"Dila Hanım" gibi boş bir dizinin böyle oranlar alması gerçekten şaşırtıcı...Yalan Dünya iyi gitmiş. Bir de Dila çıktı başımıza. Nedir bu klişenin dibine vuran dizilerden çektiğimiz!!!
Medcezirciler farkı gördünüz mü fark böyle olur.
Lafım Bully isimli arkadaşaydı Ömer.Fox bu anlik gecen haftaya göre biraz yükselmis, star cok az düsük.
Kiskirtma bizi
Lafım Bully isimli arkadaşaydı Ömer.
önemli olan mns orada serenay farkıyla medcezir karagülü ikiye katliyimişMedcezirciler farkı gördünüz mü fark böyle olur.
Abi ben size diyorum Karagül'ü bir anlık geçtiniz diye seviniyorsunuz. Mümkünatı yok geçmenizin totalde. Bu bölümü şuan izleyemiyorum gece izlerim ama bomba bölüm zaten.Biliyorum ama kiskirtma beni de
destere bizim dizide de güzel kadınlar var he açık değiller ama güzeller.önemli olan mns orada serenay farkıyla medcezir karagülü ikiye katliyimiş
Abi ben size diyorum Karagül'ü bir anlık geçtiniz diye seviniyorsunuz. Mümkünatı yok geçmenizin totalde. Bu bölümü şuan izleyemiyorum gece izlerim ama bomba bölüm zaten.
"Dila Hanım" tebriği hak etmiyor ki. "Karagül" ve "Medcezir" hak ediyor ama o dizinin tebriği hak eden bir tarafı yok.karagül yeni bölüm başladığı gibi uçuşa geçti helal olsun be
medcezirde iyi gidiyo ama karagüle direnemez
dila hanımda müthiş gidiyo süper gidiyo dehşet gidiyo büyük bir tebriği hakediyo valla sağlam dizi
Bully BullyBen öyle birsey demedim zaten
isimleri de karıştırmışsın ağır total .ssAbi ben size diyorum Karagül'ü bir anlık geçtiniz diye seviniyorsunuz. Mümkünatı yok geçmenizin totalde. Bu bölümü şuan izleyemiyorum gece izlerim ama bomba bölüm zaten.
destere bizim dizide de güzel kadınlar var he açık değiller ama güzeller.
Yalan Dünya iyi gitmiş. Bir de Dila çıktı başımıza. Nedir bu klişenin dibine vuran dizilerden çektiğimiz!!!
O şimdi çıkmaz malum sebep.