12 Mart 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Farklı anlamlar yükleme diye özellikle yazdım evli barklı olmadan önce diye!
nasıl anlam yikleyecem ya)) tuba evlenmese senle mi eklenecekti yani))) fanların hepsi bi ihtimal evlerinirim diye düşünür ya o da ayrı mesele)))
aşı fanlığı konusunda değildim bu psikolojiye

nasıl anlam yikleyecem ya)) tuba evlenmese senle mi eklenecekti yani))) fanların hepsi bi ihtimal evlerinirim diye düşünür ya o da ayrı mesele)))
aşı fanlığı konusunda değildim bu psikolojiye
Sen ne anlarsın okulda olmayacağını bile bile öğretmene aşık olmaktan.:)

Sen ne anlarsın okulda olmayacağını bile bile öğretmene aşık olmaktan.:)
hacı aşk felsefesini ve psikolojisini iyi bilirim sen imkansız aşklara tutunarak kendini değerli hissediyorsun böylece basarisizliktan kaçıyorsun.. muhtemelen evin en küçük çocuğu yada simartilmis bir çocukluğun var

hacı aşk felsefesini ve psikolojisini iyi bilirim sen imkansız aşklara tutunarak kendini değerli hissediyorsun böylece basarisizliktan kaçıyorsun.. muhtemelen evin en küçük çocuğu yada simartilmis bir çocukluğun var
Tam tersi çocukluğum hep çalışmayla geçti boş vaktim şımarıcak zamanım hiç olmadı.Bu yaşımıza kadar baba parası yediğimiz yoktur.:)

kara para aşk ortalama başlamış 2.bölümüyle yükselir
my düşüşe devam ediyor rakip gelince düşer her zaman boşluk verilmez yeter :D

Tam tersi çocukluğum hep çalışmayla geçti boş vaktim şımarıcak zamanım hiç olmadı.Bu yaşımıza kadar baba parası yediğimiz yoktur.:)
simartilma ilk beş altı yasa bakar. yada o yasa kadar evde tek cocuksundur ondan sonra tahtını kaybetmisindir.

simartilma ilk beş altı yasa bakar. yada o yasa kadar evde tek cocuksundur ondan sonra tahtını kaybetmisindir.

nerden nereye geçmişsiniz :))

bende içine edeyim sohbetin tam olsun :))

freud diyorki bebeğin meme emmesi cinsel açlıkdan kaynaklıdır :))

Gani yine bazılarına güzel cevap verdi. 😉 Çok seviyorum bu adamı ya. :Z

nerden nereye geçmişsiniz :))

bende içine edeyim sohbetin tam olsun :))

freud diyorki bebeğin meme emmesi cinsel açlıkdan kaynaklıdır :))
Freud herseyi cinselikle açıklıyor ve psikolojide tezlerini hemen hemen curutulmustur. bir not Freud her hastasiyla yatmış bir adam pek ciddiye almamak lazım..

KARA PARA ASK BOMBA GİBI.AZ ONCE IZLEDIM KURT SEYIT GIBI SIKICI DEGIL.GERILIMI IYI AYARLANMIS.INSALLAH TUTACAK. :)