Daha ne olsunO ara pek açık olmaz gibi. Belki 2 reyting.![]()
Fragmanı da yayınla sonra izlerim ben. Yeni bölümü izleyeyim de önce.Karagül bitti!
Daha ne olsunO ara pek açık olmaz gibi. Belki 2 reyting.![]()
Fragmanı da yayınla sonra izlerim ben. Yeni bölümü izleyeyim de önce.Karagül bitti!
bilmem çok geldi gerçi tns de kırpılıyor zaten çok gelen kısımGeçen hafta 14 görmüştü niye şaşırdın.![]()
Yarın 10 reytingten aşağı almaz gibi bence.bilmem çok geldi gerçi tns de kırpılıyor zaten çok gelen kısım![]()
Medcezir ve karagul un reklamlari dilanin işine geldiKaragül Medcezir erken itince reklam stratejisini degistirmis sanirim. Son anliklari gecen haftaya göre düsük gelmis.
Medcezir ve karagul un reklamlari dilanin işine geldi![]()
Şu Beyaz ne çekti be Yakup senden?Kanal d nin hiçbir dizisi 7'yi göremiyor da tolk show'u görüyor. Cidden şaka gibi![]()
Beyaz bence geçer yine Yalan Dünya'yı.Bu hafta yD ab de 7 ve üstü alacak medcezir yine 8-9arası bişiy alır...beyazda böyle devam ederse 6-8 arası bişiy alır....![]()
hem diğer dizilerin oyuncularını konuk edip bitirticek, hem de benim eleştirilerinden yoksun kalıcak.Şu Beyaz ne çekti be Yakup senden?![]()
Beyaz bence geçer yine Yalan Dünya'yı.Medcezir düşüş yaşayabilir anlıklara baktığımızda. Tabii sbt bu aldanmamak lazım.
![]()