13 Aralık 2013 Cuma Reyting Sonuçları

hayır tek şaşıran sen değilsin de yazımı okumadın sanırım dediğim gibi gençlik dizileri ab de boy gösteririken karagül geçmiş diyorum gençlik dizilerine farkı atmış..kanal d güneşi beklerkenle bile ab de bu rakamı alamazken karagülün abde yükselmesi inanılmaz şaşırtıcı hadi medceziri anladım durgun bir bölüm idi ama güneşi beklerken hep heyecanlı ve ab de ortalama gidiyor. ...hayır ablik bişiyde olmadı ama neyse yinede tebrik etmek lazım karagülü :D
Gülse haklı. A/B bildiğin totalleşti...

Artık kuma, tokat, tezek ve konak ile sadece totalde değil, A/B`de de zirveye oturun. Bu fırsatı kaçırmayın. :X

Bence Yalan Dünyada Antakyadaki köye taşınsınlar. Anca o zaman yükselir. :F

Gülse haklı. A/B bildiğin totalleşti...

Artık kuma, tokat, tezek ve konak ile sadece totalde değil, A/B`de de zirveye oturun. Bu fırsatı kaçırmayın. :X

Bence Yalan Dünyada Antakyadaki köye taşınsınlar. Anca o zaman yükselir. :F

Beni sabah sabah güldürdün ..tezek,tokat ve kuma lafı bitirdi beni .D evet haklısın bence o yolla reytinglerde totalleşir totalleştiği orandada ab leşir....

Yalan Dünya tam 3 senedir en ağır A/B dizisi.

Totalde 20. , A/B`de 3. olmak ne demektir abi ya. :X

Özeti totalde 23. sırada (3.14) , A/B`de 5. sırada ve en çok izlenen özet. (5.64).

Dizi özetsiz başlasa belki de zirveyi alabilir ve ya çok yaklaşır totalde de 4`ü geçer. Ama bu şekil Kanal D`nin daha işine geliyordur. Özeti 5.64 almış daha ne ister. :X

Kendini yarina iyi hazirla @EveN daha cok sasirabiliriz :)
Valla artık bu olaydan sonra şaşırmamak elde değil. Geçen sene A/B boşluğuna sürekli Yalan Dünya geçsin dedim geçmedi. Karaagül 4-5 alıp zirvede oluyordu. Bu sene yarış kızıştı Karagül de kızıştı.

Yarın Şefkat Tepe, Pazar da Küçük Gelin A/B`de 7`lere tırmanırsa şaşırmayın. :)

Özeti totalde 23. sırada (3.14) , A/B`de 5. sırada ve en çok izlenen özet. (5.64).

Dizi özetsiz başlasa belki de zirveyi alabilir ve ya çok yaklaşır totalde de 4`ü geçer. Ama bu şekil Kanal D`nin daha işine geliyordur. Özeti 5.64 almış daha ne ister. :X

özetsiz yayınlanması işine gelmez..arada oluşan boşluğa bişiy konması lazım ki beyaz kendi saatinde uçsun kopsun. Ama özetsiz yayınlanıpda peşinden özel yayınlansa oynayan bölümün kolajı bence daha mantıklı hamle olur kolajın altınada yeni bölüm dese..binevi fox mantığıyla tekrarıyla bile iyi gider..böylece kanal d nin işine gelir....

özetsiz yayınlanması işine gelmez..arada oluşan boşluğa bişiy konması lazım ki beyaz kendi saatinde uçsun kopsun. Ama özetsiz yayınlanıpda peşinden özel yayınlansa oynayan bölümün kolajı bence daha mantıklı hamle olur kolajın altınada yeni bölüm dese..binevi fox mantığıyla tekrarıyla bile iyi gider..böylece kanal d nin işine gelir....
Ne kadar iyi gitse de bence 5.64 almaz. Ama Yeni Bölüm yazsa belki de alır Vallaha. Millet reklamda zaplarken yeni bölüm sanır ve izler. :X Güzel mantık. Kanal D gör bunları. :D

Ama şöyle bir şey de var. Dikkat edersen Beyaz önünde Arka Sokaklar varken bu kadar yüksek almıyordu. Yalan Dünyadan da A/B seyircisi akıyor programa. Yalan Dünya önünde yeni bölüm olmazsa Beyaz da düşer bence.

"Kim inanır bu reytinglere? Kadir İnanır" durumuna gelmiş tablo.Eğer bu reytingler gerçekse biz taa reyting ölçümleri başladığı günden bugüne kandırılıyormuşuz(!)

