13 Aralık 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Öyle değil Karagül çok farklı güzel bir Dram. :) . Ama Manken Oyun'cu getirip Aşk sahnelerinin olması böyle bir Dizi de olmamalı bence. Çok Ergen'ik. :) .
aga aşkın olmadığı dizi yok vadide mafya babaları raconlar keserken polat kafa keserken bile dizide aşk vardı düşün gerisini böyle bir vadide aşk varken diğer dizilerde olması çok normal hee abartılmamak şartıyla ben aşk dizisi izlemem sevmem sıkıcıdır zaten tutmazda :D

dila hanımı övecek kelime bulamıyorrum harbiden helal olsun ya dip yapan dizi ne duruma geldi reytingte :d bu arada show tv iyice kendine gelmeye başlıyo he @mrt-06 :D aga baksana artık zirve mücadelesine girmeye başladı salı çarşamba cuma durumu çok iyi şu anda :D
Zaman'la daha da iyi olacak İnşAllah. :) . Yıl'ların Show TV'si kesinlikle daha iyi Yer'leri hak ediyor bence Aga'm. :) .

Valla dostum sen Karagül'ü övüyorsun hem de ciddi ciddi. Dila'yı yüceltiyorsun. İntikam'ı da seviyorum dersen gerçekten bir şey olmuş sana. :D
hiç dikkatini çekmedi galiba ben karagülle ilgili hiç kötü yorum yapmadım saygı duyduğum bir dizidir çünkü dizi başlamadan önce ben bu dizinin tutmayacağına adım gibi emindim adamlar 10 reyting alıyo bende bundan ötürü büyük saygı duyuyorum hee izlermisin dersen izlemem işim olmaz :D

Zaman'la daha da iyi olacak İnşAllah. :) . Yıl'ların Show TV'si kesinlikle daha iyi Yer'leri hak ediyor bence Aga'm. :) .
Show 3 günde sağlam gidiyor zaten. Ama kalan 4 gün daha da iyi gidebilmeli.

hiç dikkatini çekmedi galiba ben karagülle ilgili hiç kötü yorum yapmadım saygı duyduğum bir dizidir çünkü dizi başlamadan önce ben bu dizinin tutmayacağına adım gibi emindim adamlar 10 reyting alıyo bende bundan ötürü büyük saygı duyuyorum hee izlermisin dersen izlemem işim olmaz :D
Yok biliyorum hiç kötülemedin bu zamana kadar da bugün ayrı bir üstünde duruyorsun gibi geldi neyse böyle ol canımı ye. :D

tabi aga ya bir zamanlar show tv kraldı yeter ki adam akıllı dizi yapsın yalnız kanalda çok boş diziler var be aga firuze aşk hayal bilmem ne ismini bilmediğim bikaç tane daha var onlar bitsinde geisi gelir :D

Show 3 günde sağlam gidiyor zaten. Ama kalan 4 gün daha da iyi gidebilmeli.

Yok biliyorum hiç kötülemedin bu zamana kadar da bugün ayrı bir üstünde duruyorsun gibi geldi neyse böyle ol canımı ye. :D
ben senin gibi değilim bilirsin :D dün vadiye 12 alacak yazıyosun adamlar 15 aldı :D ama ben karagül yarın 10 alacak diyorum 10 da alacak :D

dila hanımı övecek kelime bulamıyorrum harbiden helal olsun ya dip yapan dizi ne duruma geldi reytingte :D bu arada show tv iyice kendine gelmeye başlıyo he @mrt-06 :D aga baksana artık zirve mücadelesine girmeye başladı salı çarşamba cuma durumu çok iyi şu anda :D
Helal agaaaaaa. Dila hakikaten hakediyor daha fazlasini

:) Ama bölüm durgun dediğiniz için öyle yazdım yoksa ben de biliyorum Vadinin o kadar düşmeyeceğini. :)
yok ya ne durgunu süper bölümdü sadece abdülheyi aşk adamı yaptılar millet ona kızdı yoksa bölüm süperdi ki durgun olsa bile öyle 2 rtg düşer mi hemen hemde totalde imkansız :D 11 yıldır bırakmayan izleyici 1 bölümde bırakır mı :d

Cumartesi'ne de Fatih Harbiye gelecek bakalım bide Saklı Kalan'dan umutluyum nedense.
Cumartesi gününü Fatih Harbiye kurtarır ancak Saklı Kalan için gün çok önemli. Bence Salı uygundur ama BİÜ gayet iyi gidiyor değişmez günü. Geriye Perşembe kalıyor gibi.

yok ya ne durgunu süper bölümdü sadece abdülheyi aşk adamı yaptılar millet ona kızdı yoksa bölüm süperdi ki durgun olsa bile öyle 2 rtg düşer mi hemen hemde totalde imkansız :D 11 yıldır bırakmayan izleyici 1 bölümde bırakır mı :D
Dur bir mesajımı daha beğen. Açık ara en çok izlenen Kurtlar Vadisi Pusu'ya tebrikler. :D