Bizim dertler farklı be usta 😂Tüm parlakların olması lazım fragmanda.![]()
Bizim dertler farklı be usta 😂Tüm parlakların olması lazım fragmanda.![]()
Keşke aynı olsaydı...Bizim dertler farklı be usta 😂
Göreceli kısmına değindim yoksa Dante’nin roman yazdığının farkındayım![]()
Tuhaf bir yazı stili var ama dediği anlaşılıyor.![]()
Ben bir şey demedim. Beni katmauzun oluşundan başka bir eleştirim olmadı
![]()
^goreceli elbette < >Olanı,olabilecekleri anlatıyor işte ne güzel. Kendisine göre güzel gelebilecek olanlarada değiniyor. Bir nevi önceden spoiler gibi oluyor fena mı 😁
Aaa ne demek yazmam, herkes keyifle okuduğunu söylemişken hem de. 😱sizin keyifli muhabbetiniz bozulmasin- bi daha da uzun yazmam. 🤐
Maddeler halinde yazıyorsun. Uzun halini de ayrıca seviyorum.Maddeleri paragraf haline getirmeyi hiç düşündün mü?^goreceli elbette < >
-forum mantigi cercevesinde- uzun ve veya detayli yazmak normal geliyor. diger turlu ,kisa,cok kisa yazmak icin twitter/chat vs platformlari daha uyusuyor gibi^.
neyse, tentencigimi tenzih ederek yaziyorum ;
sizin keyifli muhabbetiniz bozulmasin- bi daha da uzun yazmam. 🤐
Al kırdın kırdın. 😓 @Dosi @12.Adam^goreceli elbette < >
-forum mantigi cercevesinde- uzun ve veya detayli yazmak normal geliyor. diger turlu ,kisa,cok kisa yazmak icin twitter/chat vs platformlari daha uyusuyor gibi^.
neyse, tentencigimi tenzih ederek yaziyorum ;
sizin keyifli muhabbetiniz bozulmasin- bi daha da uzun yazmam. 🤐
Bayıldım tanıtımaa
Çok güzel olmuş. Tutacaktır. ❤️❤️
benim anladığım haydar ali ve ceylan birbirlerinden habersiz devlet tarafıdan bozo'nun yanına yerleştiriliyorlar ceylan'da iyi silah kullanıyor çünkü
Güncelliyorum.
Yeni tanıtım bu akşam ❤️İlk sahne ne öyle. Biraz komedi dizisi gibiUyumlarıda beğenmedim.
Son kısım hariç güzel olmamış
Harika olmuş. Bu tanıtım daha çok sevilmiş. ❤️YENİ TANITIM GELDİ !
BANA ACİL HAYDAR TÜRKÜSÜNÜ BULUN ULAN !Harika olmuş. Bu tanıtım daha çok sevilmiş. ❤️
YouTube da yaz çıkar. ❤️BANA ACİL HAYDAR TÜRKÜSÜNÜ BULUN ULAN !
DİZİDEKİ VERSİYONU YOK DAHA 😂YouTube da yaz çıkar. ❤️
son sahnedeki kısımda aferin diyip anlından öper gibiYENİ TANITIM GELDİ !