Ne kadar iyi gitse de bence 5.64 almaz. Ama Yeni Bölüm yazsa belki de alır Vallaha. Millet reklamda zaplarken yeni bölüm sanır ve izler. :X Güzel mantık. Kanal D gör bunları. :D

Ama şöyle bir şey de var. Dikkat edersen Beyaz önünde Arka Sokaklar varken bu kadar yüksek almıyordu. Yalan Dünyadan da A/B seyircisi akıyor programa. Yalan Dünya önünde yeni bölüm olmazsa Beyaz da düşer bence.

Zannetmiyorum izleyici artık mala yatıyor baksana..karagül bile ab olmuş çıkmış...izleyici onuda yenibölüm zanneder en azından denemedse fazyda var çözüm çünki......kanal d bi görse varsa irfan şahin bana duacı olucakda neyse....Fox mantığı bulmuş kolaja kolaj demem diyor adam yenibölüm yazarım reytingimi toplarım havasında....Foxda olsa bu dizi varya reyting almanın binbirçeşidini bulurda neyse..kanald nin aklı çalışmıyor reyting kaybına uğradığı için şok yaşıyor diyelim....

Karagül a/b'de Medcezir'i geçmiş. :F

Yalan Dünya; Karagül ve Medcezir'i de geçemiyosa artık atsın kendini. :):)

4DILA HANIMSHOW TV13.12.201320:27:4223:25:035,6512,6144,79

5,65 nedir 0,4 daha ekleyip 6 yapamadınız mı şunu! O güzel bölüme en az 6 olmalıydı...

Geçen sezon Tns reytinglerini yavaş yavaş ele geçiriyolar dedim size. Total dizilerini kimse tutamayacak dedim. :) Ahanda şimdi dediğime geldiniz mi. :)

Şu saatten sonra kimse yakınmasın, bugünlerin geleceği belliydi. Geçen sene ses çıkarmayanlar bu sene de sussun kaderine razı olsun bence. :):)

Son düzenleme:
Ece Yörenç Agb'de yaptığı şikelerin şişirmelerin cezalarını çeksin oh olsun ona. :)))))) Tns'nin sopası. :))))))

Valla artık bu olaydan sonra şaşırmamak elde değil. Geçen sene A/B boşluğuna sürekli Yalan Dünya geçsin dedim geçmedi. Karaagül 4-5 alıp zirvede oluyordu. Bu sene yarış kızıştı Karagül de kızıştı.

Yarın Şefkat Tepe, Pazar da Küçük Gelin A/B`de 7`lere tırmanırsa şaşırmayın. :)

Yok yok, AB'de Karadayi'yi gecer Kücük Gelin bu hafta bence. Rahat yani :D

Aslında Yalan Dünyanın arkasına 1 saat Galip Derviş de sıkıştırılabilir @gözlemci. Galip de 5-6 reyting alır A/B`de. :)

evet buda mantıklı ama en hayırlısı galip in perşembe 23.30 a gönderilmesi....Ama bence birde şimdi galip e para ödücekler..ücretsiz kolaj dururken bence....kolajıda iyi gider yeni bölüm etiketiyle... :D

evet buda mantıklı ama en hayırlısı galip in perşembe 23.30 a gönderilmesi....Ama bence birde şimdi galip e para ödücekler..ücretsiz kolaj dururken bence....kolajıda iiy gider yeni bölüm etiketiyle... :D
Aslında Yalan Dünya iki grupta da 1 reyting yükselse rayına oturur. Ama olmuyor olmuyor. Millet bir haftada 3 reyting yükseliyor, Yalan Dünya yerinde sayıyor.

Kanal D 3 senedir Yalan Dünyayı en zor güne koyuyor.

İlk senesinde Feriha ve HDE arasına.

2. senesinde baktı Cuma boş. Yalan Dünya 5.52 alıp 2. oluyordu Totalde. A/B`de de 9+ alıyordu. Hemen Pazartesiye aldı. Karadayı ve O Ses arasına.

3. senesinde de 5 büyük kanalın da boş olmadığı güne aldı. Her kanalın belli bir kitleli dizisi var.

Şu an en kolay gün Salı oldu. O Ses Salıdan gittiğine göre orada en yüksek reyting alan A/B yapımı Çalıkuşu ile Seksenler onlar da A/B`de 5`lerde. Bence Salıya geçsin. :X:X

Cuma teorilerine gerek yok Yalan Dünya ne yaparsa yapsın kötü gidiyor. :F