Valla dostum sen Karagül'ü övüyorsun hem de ciddi ciddi. Dila'yı yüceltiyorsun. İntikam'ı da seviyorum dersen gerçekten bir şey olmuş sana.yok ya ne aşık olması
aga aşkın olmadığı dizi yok vadide mafya babaları raconlar keserken polat kafa keserken bile dizide aşk vardı düşün gerisini böyle bir vadide aşk varken diğer dizilerde olması çok normal hee abartılmamak şartıyla ben aşk dizisi izlemem sevmem sıkıcıdır zaten tutmazdaÖyle değil Karagül çok farklı güzel bir Dram. . Ama Manken Oyun'cu getirip Aşk sahnelerinin olması böyle bir Dizi de olmamalı bence. Çok Ergen'ik. .
Zaman'la daha da iyi olacak İnşAllah. . Yıl'ların Show TV'si kesinlikle daha iyi Yer'leri hak ediyor bence Aga'm. .dila hanımı övecek kelime bulamıyorrum harbiden helal olsun ya dip yapan dizi ne duruma geldi reytingte bu arada show tv iyice kendine gelmeye başlıyo he @mrt-06 aga baksana artık zirve mücadelesine girmeye başladı salı çarşamba cuma durumu çok iyi şu anda
hiç dikkatini çekmedi galiba ben karagülle ilgili hiç kötü yorum yapmadım saygı duyduğum bir dizidir çünkü dizi başlamadan önce ben bu dizinin tutmayacağına adım gibi emindim adamlar 10 reyting alıyo bende bundan ötürü büyük saygı duyuyorum hee izlermisin dersen izlemem işim olmazValla dostum sen Karagül'ü övüyorsun hem de ciddi ciddi. Dila'yı yüceltiyorsun. İntikam'ı da seviyorum dersen gerçekten bir şey olmuş sana.
Show 3 günde sağlam gidiyor zaten. Ama kalan 4 gün daha da iyi gidebilmeli.Zaman'la daha da iyi olacak İnşAllah. . Yıl'ların Show TV'si kesinlikle daha iyi Yer'leri hak ediyor bence Aga'm. .
Yok biliyorum hiç kötülemedin bu zamana kadar da bugün ayrı bir üstünde duruyorsun gibi geldi neyse böyle ol canımı ye.hiç dikkatini çekmedi galiba ben karagülle ilgili hiç kötü yorum yapmadım saygı duyduğum bir dizidir çünkü dizi başlamadan önce ben bu dizinin tutmayacağına adım gibi emindim adamlar 10 reyting alıyo bende bundan ötürü büyük saygı duyuyorum hee izlermisin dersen izlemem işim olmaz
tabi aga ya bir zamanlar show tv kraldı yeter ki adam akıllı dizi yapsın yalnız kanalda çok boş diziler var be aga firuze aşk hayal bilmem ne ismini bilmediğim bikaç tane daha var onlar bitsinde geisi gelirZaman'la daha da iyi olacak İnşAllah. . Yıl'ların Show TV'si kesinlikle daha iyi Yer'leri hak ediyor bence Aga'm. .
Cumartesi'ne de Fatih Harbiye gelecek bakalım bide Saklı Kalan'dan umutluyum nedense.Show 3 günde sağlam gidiyor zaten. Ama kalan 4 gün daha da iyi gidebilmeli.
ben senin gibi değilim bilirsin dün vadiye 12 alacak yazıyosun adamlar 15 aldı ama ben karagül yarın 10 alacak diyorum 10 da alacakShow 3 günde sağlam gidiyor zaten. Ama kalan 4 gün daha da iyi gidebilmeli.
Yok biliyorum hiç kötülemedin bu zamana kadar da bugün ayrı bir üstünde duruyorsun gibi geldi neyse böyle ol canımı ye.
Helal agaaaaaa. Dila hakikaten hakediyor daha fazlasinidila hanımı övecek kelime bulamıyorrum harbiden helal olsun ya dip yapan dizi ne duruma geldi reytingte bu arada show tv iyice kendine gelmeye başlıyo he @mrt-06 aga baksana artık zirve mücadelesine girmeye başladı salı çarşamba cuma durumu çok iyi şu anda
Değişti mi Reklam'lar Strateji'si.Off dila 3 d reklam.. 2 dk daha bekleyemezmiydin yawwwww
Ama bölüm durgun dediğiniz için öyle yazdım yoksa ben de biliyorum Vadinin o kadar düşmeyeceğini.ben senin gibi değilim bilirsin dün vadiye 12 alacak yazıyosun adamlar 15 aldı ama ben karagül yarın 10 alacak diyorum 10 da alacak
Evet galiba. Simdiye kadar hersey eskisi gibi gidiyirduDeğişti mi Reklam'lar Strateji'si.
Herhalde 22.45'de Karagül'ün Reklam'larından yararlanacak mantıklı bir hamle.Evet galiba. Simdiye kadar hersey eskisi gibi gidiyirdu
yok ya ne durgunu süper bölümdü sadece abdülheyi aşk adamı yaptılar millet ona kızdı yoksa bölüm süperdi ki durgun olsa bile öyle 2 rtg düşer mi hemen hemde totalde imkansız 11 yıldır bırakmayan izleyici 1 bölümde bırakır mıAma bölüm durgun dediğiniz için öyle yazdım yoksa ben de biliyorum Vadinin o kadar düşmeyeceğini.
Cumartesi gününü Fatih Harbiye kurtarır ancak Saklı Kalan için gün çok önemli. Bence Salı uygundur ama BİÜ gayet iyi gidiyor değişmez günü. Geriye Perşembe kalıyor gibi.Cumartesi'ne de Fatih Harbiye gelecek bakalım bide Saklı Kalan'dan umutluyum nedense.
Dur bir mesajımı daha beğen. Açık ara en çok izlenen Kurtlar Vadisi Pusu'ya tebrikler.yok ya ne durgunu süper bölümdü sadece abdülheyi aşk adamı yaptılar millet ona kızdı yoksa bölüm süperdi ki durgun olsa bile öyle 2 rtg düşer mi hemen hemde totalde imkansız 11 yıldır bırakmayan izleyici 1 bölümde bırakır mı