art niyetli bir yorum. ben asla inanmadigim yazmam düşünmem.. herkesi kendin gibi bilmeDün geceden beri kötücülük peşindesin,ne kuyruk acın var söyle bilelim ona göre muamele yaparız.
art niyetli bir yorum. ben asla inanmadigim yazmam düşünmem.. herkesi kendin gibi bilmeDün geceden beri kötücülük peşindesin,ne kuyruk acın var söyle bilelim ona göre muamele yaparız.
ya intikamı ortalaması 3 ozaman))) her dizi sona doğru düşer onu da ortalamaya katarsan iş çığırından çıkar)) aşının zamanında ekonomik kriz teğet geçiyordu bir hafta yayinlanip bir hafta yayinlanmiyordu bir ara buyuzden çok düştü..bnm gördüğüm o bir arkadaş asinin ortalamasını hesaplamıştı 8 küsür çıkmıştı [)
beni afetin saati kaçtı acaba hay aksi hatirlayamadimreytingin uzunlukla alakası yok insanların ekran başına oturduğu saatlerle alakalı yani diziler 21 :30 gibi başlamalı ve bir saat olmalı herkesin ekran başında olduğu saatler bu saatler
Gece mesajına tahammül gösterdim cevap vermedim,sabah kalktım işin içine Beren Saat'i karıştırmışsın yakışmıyor ayıp oluyor.art niyetli bir yorum. ben asla inanmadigim yazmam düşünmem.. herkesi kendin gibi bilme
tahammülün için sağol)))Gece mesajına tahammül gösterdim cevap vermedim,sabah kalktım işin içine Beren Saat'i karıştırmışsın yakışmıyor ayıp oluyor.
Konumuzun alakası yok Beren ile ..Amacında bu Berencilerle bizi birbirimize düşürmek ben bu oyunlara gelmem.tahammülün için sağol)))
durum ortada tubanin rakibi beren fanlari savaş halinde kimle kiyaslayaydim. 65 bin alıyorsa ve kimse bu parayı almıyorsa kiyaslayacgim tabi ikisini. yeni yetme hazal kayayla kiyaslayacak halim yok
Konumuzun alakası yok Beren ile ..Amacında bu Berencilerle bizi birbirimize düşürmek ben bu oyunlara gelmem.
Samimi değilsin birkere hergün yerden yere vurduğun Cemaatin kurduğu tns'nin reytinglerine bakarak eleştiriyorsun Kara Para Aşk'ı demekki neymiş cemaat işimize gelince iyiymiş. (11 yıl olduğu gibi)
Reytinge göre dizi izlesem Leyla ile Mecnun'u,İşler Güçler'i ve Bugünün Saraylısı'nı izlemezdim.tns ye göre değil elestirilerim.. yorumlarimi dikkatli oku diziyi pek beğenmedim ondan eleştiriyorum.. Şura iyi reyting aldı tns göre onu da yerden yere vurdum kimse bana art niyetlisin demedi.
sanırım Kpa düşük reyting aldı sinirini benden cikariyorsun))) Neyse bugün hoş gorecem seni sinirin geçince konuşalım)))
berencilerle birinize mi dusurecegim)))
sana reytinge göre dizi izliyorsun demedim tuba fanı olarak Kpanin düşük almasına sinirlendin sinirini benden cikariyorsun dedim.Reytinge göre dizi izlesem Leyla ile Mecnun'u,İşler Güçler'i ve Bugünün Saraylısı'nı izlemezdim.
Ama sen Cemaatin abilerinin izlediği programların reytinglerine bakıp ahkam kesebiliyorsun.
Herşey apacık ortada değilmi bugünlerde Cemaat ve Aydın Doğan aynı şeyi savunmuyormu bunu Ankara'nın Dikmeni'nin reytinglerinden görebiliyoruz.
Daldan dala atlıyorsun sürekli Tuba fanı ne demek? Hayatımda kimsenin fanı olmadım.Kimseye körü körüne destek olmam Beşiktaşlıyım ama Avrupa da Galatasaray'ın başarılarına gururlanırım Arda'nın maçlarda iyi oynamsı için dua ederim.Siyasi partim bile yoktur benim fanatikliği hiç sevmem Tuba'ya gelince aynı yaşlardayız ben ondan 1-2 yaş büyüğüm evlenip anne olmadan önce aşıktım kendisine(bunun ismi fanlık değil olsa olsa hayranlık duymaktır)sana reytinge göre dizi izliyorsun demedim tuba fanı olarak Kpanin düşük almasına sinirlendin sinirini benden cikariyorsun dedim.
tns ile ilgili şüphelerim var bunu 3 ay önce dile getirdim herkes hükümete çakarken hükümetin değil parallerin kontrolünde olduğunu dile getirdim. tekrar tekrar yazmanın anlamı yok hamama giren terler yapacak bişey yok)) baştan dediğim gibi reytinge göre değil dizinin beni sarmamasina eleştirdim
buna biz fanlik diyoruz işte))) fanların çoğu aşıktır.Daldan dala atlıyorsun sürekli Tuba fanı ne demek? Hayatımda kimsenin fanı olmadım.Kimseye körü körüne destek olmam Beşiktaşlıyım ama Avrupa da Galatasaray'ın başarılarına gururlanırım Arda'nın maçlarda iyi oynamsı için dua ederim.Siyasi partim bile yoktur benim fanatikliği hiç sevmem Tuba'ya gelince aynı yaşlardayız ben ondan 1-2 yaş büyüğüm evlenip anne olmadan önce aşıktım kendisine(bunun ismi fanlık değil olsa olsa hayranlık duymaktır)
pek bilmem ikinci sezon ortalama 3.5 gibi duruyor ilk sezon da 7.5 muş ortası 5.5ya intikamı ortalaması 3 ozaman))) her dizi sona doğru düşer onu da ortalamaya katarsan iş çığırından çıkar)) aşının zamanında ekonomik kriz teğet geçiyordu bir hafta yayinlanip bir hafta yayinlanmiyordu bir ara buyuzden çok düştü..
not: bu mesajimi da ard niyetlisin diyenlere armağan ediyorum
boşluk foşluk varsa kpa ile ad ile dolmaz ki yokSen ilk boşluk dolunca my'nin düştüğünü kabul et, biz de ederiz.
Farklı anlamlar yükleme diye özellikle yazdım evli barklı olmadan önce diye!buna biz fanlik diyoruz işte))) fanların çoğu aşıktır.
meselâ dedik yahuu hemen savunmaya geçme)))pek bilmem ikinci sezon ortalama 3.5 gibi duruyor ilk sezon da 7.5 muş ortası 5.5
boşluk foşluk varsa kpa ile ad ile dolmaz ki yok