xBUGRAx
Süper Emekli
O bizim forumun geleneği. Kızcağaz izlemiş iste. Seviyor demekki her hafta takip ediyor.Gönderme mi yapmış o gülüşle acaba.
sihirli değnek etkisi 1 hafta değil panpa mesela doksanlar düşünce birkaç hafta kopiyi sonra cumburlop merhamet dizi yayından kalkacak söylentisi çıktı mı hop ab 5.5+ alıyor dila hakkında da bitecek haberleri çıktı hop o da arttı bu tns-sbt çok yardımsever kimse işsiz kalsın istemiyorlarŞu sihirli değnek diyorsun da geçen Hafta 5.5 civarıydı Anlık'larda şimdi 6 nesi değnek anlamadım.
Neden başka kanallarda ki Yapım'lar yükselince sihirli değnek yani şike oluyor anlamadım.
O bizim forumun geleneği. Kızcağaz izlemiş iste. Seviyor demekki her hafta takip ediyor.
Bi sen bıraktın günü yüzünden. Keşke Karagül de transfer olsa da sinirlenip izlemesen.Biliyorum geçen hafta da atmıştı galiba tweet.
Aynen yaaa. Ama reklamlarda bile 4 5 aldi valla bu anlikta 5 veya 6 alacak kim bilir belki bir supriz olur 7 8 alirDiloş bu sefer kesin bitti reklama girdi. 5 dakika daha uzayaydı keşke. 😵
Yalan Dünya ab'de 6+ aldığı sürece Kanal D yerinden oynatmaz.Vallaha Pazartesi daha kolay gün oldu.
Güçlü 2 yapım var. Onlardan 1`i reklama girince Yalan Dünya coşup 5`e dayanırdı.
Şimdi 4 yapım var. Birisi reklama giriyor, onun reytingleri diğer 3`ü arasında bölünüyor.
Bu yüzden kaç reyting alırsa alsın yapım az olan gün daha kolaydır.
Bi sen bıraktın günü yüzünden. Keşke Karagül de transfer olsa da sinirlenip izlemesen.
Klasik AB dizisi ne bekliyorsun ki.Medcezir 10 göremedi bugün. Yalan Dünya 5'e dayanmış iyi.
Oynatsın demiyorum zaten. Benim için Cuma en rahatı. Ama reyting uygunluğu olarak Pazartesi çok daha avantajlı. Geçen sene tam tersiydi ama.Yalan Dünya ab'de 6+ aldığı sürece Kanal D yerinden oynatmaz.
4 reytinge aldanmayalım bence. Bu hafta 45 dakikada bir reklama girdi, reklam dönüşlerinde 2.55 falan almıştı. Umarım yükselir.Yalan Dünaya sanki biraz iyi gibi gitmiş @EveN