13 Aralık 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Yalan Dünya iyi gitti son 2 anlık. Umarım yarın totalde 4ü, A/B`de 7`yi geçer. :)

Medcezir 10 göremedi bugün. :T: Yalan Dünya 5'e dayanmış iyi.

Şu sihirli değnek diyorsun da geçen Hafta 5.5 civarıydı Anlık'larda şimdi 6 nesi değnek anlamadım.

Neden başka kanallarda ki Yapım'lar yükselince sihirli değnek yani şike oluyor anlamadım.
sihirli değnek etkisi 1 hafta değil panpa mesela doksanlar düşünce birkaç hafta kopiyi sonra cumburlop :) merhamet dizi yayından kalkacak söylentisi çıktı mı hop ab 5.5+ alıyor :) dila hakkında da bitecek haberleri çıktı hop o da arttı bu tns-sbt çok yardımsever kimse işsiz kalsın istemiyorlar :D

Diloş bu sefer kesin bitti reklama girdi. :F 5 dakika daha uzayaydı keşke. 😵

Vallaha Pazartesi daha kolay gün oldu.

Güçlü 2 yapım var. Onlardan 1`i reklama girince Yalan Dünya coşup 5`e dayanırdı.

Şimdi 4 yapım var. Birisi reklama giriyor, onun reytingleri diğer 3`ü arasında bölünüyor.

Bu yüzden kaç reyting alırsa alsın yapım az olan gün daha kolaydır.

Biliyorum geçen hafta da atmıştı galiba tweet. :D
Bi sen bıraktın günü yüzünden. Keşke Karagül de transfer olsa da sinirlenip izlemesen. :X:X

Medcezir gecen haftaya göre 1 reyting düsük gitmis bu anlik. FOX'da reklamlarinda daha fazla düsmüs gecen haftaya göre. Kanal D yükselmis.

Vallaha Pazartesi daha kolay gün oldu.

Güçlü 2 yapım var. Onlardan 1`i reklama girince Yalan Dünya coşup 5`e dayanırdı.

Şimdi 4 yapım var. Birisi reklama giriyor, onun reytingleri diğer 3`ü arasında bölünüyor.

Bu yüzden kaç reyting alırsa alsın yapım az olan gün daha kolaydır.

Bi sen bıraktın günü yüzünden. Keşke Karagül de transfer olsa da sinirlenip izlemesen. :X:X
Yalan Dünya ab'de 6+ aldığı sürece Kanal D yerinden oynatmaz. :)

Yalan Dünya ab'de 6+ aldığı sürece Kanal D yerinden oynatmaz. :)
Oynatsın demiyorum zaten. Benim için Cuma en rahatı. Ama reyting uygunluğu olarak Pazartesi çok daha avantajlı. Geçen sene tam tersiydi ama.

1. Bu sene Cuma Total dizileri fazla. Reklama girince Yalan Dünyaya fazla reyting akmıyor.

2. Akan reyting de 3 yapım arasında paylaştırılıyor. Buna Yalan Dünya da ekleyince tam 4 yapıma paylaşılıyor reytingler.

3. Pazartesi Karadayı ve O Ses ile kitle benzer olduğu için anlıklarda 7 bile görmüşlüğü var doğru stratejiyle. Benzer kitleli olunca reklam arasında seyirci çok fazla akıyor.

Şimdi dikkat edin. Karagülün reklam arasında kendisi fazla düşmüyor zaten. Kitle benzerliği yok. Düşenler de zaten 4 dizi arasında paylaşılıyor...

Yalan Dünaya sanki biraz iyi gibi gitmiş @EveN
4 reytinge aldanmayalım bence. :) Bu hafta 45 dakikada bir reklama girdi, reklam dönüşlerinde 2.55 falan almıştı. :( Umarım yükselir.