kitlesi sağlam