13 Aralık 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Cumartesi gününü Fatih Harbiye kurtarır ancak Saklı Kalan için gün çok önemli. Bence Salı uygundur ama BİÜ gayet iyi gidiyor değişmez günü. Geriye Perşembe kalıyor gibi.

Dur bir mesajımı daha beğen. Açık ara en çok izlenen Kurtlar Vadisi Pusu'ya tebrikler. :D
bu mesajı istemsizce beğenirim zaten biliyosun hassas nokta mı :D

Cumartesi gününü Fatih Harbiye kurtarır ancak Saklı Kalan için gün çok önemli. Bence Salı uygundur ama BİÜ gayet iyi gidiyor değişmez günü. Geriye Perşembe kalıyor gibi.
Demin Saklı Kalan'ın Fragman'ını gördüm farklı bir havası var ama @takas 'a hak veriyorum çok tutabilitesi yok Benim İçin Üzülme'yi Risk'e atmaya değmez bence.

Daha çok @takas Aga'mın dediği gibi Aksiyon Dizi'leri yapmalı Show TV.

bu mesajı istemsizce beğenirim zaten biliyosun hassas nokta mı :D
:D Yok valla hakedene hakkını vermek gerek. Sizi sinir etmek için bazen takılıyorum ama gerçekten başarısı çok iyi. :) Bunu beğenmen için demedim ama. :D

Hmm Karagül bugün SBT'de yükselemiyorsa demek ki Tns de daha yükselecek. :D

Demin Saklı Kalan'ın Fragman'ını gördüm farklı bir havası var ama @takas 'a hak veriyorum çok tutabilitesi yok Benim İçin Üzülme'yi riske atmaya değmez bence.

Daha çok @takas Aga'mın dediği gibi Aksiyon Dizi'leri yapmalı Show TV.
mesela vadiyi almalı atv nin reklamlarından bıkkınlık geliyo artık diziyi resmen yarım ekran izliyoruz paso araba reklamları yok opel yok toyota yok hyundai paso araba reklamları ee tabi erkek20+ da açık ara 1.olan bir dizi reklam gelirlerini düşünemiyorum para erkeklerde malum :D adamlar işi biliyo :D
yani reklamlardan bıkkınlık geldi artık 22.30 reklam 22.45 reklam dönüşü 23.03 reklam 1 dk lık 23.08 15 dk lık reklam
yani adamlar 30 dk içinde 3 kez böldüler diziyi resmen sömürüyolar show tv ye geçeceğimiz anı merakla bekliyorum

Fox bu anlik gecen hafta ile ayni almis, Medcezir 0.2 düsük gidiyor gecen haftaya göre. Show yükseklerde :)

Dila garip bi şekilde büyük yükselişte,
Karagül farkla önde,
Med cezir aynı,
Yd özeti geçemiycek gibi :d