yok savunmadım forumda yazılan şeyleri işlerine gelince gerçek gibi anlayanlar var da onlar senin mesajına atlayabilirmeselâ dedik yahuu hemen savunmaya geçme)))
yok savunmadım forumda yazılan şeyleri işlerine gelince gerçek gibi anlayanlar var da onlar senin mesajına atlayabilirmeselâ dedik yahuu hemen savunmaya geçme)))
nasıl anlam yikleyecem ya)) tuba evlenmese senle mi eklenecekti yani))) fanların hepsi bi ihtimal evlerinirim diye düşünür ya o da ayrı mesele)))Farklı anlamlar yükleme diye özellikle yazdım evli barklı olmadan önce diye!
Sen ne anlarsın okulda olmayacağını bile bile öğretmene aşık olmaktan.nasıl anlam yikleyecem ya)) tuba evlenmese senle mi eklenecekti yani))) fanların hepsi bi ihtimal evlerinirim diye düşünür ya o da ayrı mesele)))
aşı fanlığı konusunda değildim bu psikolojiye
hacı aşk felsefesini ve psikolojisini iyi bilirim sen imkansız aşklara tutunarak kendini değerli hissediyorsun böylece basarisizliktan kaçıyorsun.. muhtemelen evin en küçük çocuğu yada simartilmis bir çocukluğun varSen ne anlarsın okulda olmayacağını bile bile öğretmene aşık olmaktan.
Tam tersi çocukluğum hep çalışmayla geçti boş vaktim şımarıcak zamanım hiç olmadı.Bu yaşımıza kadar baba parası yediğimiz yoktur.hacı aşk felsefesini ve psikolojisini iyi bilirim sen imkansız aşklara tutunarak kendini değerli hissediyorsun böylece basarisizliktan kaçıyorsun.. muhtemelen evin en küçük çocuğu yada simartilmis bir çocukluğun var
simartilma ilk beş altı yasa bakar. yada o yasa kadar evde tek cocuksundur ondan sonra tahtını kaybetmisindir.Tam tersi çocukluğum hep çalışmayla geçti boş vaktim şımarıcak zamanım hiç olmadı.Bu yaşımıza kadar baba parası yediğimiz yoktur.
Tam tersi çocukluğum hep çalışmayla geçti boş vaktim şımarıcak zamanım hiç olmadı.Bu yaşımıza kadar baba parası yediğimiz yoktur.
simartilma ilk beş altı yasa bakar. yada o yasa kadar evde tek cocuksundur ondan sonra tahtını kaybetmisindir.
Freud herseyi cinselikle açıklıyor ve psikolojide tezlerini hemen hemen curutulmustur. bir not Freud her hastasiyla yatmış bir adam pek ciddiye almamak lazım..nerden nereye geçmişsiniz )
bende içine edeyim sohbetin tam olsun )
freud diyorki bebeğin meme emmesi cinsel açlıkdan kaynaklıdır )
Freud herseyi cinselikle açıklıyor ve psikolojide tezlerini hemen hemen curutulmustur. bir not Freud her hastasiyla yatmış bir adam pek ciddiye almamak lazım..
Gani yine bazılarına güzel cevap verdi. 😉 Çok seviyorum bu adamı ya.
Daldan dala atlayan sürekli beyazsoy insan yaftalamasını arkadaş çok iyi biliyor. Bende ona vevap veriyorum.nerden nereye geçmişsiniz )
bende içine edeyim sohbetin tam olsun )
freud diyorki bebeğin meme emmesi cinsel açlıkdan kaynaklıdır )
hızlı cevap verince kesin dedim bu mesajı yazacak. psikoterapi yaptığı kadın hastaları.erkek hastalarda dahilmi buna?😕
Kurt Seyit gibi Türk izleyicisine hitap etmeyen donuk diziler yerine Türk halkına hitap eden diziler yaptı, yapmaya devam ediyor.erkek hastalarda dahilmi buna?😕
ganiye bende hayranım deneklerin zeka seviyesini biliyor
Kurt Seyit gibi Türk izleyicisine hitap etmeyen donuk diziler yerine Türk halkına hitap eden diziler yaptı, yapmaya devam ediyor.
Hangi şımartılmadan bahsediyorsun tipik karadenizli ailesiyiz biz babam o yaşlarda döverdi beni.simartilma ilk beş altı yasa bakar. yada o yasa kadar evde tek cocuksundur ondan sonra tahtını kaybetmisindir.
çocukları anneler simartir türk ailesindeHangi şımartılmadan bahsediyorsun tipik karadenizli ailesiyiz biz babam o yaşlarda döverdi beni.
Seninle burada geceye kadar geyik muhabbeti yapacak değilim.çocukları anneler simartir türk ailesinde