Daha ne olsunO ara pek açık olmaz gibi. Belki 2 reyting.
Fragmanı da yayınla sonra izlerim ben. Yeni bölümü izleyeyim de önce.Karagül bitti!
Daha ne olsunO ara pek açık olmaz gibi. Belki 2 reyting.
Fragmanı da yayınla sonra izlerim ben. Yeni bölümü izleyeyim de önce.Karagül bitti!
bilmem çok geldi gerçi tns de kırpılıyor zaten çok gelen kısımGeçen hafta 14 görmüştü niye şaşırdın.
Yarın 10 reytingten aşağı almaz gibi bence.bilmem çok geldi gerçi tns de kırpılıyor zaten çok gelen kısım
Medcezir ve karagul un reklamlari dilanin işine geldiKaragül Medcezir erken itince reklam stratejisini degistirmis sanirim. Son anliklari gecen haftaya göre düsük gelmis.
Medcezir ve karagul un reklamlari dilanin işine geldi
Şu Beyaz ne çekti be Yakup senden?Kanal d nin hiçbir dizisi 7'yi göremiyor da tolk show'u görüyor. Cidden şaka gibi
Beyaz bence geçer yine Yalan Dünya'yı. Medcezir düşüş yaşayabilir anlıklara baktığımızda. Tabii sbt bu aldanmamak lazım.Bu hafta yD ab de 7 ve üstü alacak medcezir yine 8-9arası bişiy alır...beyazda böyle devam ederse 6-8 arası bişiy alır....
hem diğer dizilerin oyuncularını konuk edip bitirticek, hem de benim eleştirilerinden yoksun kalıcak. öyle bi dünya yokŞu Beyaz ne çekti be Yakup senden?
Beyaz bence geçer yine Yalan Dünya'yı. Medcezir düşüş yaşayabilir anlıklara baktığımızda. Tabii sbt bu aldanmamak lazım.