Ben fazla rastlamıyorum nedense. Neyse günü hazır. Gelsin Pazartesi'ye.Cikiyo zaten surekli ben cok goruyorum
Ben fazla rastlamıyorum nedense. Neyse günü hazır. Gelsin Pazartesi'ye.Cikiyo zaten surekli ben cok goruyorum
Evet logoda alt yazıda falan biraz değişim var ve Yeni bölüm sözü baya aşağı kaymışShow TV'de bir değişiklik var gibi. Aşk Ekmek Hayaller izlerken fark ettim. Logosu küçülmüş felan bir şey olmuş. @mrt-06 @Ahmad @SERHAT3456 @Mr.At
Ama iyi olmuş bu değişiklik. Daha iyi görünüyor kanal ama anlayamadım.
Logo guzel olmus ama yeri kötü. Yeni bolum yazisininda oyleShow TV'de bir değişiklik var gibi. Aşk Ekmek Hayaller izlerken fark ettim. Logosu küçülmüş felan bir şey olmuş. @mrt-06 @Ahmad @SERHAT3456 @Mr.At
Ama iyi olmuş bu değişiklik. Daha iyi görünüyor kanal ama anlayamadım.
Aslında o yeni bölüm yazısıyla dizi ismi aynı köşede dursa çok iyi olur ama Show'un onu akıl etmesi baya uzun bir süre alır.Evet logoda alt yazıda falan biraz değişim var ve Yeni bölüm sözü baya aşağı kaymış
Tepki gelmesin malum çevrelerden.Bu kadın nasıl konuşulacağını biliyor helal olsun.
Tepki gelmesin malum çevrelerden.
Aynen böyle ortada yeni bölüm sözü hiç iyi durmuyorAslında o yeni bölüm yazısıyla dizi ismi aynı köşede dursa çok iyi olur ama Show'un onu akıl etmesi baya uzun bir süre alır.
Tamam da ne olmuş kanala, daha mı geniş ekran formatına geçmişler acaba?Logo guzel olmus ama yeri kötü. Yeni bolum yazisininda oyle