-potterhead-
Favori Üye
Günahkar çok kötü düşüş yaşamış. Ama itiraf edemesemde düşeceğini görebiliyordum.
Sağlık olsun. Fox 10 bölüm rahat dayanır zaten sıkıntısı olmaz bence.
Maç skora ters hareket etmiş. Öncesi ve sonrası uygulamalar ile beraber çok iyi gitmiş.
KPA'nında maximum noktasını görmüş olduk. Dizi vurulmalı sahneler ile bile 6 göremiyor. Belki maç etkisidir ama nereye kadar. Yinede en çok izlenen dizi olmuş ab ve abc'de. Tebrikler.
Güzel Köylü'de Total olmaya devam etmiş. Dizi diğer gruplardada en yakın rakip zirveye yani gayet başarılı.
Hayat Yolunda'nın sanırım uyarı vakti gelmüş.
Dizi baya çökmüş haftaya kadar bekler umarım Kanal D.
Yalan Dünya geçen haftaya oranla yükselmesi güzel. Ama kötü oranları. Özellikle Ab'de 4 bile alamaması kötü ama pt1 dizisini geçmiş o saatte.
Zengin Kız Fakir Oğlan dalyası ile güzel sonuçlar almış
Show haber gayet başarılı. Ece Üner sonunda Fatih portakal'ı geçti iyi rekabet var aralarında. Cüneyt Özdemir ise yine gerilerde.
Bu tarz Benim bu hafta ayrı bir yükselişte ama çerme geliyor galiba.
Maç varken diziler 1-2 reyting düşer ama KPA'da hiç düşüş yok. Bence çok iyi reytingler Maç skora ters hareket etmiş. Öncesi ve sonrası uygulamalar ile beraber çok iyi gitmiş.
KPA'nında maximum noktasını görmüş olduk. Dizi vurulmalı sahneler ile bile 6 göremiyor. Belki maç etkisidir ama nereye kadar. Yinede en çok izlenen dizi olmuş ab ve abc'de. Tebrikler.
Güzel Köylü'de Total olmaya devam etmiş. Dizi diğer gruplardada en yakın rakip zirveye yani gayet başarılı.
Hayat Yolunda'nın sanırım uyarı vakti gelmüş.
Yalan Dünya geçen haftaya oranla yükselmesi güzel. Ama kötü oranları. Özellikle Ab'de 4 bile alamaması kötü ama pt1 dizisini geçmiş o saatte.
Zengin Kız Fakir Oğlan dalyası ile güzel sonuçlar almış
Show haber gayet başarılı. Ece Üner sonunda Fatih portakal'ı geçti iyi rekabet var aralarında. Cüneyt Özdemir ise yine gerilerde.
Bu tarz Benim bu hafta ayrı bir yükselişte ama çerme geliyor galiba.