Hazır olun birazdan 12'ye dayanacak diye tahmin ediyorum
Bully Bully
Karagül 11 civarı almış kötü gibi.Bak @Bully Deniz cagiriyor
Hazır olun birazdan 12'ye dayanacak diye tahmin ediyorum
Bully Bully
Karagül 11 civarı almış kötü gibi.Bak @Bully Deniz cagiriyor
bu mesajı istemsizce beğenirim zaten biliyosun hassas nokta mıCumartesi gününü Fatih Harbiye kurtarır ancak Saklı Kalan için gün çok önemli. Bence Salı uygundur ama BİÜ gayet iyi gidiyor değişmez günü. Geriye Perşembe kalıyor gibi.
Dur bir mesajımı daha beğen. Açık ara en çok izlenen Kurtlar Vadisi Pusu'ya tebrikler.
Demin Saklı Kalan'ın Fragman'ını gördüm farklı bir havası var ama @takas 'a hak veriyorum çok tutabilitesi yok Benim İçin Üzülme'yi Risk'e atmaya değmez bence.Cumartesi gününü Fatih Harbiye kurtarır ancak Saklı Kalan için gün çok önemli. Bence Salı uygundur ama BİÜ gayet iyi gidiyor değişmez günü. Geriye Perşembe kalıyor gibi.
Karagül 11 civarı almış kötü gibi.
Yok valla hakedene hakkını vermek gerek. Sizi sinir etmek için bazen takılıyorum ama gerçekten başarısı çok iyi. Bunu beğenmen için demedim ama.bu mesajı istemsizce beğenirim zaten biliyosun hassas nokta mı
mesela vadiyi almalı atv nin reklamlarından bıkkınlık geliyo artık diziyi resmen yarım ekran izliyoruz paso araba reklamları yok opel yok toyota yok hyundai paso araba reklamları ee tabi erkek20+ da açık ara 1.olan bir dizi reklam gelirlerini düşünemiyorum para erkeklerde malum adamlar işi biliyo
Özet kadar alıyoruz çok saçma. Sbt'ye güvenmemek lazımmış. @denizz19.Ne kötüsü abi, gecen haftaya göre yüksek gidiyorlar, biz sabit gidiyoruz.
Dostum kacirma derim acaip guzel. Bu reytingler bosa degil 😉44 bolumden beri Dila'yi izlemedim, seneryosu duzeldi mi acaba ?