13 Aralık 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Yahu aklın alıyor mu? Leyla The Band'i bende dinliyorum, ama diziyi izlemiyorum şarkıyla diziyi bir mi tutuyorsun:X GB Medcezir aldiği reyting belli zaten onlarin youtubede izlenme sayılarina bişey demiyorum. İşler Güçlerinde youtubede izlenme sayısı pek parlak değil:T:
dikkatli bak görürsün ig nasıl youtube de :X dizinin ortamında çekilmiş klip diziile tanınmış grup işte ne var .ss bizim millet böyle saf aşklara bayılır bknz: emir-feriha burada onların biraz olgunlaşmış hali var işte :)

dikkatli bak görürsün ig nasıl youtube de :X dizinin ortamında çekilmiş klip diziile tanınmış grup işte ne var .ss bizim millet böyle saf aşklara bayılır bknz: emir-feriha burada onların biraz olgunlaşmış hali var işte :)
Yahu diziye hiç bakmasam yerdim:X Bunlarin saf aşklari insanlari "saflığa koymaksa" bilemicem:T: Emir ve Feriha'da en azından tempo-aksiyon vardi. Çalıkuşu fragmanlarnda bile senin tabirinle "saflığa" vuruyorlar.

Yahu diziye hiç bakmasam yerdim:X Bunlarin saf aşklari insanlari "saflığa koymaksa" bilemicem:T: Emir ve Feriha'da en azından tempo-aksiyon vardi. Çalıkuşu fragmanlarnda bile senin tabirinle "saflığa" vuruyorlar.
tamam işte bozulmamış ne güzel aşk ikili de yakışıyor en azından takozsuz anlaşıyorlar :)

Feriha - Emir'in oyunculuklarini savunmayacam :X Bende çok beğenmezdim, Çalıkuşu'nda da aynısı Küçük Sırlar'dan gelen ergenik pala bıyıklı oğlumuz:X Fahriye'nin en azından bi gideri var neşeli halleri çekiliyor:)
önemli olan uyum ikisi bence uymuş :) oyunculuk olarak emir-ferihan ın bir kademe üstü ikisi de bence yeterli zaten dizide senaryo baya değişecek hep onları izlemicez :X

önemli olan uyum ikisi bence uymuş :) oyunculuk olarak emir-ferihan ın bir kademe üstü ikisi de bence yeterli zaten dizide senaryo baya değişecek hep onları izlemicez :X
Değiştiğinde bizde bakariz heralde:T: Salılarımız boş. Ama sana göre "saf" bana göre cıvıtık" aşk hikayesinden bişey çıkmaz:)

İnadına Yaşamak'ın gece 2'deki tekrarlarından ne umuyorlar ki? :(

ya zaten ergenik aşkları hiç sevmezsin yabancı dizileri geçtim 2 saat önce izlediğin serenay-çağatay hiç ergenik değildi :A
Yabancı dizilerin hangisi ergenik-aşk??? 2 saat önce dediğin dizi Medcezirse bu akşam izlemedim:X Foruma girip yazdiğim yazının saatine bak:F Hatta sen alıntı yaptın o postu:F:F

Yabancı dizilerin hangisi ergenik-aşk??? 2 saat önce dediğin dizi Medcezirse bu akşam izlemedim:X Foruma girip yazdiğim yazının saatine bak:F Hatta sen alıntı yaptın o postu:F:F
yabancı dizi kısmına girmeyelim çıkışı yok çünkü :A neyse hatırlmaıyom post medcezir iel ilgiliyse hafızaya atmaya bile tenezzül etmemişimdir :X