Geniş ekran formatına çoktan geçmişti onu biliyorum da, logoda bişey olmamiş gibi geldi bana yerinde oynama olmuştur, size öyle gelmiştir Malum "yeni bölüm" yazısı ekranın ortasına düşmüşKanka küçülmüş biraz, bir şey olmuş. Ben Bülent'i izlemiyorum şu an ama Aşk Ekmek Hayaller'i izlerken fark ettim. Daha geniş ekran formatına geçmiş sanırım Show TV.
Sende hem umutlu değilim diyorsun Cinayet için hem de herşeyini takip ediyorsunCinayet'in tekrarı 2.65 almış. Fena değil gibi?
Anlıkları takip ediyorum işte. Umutlu olmadığım takip etmeyeceğim anlamına gelmez ki? 2.haftada her şey belli olur. Yine de umudum az.Geniş ekran formatına çoktan geçmişti onu biliyorum da, logoda bişey olmamiş gibi geldi bana yerinde oynama olmuştur, size öyle gelmiştir Malum "yeni bölüm" yazısı ekranın ortasına düşmüş
Sende hem umutlu değilim diyorsun Cinayet için hem de herşeyini takip ediyorsun
Bu sezon kanal D'de bişeyi doğru düzgün takip etmiyorum (GD-İntikam) ama bu diziyi netten de olsa izlemeyi düşünüyorum. Bir kere konusu bu sezon saçmalamaz ve gerçekten iyi bir hikayesi var.Zamanla oturacaktir reytingi AB 7 bile görebilirAnlıkları takip ediyorum işte. Umutlu olmadığım takip etmeyeceğim anlamına gelmez ki? 2.haftada her şey belli olur. Yine de umudum az.
Bence bu dizi için Çalıkuşu'nun harcanmasına değmeyecek. Dediğim gibi bekleyip görelim. Bu Salı Cinayet için kilit gün. Hatta 20:00 -20:15 anlığından sonra her şey belli olur. 2.haftadan düşüş yaşarsa geçmiş olsun.Bu sezon kanal D'de bişeyi doğru düzgün takip etmiyorum (GD-İntikam) ama bu diziyi netten de olsa izlemeyi düşünüyorum. Bir kere konusu bu sezon saçmalamaz ve gerçekten iyi bir hikayesi var.Zamanla oturacaktir reytingi AB 7 bile görebilir
Bu sezon kanal D'de bişeyi doğru düzgün takip etmiyorum (GD-İntikam) ama bu diziyi netten de olsa izlemeyi düşünüyorum. Bir kere konusu bu sezon saçmalamaz ve gerçekten iyi bir hikayesi var.Zamanla oturacaktir reytingi AB 7 bile görebilir
Sen çok şey istiyorsun ya. O diziye 1 ay ömür biçiyorum maalesef.vicdan dizisini kaldırmasın kanal D başka bişey istemiyorum ?
hiç zileyemedim sadece bakıp kapattıgım dizilerden oldu😕 Bi tane oğlan var o cıkınca kapıyorum özellikle 😕vicdan dizisini kaldırmasın kanal D başka bişey istemiyorum ?
Sen çok şey istiyorsun ya. O diziye 1 ay ömür biçiyorum maalesef.
Karagül bence inşallah yayından kalkar. Diğer bedduaların hayal ürünü zaten. Ayrıca kandil kandil beddua yakıştı mi hiç sana?umarım med cezirle karagül yayından kalkar, umarım gs bu sene ligde ve şampiyonlar liginde sonuncu olur? umarım izlediğin dizilerdeki oyuncuların başına göktaşı düşer?) umarım izlediğin kanalın optiği koparda tmsf nin eline geçer ? senmisin vicdana laf atan ?
aynen koskoca divaLütfen @xemrexxx lütfen Yeni yetmeleri KOSKOOOOCA Bülent ile bir tutmiyacak Bülent adım atsa olay olur bi kere
Karagül bence inşallah yayından kalkar. Diğer bedduaların hayal ürünü zaten. Ayrıca kandil kandil beddua yakıştı mi hiç sana?
Niye öyle düşünüyorsun ki?korkma benim bedduaları yukardakinin pek ciddiye aldığı yok takmıyo bizi ?)