12 Ocak 2014 Pazar Reyting Sonuçları

Niye öyle düşünüyorsun ki? :)

o kimdi hanı yağmur duasına çıkan millete şöyle demiş siz zahmet etmeyin ben yağdırırım...
çamaşırlarını yıkayıp ipe asınca 10 dakika sonra gök gürlemiş sel olmuş ortalık ?
bendede öyle bir şans var?:)

Habertürk'e baktım şimdi Cüppeli Ahmet Hoca varmış. Adam farkını koymuş yine. :D

Ntv'de Zor İşler'i sunan Dilara Gönder Tank kullanan ilk kadın oldu. Ve şu an ağlıyor:T

Geniş ekran formatına çoktan geçmişti onu biliyorum da, logoda bişey olmamiş gibi geldi bana yerinde oynama olmuştur, size öyle gelmiştir:X Malum "yeni bölüm" yazısı ekranın ortasına düşmüş:F

Sende hem umutlu değilim diyorsun Cinayet için hem de herşeyini takip ediyorsun :A
Yok, logo küçüldü biraz. :X

16:9'a daha önce geçti ama belki daha geniş ekrana geçti. :F

Küçük Gelin kandilden kötü etkilenmiş ve yaklaşık 3 reyting düşmüş. Yine de zirveyi bırakmamış.

Maç uçmuş be. :D 18:30'da başlayan bir maçta hangi takımın maçı 9 reyting alabilir? Fark -ı Galatasaray. 😎

Acun iyi sayılır. Ab'de zirveyi bırakmamış.

Güneşi Beklerken kandilden en az etkilenen yapım olmuş ve geçen haftaki oranlarını hemen hemen korumuş. :oley: Haftaya ab'de 8 almamız lazım artık. :)

Nihat Hocam süper gitmiş.

Aşk Ekmek Hayaller totalde kötü gitmiş ama ab'si idare eder.

Ben Bilmem Eşim Bilir totalde iyi giderken, Cinayet'in tekrarı ab'de fena gitmemiş.

Maç iki grupta da beklentimin üzerinde reyting almış. Özellikle de totalde. Kanal D tam 4 gündür totalde bayram ediyor diyebiliriz. :) Bugün gelenek bozulacak gibi ama Arkadaşım Hoşgeldinin tekrarı 4 falan alır ama yine de normale göre iyi gider. :)

Cinayetin tekrarı umut vaad ediyor? Totalde vaad etmese de A/B`de fena değil. Dizi Salı günü diğer Kanal D dizileri gibi Totalde düşük, A/B`de iyi gider.

Küçük Gelin`e kandil etki etmemiş. Ya da etmiş de biz farketmemişiz. Ama 9`a kadar düşmüş galiba. Gerçek reytingini hatırlamıyorum. 12`ye kada tırmanmıştı sanırsam.

Güneşi Beklerken`e de beklediğimden az etki var. Gayet iyi gitmiş.

Merhamet`in 02.00`de yayınlanan tekrarı A/B`de 24 share almış. 😱 Kanal D şimdilik Çarşamba 20.00 yapmalı diziyi kesinlikle. 22.00`de dizi mi başlar?

Küçük Gelin A/B`de nihayet özüne dönmüş. Bi ara 6`ya kadar tırmanacak diye çok korkmuştum.

Ben Bilmem Eşim Bilir de gayet iyi gitmiş.

Acun da iyi gitmiş.

Aşk Ekmek Karnıyarık ve Fırında Makarna A/B`de 3`ü geçerek bir ışık belirtisi vermiş ama daha fazlasını alamaz bence.

Sana Bir Sır Vereceğim sert düşüş yaşamış. Özellikle de A/B`de.

Maç bekletilerin çok üstünde giderek 2 gruptada çok iyi gitmiş

Küçük gelin Totalde zirvede yer almış geçen haftaya göre düşüş yaşamasına rağmen Ab'si kötü

Acun totalde 3'üncülüğe gerilemiş Ab'de zirvede

Güneşi Beklerken Totalde idare eder Ab'si iyi

Nihat Hoca gayet iyi Çocuklar Duymasın Tekrarları ile çok iyi gitmiş.

Ben Bilmem Eşim Bilir iyi gitmiş Totalde Ab'de idare eder

Son düzenleme:
Tablonun dikkat çekici noktaları:

19AKASYA DURAGI (TKR)KANAL D12.01.201410:30:0412:15:092,8611,7424,34

Akasya Durağının tekrarları hala çok izleniyor. Hele ki sabahın bir köründe yayınlanan tekrarı.Eski saatinde yayınlansa Kaynana Gelin Sedaya Gelin`den daha iyi gider şüphesiz.

8KUCUK GELIN (OZET)SAMANYOLU TV12.01.201420:01:0420:54:414,299,53
45,00

Küçük Gelin`in özeti maçla karşılaşınca baya düşüş yaşamış. Normalde 6`yı geçerdi galiba.

11COCUKLAR DUYMASIN (TKR)FOX TV12.01.201412:42:4713:42:563,5316,0921,91

Çocuklar Duymasının tekrarı A/B`de çılgın atmış.

19MERHAMET (TKR-GECE)KANAL D12.01.201402:00:0002:22:552,4324,339,97

TvR`in 9-10 olduğu gece saat 2`de Merhamet bu 9 reytingden 2.43 reytingi almış. Sharesi de 24. Bence harika sonuçlar bunlar. Buna göre yeni bölümün 8 falan alması lazım ama eskidendi o. Bence PT1`de daha iyi gider ama. Çünkü 22.00`de kimse Muhteşemden kopmaz.

96KABUSLARLA YASAM (Y.S)KANAL D12.01.201403:33:5804:49:520,6823,802,86

Kanal D geç saatlerde film yayınlayarak gayet iyi yapıyor bence. Özellikle uykusu kaçanlar için tercih edilen filmler yayınlıyor.

yeni yila iiyi giren kanal d ye 2014 yaradi gibi :) gunesi beklerken bekledigimden ii geldi az etkilenmis mac bekledigimin ustunde gitmis...

maç totalde çok iyi gitmiş niye ab si yüksek çıkmadı anlamadım
nihat hoca da çok iyi gitmiş
sbsv de yalan dünya sendromu başlamış yeni bölüm reytingi 3.05 özet 2.96 :F @EveN @xBUGRAx

Gunesi beklerken gayet iyi gitmis, tebrikler. Tatar ramazan final oncesi ayni oranlarinda gitmis. BBEB yine guzel oranlar almis... :)

TOTAL - AB ÖNCEKİ BÖLÜMLE FARKLAR
Küçük Gelin -2.49 -0.81
Yetenek Sizsiniz Türkiye -1.45 -1.10
Güneşi Beklerken -0.33 -0.13
Sana Bir Sır Vereceğim -0.70 -0.36
Aşk Ekmek Hayaller -0.26 -0.05

Tüm diziler düşüş yaşamış gibi ve Listede pek fark yok aynı sıralama.
Sana bir sır vereceğim Finale doğru daha bir vasat gidiyor.:(