Kara Para Ask tam tahmin ettigim gibi baslamis. Iki grupta da 5 reyting üstünde baslamis ve zamanla yükselecegini düsünüyorum. Ilk bastan demistim 4-7 reyting arasi alir diye ki öyle de oldu. 5 reyting üstünde kaldigi sürece sorun görmüyorum
Tekrari iyi gitmis. Birkac tekrar daha yayinlarsa atv tanitim acisindan iyi olacaktir.
Kizilelma dün aksam ki bölüm gayet güzelmis. Senaryo hareketlenmis, ilk 8 bölümün mevzusu kapanmis yeni bir mevzuya gecilmis. Böyle cok daha iyi olmus bence dizi. AB'de 4 reyting almasi buna isaret zaten, daha da yükselecektir.
Sevdaluk iki grupta da 3 reytingi gecememis. Yeni senaryo pek is'e yaramamis gibi gözüküyor.
Merhamet T 4.5 AB 6 reyting ile gayet iyi bir sekilde final yapmis. Yalniz final büyük cogunluk tarafindan begenilmemis sanirim.
Ankara'nin Dikmeni TOTAL olarak baslamis. Baya iyi baslamis. Diziyi izlemedigim icin yorum daha fazla yapamam. Fragmanlarda görünen pek iyi degildi acikcasi.
Büyük Risk Simge'm ile gayet iyi gitmis.
MY yeni yapimlarin gelmesiyle 10 reytinge tutunabilmis. T ile AB arasinda fark yok