5 dakika konuştu gitti zaten.Karagül'deki rolü önemli mi bari?
5 dakika konuştu gitti zaten.Karagül'deki rolü önemli mi bari?
Show TV'nin de Strateji'si benzer pek farkları yok. Kader kısmet işi Aga'm.mesela vadiyi almalı atv nin reklamlarından bıkkınlık geliyo artık diziyi resmen yarım ekran izliyoruz paso araba reklamları yok opel yok toyota yok hyundai paso araba reklamları ee tabi erkek20+ da açık ara 1.olan bir dizi reklam gelirlerini düşünemiyorum para erkeklerde malumadamlar işi biliyo
yani reklamlardan bıkkınlık geldi artık 22.30 reklam 22.45 reklam dönüşü 23.03 reklam 1 dk lık 23.08 15 dk lık reklam
yani adamlar 30 dk içinde 3 kez böldüler diziyi resmen sömürüyolar show tv ye geçeceğimiz anı merakla bekliyorum
unutma beniyi alsın o dizi bitmezShow TV'nin de Strateji'si benzer pek farkları yok. Kaderkısmet işi Aga'm.
Dikkat edersen hepsi demedim.hepsinde birden mi senaryo düzeliyor bence fantastik düşünen sensin burada
Buğra Show TV'yi yakar. .ss .unutma beniyi alsın o dizi bitmez
bu sene bir fatih bitti kanal d deDikkat edersen hepsi demedim.. Kaç tane bitecek dendi yükselemeden bitti Dizi'ler..
amaç da o işte bir taşla iki kuş vurun hem unutma beni yi alın hem de buğra fox u yaksın tüm ağır total stv ile show a kalsınBuğra Kanal'ı yakar. .ss .
bu sene bir fatih bitti kanal d deatv tozlu yollar
amaç da o işte bir taşla iki kuş vurun hem unutma beni yi alın hem de buğra fox u yaksın tüm ağır total stv ile show a kalsın
kendi kendine verdiğin ya da atacandan aldığın habere neden bu ka sevindin anlamadımShow'u yakarım FOX'u niye yakayım.dedikoducu çocuk bugün bomba haber verdi bana yeni yılda FOX'tayız!
kendi kendine verdiğin ya da atacandan aldığın habere neden bu ka sevindin anlamadımyoksa ay yapım 2 dizisini de fox da mı başlatacak
Buğra Show TV'yi yakar.bu sene bir fatih bitti kanal d deatv tozlu yollar
amaç da o işte bir taşla iki kuş vurun hem unutma beni yi alın hem de buğra fox u yaksın tüm ağır total stv ile show a kalsın
@xBUGRAx seni Haluk'a söylüycem he.Merakla bekliyorum. Peki hafta içi yayın akışı değişecek mi bilgin var mı. Yine 22.15'de mi başlayacak yeni diziler..
mf yapım ve ganidir onlar .ss3 dizi başlayacakmış 'kaliteli yapımcılardan' dedi.
açık yaz laBuğra Show TV'yi yakar..
BSK , GGK , HYM , Bİ , HS vb. gider çok yani..
@xBUGRAx seni Haluk'a söylüycem.
Mühim değil yarın açık ara zirvede.Karagül rekorunu geliştirememiş.
O ara pek açık olmaz gibi. Belki 2 reyting.Mühim değil yarın açık ara zirvede.
Geçen hafta 14 görmüştü niye şaşırdın.yok artık 13 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?