12 Ocak 2014 Pazar Reyting Sonuçları

Tamam da ne olmuş kanala, daha mı geniş ekran formatına geçmişler acaba? :X

Logonun yeri yanlış derken nerde durması gerekiyor anlamadım. Ben yeni bölüm yazısı ile dizi isminin aynı köşede durması gerektiği kanaatindeyim. Ama Show akıl edemez onu...
belki biziim tvde logo kotu yerdedir bilmiyorum ama ben logonun yeni hali disinda hisbiseyi begenmedim :D gecicidir bence

Bülent ersoy mükemmel olmuş bir daha açılmasınn bence daha çok yakışmış en azından kadın gibi duruyor canavar gibi değil :D

belki biziim tvde logo kotu yerdedir bilmiyorum ama ben logonun yeni hali disinda hisbiseyi begenmedim :D gecicidir bence
Bizde yeni bölüm yazısı olduğu yerden çok farklı bir yerde, o konuda aynı görüşteyim sizle ama logo aynı yerde, sadece boyut olarak küçülmüş biraz ama daha iyi olmuş. Biraz daha küçülür umarım ama benim esas istediğim şey şu dizi ismi ve yeni bölüm yazısını tek bir köşede birazda küçülterek bir araya getirmeleri. Düzenleyecekse bari böyle bir şey yapsın

Finallere çalışıyordum birde ne göreyim 😱 Bülent abla kapanmış halen şokdan çıkamadım ya neyseee :D

Gb'nin reklamı iyi gitmiş. Bakalım Cinayet tekrarıyla nasıl gidecek? Pek umudum yok ama..

Hani Show'un logosu değişmişti? Nesi değişik? Umut Zen playback yapıyor Bülent ona da karişiyor ya laaa :F:F

Hani Show'un logosu değişmişti? Nesi değişik? Umut Zen playback yapıyor Bülent ona da karişiyor ya laaa :F:F
Kanka küçülmüş biraz, bir şey olmuş. Ben Bülent'i izlemiyorum şu an ama Aşk Ekmek Hayaller'i izlerken fark ettim. Daha geniş ekran formatına geçmiş sanırım Show TV. :)